Yonah Φεβρουάριος 22, 2010 #42 Φεβρουάριος 22, 2010 'Ολα καλά στα windows, αλλα στο linux για εμας τους πιγκουίνους που θέλουμε να παίξουμε και κανένα παιχνιδάκι (απο windows προφανώς) τί γίνεται; Πάλι ματσακονιές και το σταυρό μας θα κάνουμε;(τόσο καιρό με nvidia ήμουν και δέν είχα το παραμικρό πρόβλημα απο οδηγούς, περα απο πριν λίγο καιρό με τα kmods του fedora... stadiala...:fist: )
deNordic Φεβρουάριος 22, 2010 #43 Φεβρουάριος 22, 2010 'Ολα καλά στα windows, αλλα στο linux για εμας τους πιγκουίνους που θέλουμε να παίξουμε και κανένα παιχνιδάκι (απο windows προφανώς) τί γίνεται; Πάλι ματσακονιές και το σταυρό μας θα κάνουμε;(τόσο καιρό με nvidia ήμουν και δέν είχα το παραμικρό πρόβλημα απο οδηγούς, περα απο πριν λίγο καιρό με τα kmods του fedora... stadiala...:fist: )Partition και windows για παιχνίδια, η μόνη λύση...
Yonah Φεβρουάριος 27, 2010 #44 Φεβρουάριος 27, 2010 Partition και windows για παιχνίδια, η μόνη λύση... Καλά, προφανώς δέν είμαι τερλός (sic) να περιμένω να παίξω εμπορικά windows platform παιχνίδια στο linux Για linux driver μίλησα. Απο πρόχειρο ψάξιμο πάλι ότι νάναι είναι η υποστήριξη... Bugs απο δώ, bugs απο 'κεί... Μήν μείνουμε με την 8600gt, δέν την παλεύει εύκολα πια...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.