Jerry007 Φεβρουάριος 12, 2010 Author #81 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Τρελο λολ.Η κρεατινη ειναι το πιο αγνο και συνηθισμενο και χιλιοτεσταρισμενο συμπληρωμα διατροφης εβερ.Για την ακριβεια συνισταται απο διατροφολογους η ληψη 5 γραμαριων καθημερινα.Εφόσον τρώω καλά και την πέρνω φυσιολογικά μέσω του κρέατος, γιατί να προτιμήσω χαπάκι;Θα μου πείς βέβαια ότι το χαπάκι έχει πχ όση κρεατίνη έχουν 10 μπριζόλες, αλλά πιο είναι το νόημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Φεβρουάριος 12, 2010 #82 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Προσωπικα εκανα 6 χρονια kyokushinkai. Εχω δοκιμασει επισης taek won do και muai tai.( απο ενα μηνα εκαστος για να μπορεσω να σχηματισω αποψη) Το taek won do ειχε 90% κλωτσιες και 10% γροθιες κατι το οποιο (προσωπικα παντα) δε με ικανοποιησε - το θεωρω δλδ αρκετα μαλακο αθλημα (γι αυτο μπηκε και στους ολυμπιακους ). Το tai απ την αλλη δε μου φανηκε πιο σκληρο απ το Kyokushin - απλα πιο βαρβαρο απ την αποψη οτι δεν ειχε κανονες ηθικης. Πχ στο kyokushin εχουμε 2-3 απαγορευσεις. Απαγορευται να στυπας τον αλλον στην ευαισθητη του περιοχη με οποιδηποτε τροπο , απαγορευεται να χτυπας τον αλλον στο προσωπο με γροθια και απαγορευεται να χτυπας τον αλλον οταν ειναι γυρισμενος πλατη. Δεν ειναι πολλες αλλα για μενα ειναι αυτες που με κανουν να θελω να αθλουμε σε αυτο το στυλ. Η πρωτη απαγορευση προστατευει την περηφανια του ανδρα , η δευτερη σε κανει να νιωθεις ανθρωπινα - δε σε βαζει στη λογικη να κανεις τη μουρη του αλλου κιμα , και η τριτη προστατευει τη μεση σου. Μπορει μετα την προπόνηση να ειμαι σε ολο μου το σωμα μοβ , αλλα εξω στο δρομο δε ντρεπομαι για να περπατησω, επειδη το χειλι μου κρεμετε και επειδη το ματι μου ειναι πρησμενο. Οταν εκανα tai απ την αλλη , το μονο που ενιωθα ηταν μισος... Ενιωθα δλδ οτι απλα επρεπε να κανω κακο στον αλλο για να νικησω... Felt a bit unhuman to me. Μετα απ τα τοσα χρονια παντως για αυτοαμυνα θα προτεινα το sprint και τπτ αλλο. Run and dont look back. Το πολυ να σε πουν κοτα και λοιπα κοσμητικα - αλλα εσυ θα εισαι 100% ακαιρεος και αν δε μπορεσεις να κοιμηθεις εκεινο το βραδυ επειδη θα βραζεις απο θυμο , θα μπορεισεις να κοιμηθεις το επομενο. Αν εμπλακεις στον καυγα και η ακεραιοτητα σου διακυβεύεται και θα το χεις να σε ταλανιζει για πολυ περισσοτερο καιρο. Σκεφτειτε το εξης. Εστω οτι εμπλεκεστε σε καυγα. Εστω οτι σπαζετε τον αλλον στο ξυλο. Αν μετα σε βρουν και υπαρξουν μυνησεις κτλπ θα τραβας ζορι για αρκετο καιρο. Και το χειροτερο αν σε βρει και δε θελει να το παει δικαστικως αλλα θελει να σε κανει να το πληρωσεις με το ιδιο νομισμα? Αν βαλει αλλους να σε δειρουν? Αν σου καταστρεψει το αυτοκινητο? Απ την αλλη αν φας εσυ το ξυλο και σου αφησει καποιο κουσουρι , παλι θα χεις να το θυμασαι για πολυ καιρο... Oποτε...sprint και ξανα sprint :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 12, 2010 #83 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 κανει. το υπολοιπο, το κατουρας. και για να την κατουρησεις την κρεατινη,απο που περναει πρωτα αρχηγε μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 12, 2010 #84 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Tae έκανα 6 χρόνια, μπορεί να μην σε μαθαίνει να σπας χέρια, και να ευνουχίζεις μύγα στα 200 μέτρα με στυλο, αλλά μαλακό ΔΕΝ είναι.και αν γενικά σου περάσουν 1 κλοτσιά, θα την νιώσει μέχρι και ο αδερφός σου, και ας είναι σε άλλη χώρα. βέβαια γούστα είναι αυτά, απλά σχολιάζω το "μαλακό".Απλά εν αντιθέση με άλλες τέχνες που στο 1ο μάθημα σε μαθαίνου να αφοπλήζεις βόμβα, και στο 2ο σου σπάνε τα πλευρά "για να μάθεις", το tae όπως και το καράτε, και πιο "παραδοσιακές, και διαδεδομένες" τέχνες, θέλεις ΚΑΙΡΟ για να γίνεις καλός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Φεβρουάριος 12, 2010 #85 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Ναι ενταξει το μαλακο κι εγω το πα συγκριτικα με αυτο που εκανα.Καμια πολεμικη τεχνη δεν ειναι tender loving care.Απλα το μονο κλωτσιες σε περιοριζει σε αυτο ακριβως το πραγμα.Στο ΑΝ περασει κλωτσια κατι που δεν ειναι ευκολο οταν ποιζεις με ατομο της κατηγοριας σου.Αν εισαι αρχαριος και παιζεις με μαυροζωνα ναι , θα στην περασει...Αλλα οταν εισαι στα ιδια επιπεδα με τον αλλο θα ειναι παρα πολυ σπανιο.Και να προσθεσω και κατι ακομα.Ο πονος στο tae ειναι πολυ επιφανειακος και να εξηγησω το γιατι.Η κλωτσια που χτυπαν γινετε με την επιφανεια του ποδιου που βρισκετε κατω απ τον αστραγαλο...Ακομα και στο Low kick.Αυτο προκαλει μεγαλο επιφανειακο πονο γτ ακουγεται αυτο το τσπατ!Αν πας σε kyokushin μερια οι πιο πολλες κλωτσιες χτυπαν με το καλαμι του ποδιου που εχει την ιδιοτητα να ειναι πολυ πιο σκληρο και μπορει να μπαινει πιο βαθεια ειτε στα πλευρα ειτε στο μπουτι.Ειναι κατι που σε ποναει πολυ περισσοτερο , και για περισσοτερο καιρο.Για να το πω κι αλλιως.Αν φας low kick απο tae θα πονεσεις και θα σε τσουζει.Αν φας low kick απο kyokushin δε θα μπορεις να περπατησεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 12, 2010 #86 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Ναι είναι ζόρικο, απλά πάντα είναι το σχετικό αν λέμε για αγώνες, ή για την ρημάδα την κακιά στιγμή.Στην κακιά στιγμή, το να μην μπορεί να σε πλησιάσει ο άλλος είναι σημαντικό. (βέβαια αυτό ισχύει για όλες τις τέχνες έτσι, - και θα ξαναπώ, πως να ΜΗΝ φτάνουμε στην στιγμή αυτή) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 12, 2010 #87 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 ............Μπορει μετα την προπόνηση να ειμαι σε ολο μου το σωμα μοβ , αλλα εξω στο δρομο δε ντρεπομαι για να περπατησω, επειδη το χειλι μου κρεμετε και επειδη το ματι μου ειναι πρησμενο........:nada:σε πια πολεμική τέχνη και όχι άθλημα φεύγεις με σπασμένα μούτρα?τέλος πάντων δεν ξέρω τι κάνουν μερικοί ακραίοι που έχουν μαζοχιστικές τάσης, αλλα παράδειγμα στο VT που όλα τα χτυπήματα είναι λαιμός, @@, διάφραγμα, μύτη, σαγόνι γόνατα δεν έχει τραυματισμούς σε καμια περίπτωση στην προπόνηση... γιατί το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις είναι να ελέγξεις τα μπουκέτα σου. αλλιώς δεν θέλει πολύ να δώσεις ένα φιλάκι στην καρωτίδα και να τον αφήσεις στον τόπο τον συμμαθητή σου.πάντως στον δρόμο μια χαρά από πίσω θα σε καρφώσουν και θα σε κλοτσήσουν και διαφορα τέτοια, θέληση να υπάρχει να σου την πάση κάποιος από πίσω.αν και πολύ θα ήθελα να δω χωρίς χτυπήματα που σε 1" δεν αχρηστεύουν τον αντίπαλο πως γίνετε να την παλέψεις με 2 (χωρίς να μιλήσουμε για παραπάνω από 2). Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 12, 2010 #88 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 και για να την κατουρησεις την κρεατινη,απο που περναει πρωτα αρχηγε μου? απο τα νεφρα. η κρεατινη υπαρχει ηδη στο σωμα μας.κατασκευαζεται στα νεφτα, συκωτι, παγκρεας. για αυτους που αθλουνται απλα η δοση ειναι μεγαλυτερη. παιρνεις την δοση που πρεπει, και εισαι οκ. αν καταπινεις τεραστια ποσοτητα την ημερα, για πολυ καιρο, ναι , θα εχεις προβλημα. οκ λεμε για φυσιολογικη χρηση. οχι να παιρνεις 10 χρονια. σε περιοδους εντονης προπονησης, πχ 2 μηνες-3 το χρονο ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Φεβρουάριος 12, 2010 #89 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 :nada:σε πια πολεμική τέχνη και όχι άθλημα φεύγεις με σπασμένα μούτρα?muai tai , kick box , box και γενικα οσες επιτρεπουν γροθιες στο προσωπο.Κανεις δεν ειπε οτι θα σου κανει τη μαπα κιμα ο δασκαλος.Αλλα πανω στην προπονηση , λαθη γινονται.Οταν πχ ο ενας βαραει στον αλλο γροθιες στο προσωπο και ο αλλος τις μπλοκαρει...Υπαρχει και η περιπτωση μια να μην την μπλοκαρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 12, 2010 #90 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 @Narzulkick box δεν ειναι πολεμικη τεχνη. αθλημα ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 12, 2010 #91 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 muai tai , kick box , box και γενικα οσες επιτρεπουν γροθιες στο προσωπο.Κανεις δεν ειπε οτι θα σου κανει τη μαπα κιμα ο δασκαλος.Αλλα πανω στην προπονηση , λαθη γινονται.Οταν πχ ο ενας βαραει στον αλλο γροθιες στο προσωπο και ο αλλος τις μπλοκαρει...Υπαρχει και η περιπτωση μια να μην την μπλοκαρει...ξέρεις υπάρχουν και κράνη.όταν κάνουμε εξάσκηση τις τεχνικές της κάνουμε έργα ώστε να μάθει το σώμα μας. όταν είμαστε ένας με 4 και σε χτυπάνε κανονικά και πάνω στην ταχύτητα μερικές φορες και άτσαλα τότε φοράμε κράνη, θώρακες, "καλαμιδες" (πιο πολύ οι "επιτιθωμενοι" γιατί τρώνε κανονικά μπουκέτα έστω και με κομμένη δύναμη "όσο μπορείς να κόψεις δηλαδή" αλλα τυχαίνει αρκετές φορες να σπάμε το κράνος από τα μπουκέτα).αλλα άμα εξαιρέσουμε κάποιες μελανιές στο στήθος και στα χερια, δεν έχω φύγει ούτε με μια γρατζουνιά μέχρι στιγμής.είχαμε βεβαια ένα παλικάρι που πήγαινε χρονια kick box και ενώ του είπε ο δάσκαλος να κάνει αργά για να μην φαΐ καμια αδέσποτη, έκανε όπως ήξερε οποτε βρέθηκε με ανοιγμένο χείλος και έκανε κανένα τεταρτάκι να συνέρθει (έτσι είναι άμα δεν ακούς τον δάσκαλο σου) και αυτό γιατί το VT δουλεύει ασυναίσθητα, οποτε όταν σου κάνει επίθεση ο άλλος το σώμα σου μονο του πηγαίνει.btw ότι έχει κανόνες δεν είναι πολεμική τέχνη.edit: και άμα είναι να μιλήσουμε για κάποια τέχνη που να είναι αγρια και πολεμική τότε είναι το sambo (αλλα στην στρατιωτική του μορφοποίηση όχι στην αγωνιστική του) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Φεβρουάριος 12, 2010 #92 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 @Narzulkick box δεν ειναι πολεμικη τεχνη. αθλημα ειναι.Ολα αθληματα ειναι.Οι πολεμικες τεχνες ειναι υποκατηγορια.Και το tae kwon do ολυμπιακο αθλημα/αγωνισμα το λες.Δε το λες ολυμπιακη πολεμικη τεχνη.Απ τη στιγμη που στο kick box μαθαινεις να χτυπας και να κανεις μπλοκ και παλευεις με τα σορτσακια σε ρινγκ κατατασεται στα πολεμικα αγωνισματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALK1 Φεβρουάριος 12, 2010 #93 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Ολα αθληματα ειναι.Οι πολεμικες τεχνες ειναι υποκατηγορια.ώπα ώπα δοκάρι...τι λες τώρα;τα tkd, karate και τα σχετικά έχουν ξεχωριστό αγωνιστικό και ξεχωριστό παραδοσιακό μέρος. Όπως είπε ό,τι έχει κανόνες είναι άθλημα. Απλά κάποια είναι πιο βίαια από κάποια άλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 12, 2010 #94 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Ολα αθληματα ειναι.Οι πολεμικες τεχνες ειναι υποκατηγορια.Και το tae kwon do ολυμπιακο αθλημα/αγωνισμα το λες.Δε το λες ολυμπιακη πολεμικη τεχνη.Απ τη στιγμη που στο kick box μαθαινεις να χτυπας και να κανεις μπλοκ και παλευεις με τα σορτσακια σε ρινγκ κατατασεται στα πολεμικα αγωνισματα.έχει κανόνες? δεν είναι πολεμικό......έτσι πάει. στον δρόμο δεν έχει κανόνες.μια πολεμική τέχνη πρέπει να είναι εφαρμόσιμη ανεξαρίτος το τι ξέρει ο άλλος.το sambo παράδειγμα φτιάχτηκε σε 2 εκδόσεις στην πολεμική και το άθλημα. στην πολεμική έχει πολλά στοιχεια από aikido και λίγο λιγότερα από παγκράτιο αλλα έχει στοιχεια και από escrima και είναι άκρως εφαρμόσιμο φυσικά στον δρόμο. το kick box δεν είναι, το mui tai δεν είναι το aikido δεν είναι το Taekwondo δεν είναι (εκτος από την στρατιωτική μορφοποίηση του που δεν έχει κανένα κανόνα) και ειδικά το karate και αν δεν είναι.αυτό δεν είναι προσβολή για κάποια τέχνη η κάποιο άθλημα ούτε το πως μια είναι πολεμική τέχνη σημαίνει πως είναι ανώτερη από ένα άθλημα επειδή είναι πολεμική... απλά απευθύνονται αλλου και για άλλο λόγο. είναι σαν να λες πως το basket είναι ανώτερο από το ποδόσφαιρο.edit: και να σου δώσω ένα παράδειγμα για το τι ενός ανώτερο κατώτερο. ανώτερο θα ήταν άμα μπορούσε να εφαρμοστεί απόλυτος παντού, με οποιοδήποτε κανόνα... αλλα τότε μιλάμε για την απόλυτη πολεμική τέχνη που δεν υπάρχει.ένα άτομο που πηγαίνει 2 χρονια ντ στον δρόμο έναν kick boxer θα τον αφήσει στον τόπο. στο ring όμως ένα άτομο που πηγαίνει VT τα ίδια 2 χρονια δεν θα επιβιώσει πάνω από μισό με ένα δευτερόλεπτο και η διαφορα με έναν που ασχολείται 2 χρονια από έναν που ασχολείται 15 είναι πως αυτός που πηγαίνει 15 αντί να επιβιώσει μισό δευτερόλεπτο θα επιβιώσει 2 λεπτά... έως εκεί όμως.κάτι το οποιο δεν καθιστά το ένα η το άλλο άχρηστο. απλά το καθιστά άχρηστο άμα το μαθαίνεις για άλλο λόγο από τον λόγο τις ύπαρξης του.είναι σαν να θέλεις να πάρεις formula 1 για να πηγαίνεις στην δουλειά σου η να πάρεις ένα smart για να τρέχεις σε αγώνα.κάτι που δεν σημαίνει πως το smart η η formula 1 είναι άχρηστη, απλά έχει άλλο λόγο ύπαρξης.όπως επίσης το πως έχουν ρόδες δεν σημαίνει πως το smart είναι αγωνιστικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 12, 2010 #95 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Φίλε dunkel_Stern τι είναι αυτά που λες? Ποιός θα αφήσει στον τόπο ένα kick boxer? Ο Aikidoka και ο Wing Chunίστας...? Απλά εξήγησε μου πως μπορεί να το κάνει έφοσον ο ένας Kick Boxer συνήθως είναι ανώτερος αθλητής και έχει καλύτερες τεχνικά μπουνιές και κλωτισιές... Έχεις δει βασικά πως είναι το ξύλο στο δρόμο? Καλά για ring δεν το συζητάμε καν γιατί με τι κάκιστη τεχνική και άμυνα θα καταντήσεις κάπως έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Φεβρουάριος 12, 2010 #96 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Σωστός ο dunkel_Stern..ανάλογα με τις περιπτώσεις αντιδράς και διαφορετικά...αλλιώς στο ρίνγκ και αλλιώς οπουδήποτε αλλού. Στο ρίνγκ υπάρχουν κανόνες, έξω δεν υπάρχει τίποτα παρα μόνο εσύ, τα μυαλά σου και τα @@ σου. Οπότε αποφασίζεις βάσει λογικής (με σκοπό πάντα την αποφύγη) για το πως θα αντιδράσεις. Δεν κάθεσαι να σκεφτείς "α τον έχω τον απέναντι επειδή είναι λεπτούλης" ή "κάνω 10 χρόνια kickboxing οπότε με μια κλωτσιά τέλος"...δεν ισχύει τίποτε από αυτά...στο ρίνγκ είναι άθλημα έξω είναι πολεμική τέχνη...τώρα η κατηγοριοποίηση μπορεί να έλθει σε αρκετές μορφές... επίσης, κατ΄εμέ, σκοπός είναι άν αρχίσεις μια τέχνη μην σταματήσεις μέχρι να μάθεις ότι μπορείς από αυτήν εκτός αν δεν σου αρέσει από την αρχή...και εγώ, αν και πιτσιρικάς, δεν γούσταρα Wing Chun γιατί το θεωρούσα φλώρικο και γούσταρα κάτι πιο άγριο...αλλά στην πορεία όταν άρχισα κούκλα..εκεί έχασα την μπάλλα... /edit: lol...r c kallileo που πας και τα βρίσκεις αυτά τα βιντεάκια...εξ΄αρχης σου λέω ότι ο υποτιθέμενος wingchunistas άντε να έχει κάνει όλα κ όλα 5-10 μαθήματα. Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο, γνώστη wing chun, να παίζει με τα χέρια τόσο χαμηλά και το αδύναμο μακριά από το πρόσωπο..έλεος...kick boxer ανώτερος αθλητής? αν εννοείς από πλευράς γυμνασμένου σώματος μπορεί και ναι...επίσης είναι αυτό που προαναφέραμε...άλλο στο ρίνγκ που υπάρχουν κανονισμοί και άλλο στο δρόμο...ο kickboxer δεν έχει ΟΥΔΕΜΙΑ τεχνική...απλά βαράει και κλωτσάει καλά τίποτα άλλο...νόημα είναι να φτάνουν οι κλωτσιές στον προορισμό τους...και επειδή δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος που γνωρίζει wt να της φάει με τρόπο τέτοιο δεν μπαίνουμε καν στην συζήτηση αυτή...όταν ο Kickboxer μαθαίνει να βαράει κλωτσίδια και μπουνίδια μέσω λαμίας και ο άλλος έρχεται direct τότε τι να λέμε...δοκίμασε το με ένα φίλο σου...ρίχτε και οι 2 σίγα σίγα από 1 μπουνιά μεταξύ σας...ο ένας με στύλ kickboxer και ο άλλο wt (αν θες δες τα βιντεάκια που σου έχουμε βάλει να δεις πως βαράμε...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 12, 2010 #97 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Η Πυγμαχία έχει τα πιό δυνατα και εργονομικά χτυπήματα με εμπερεία εκατομυρίων αγώνων τα τελευταία 150 χρόνια...και συ μου λες για Λαμίες...πάμε καλά ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 12, 2010 #98 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Φίλε dunkel_Stern τι είναι αυτά που λες?Ποιός θα αφήσει στον τόπο ένα kick boxer? Ο Aikidoka και ο Wing Chunίστας...? Απλά εξήγησε μου πως μπορεί να το κάνει έφοσον ο ένας Kick Boxer συνήθως είναι ανώτερος αθλητής και έχει καλύτερες τεχνικά μπουνιές και κλωτισιές... Έχεις δει βασικά πως είναι το ξύλο στο δρόμο? Καλά για ring δεν το συζητάμε καν γιατί με τι κάκιστη τεχνική και άμυνα θα καταντήσεις κάπως έτσι... το άτομο κατά πασα πιθανότητα έχει πάρει πόδι από την σχολη του... φοράει άσπρο μπλουζάκι... τα λέει όλα. δεύτερον. μα το theo πιστεύεις πως άμα σου χώσει κάποιος "κλοστια" στα @@ και μετά στο καπάκι μια αγωνια στο λαρύγγι θα ζήσεις η πιστεύεις πως στο ring μπορεί κάποιος να δείξει το τι ξέρει έτσι απλά? κοίτα εβίντι ειλικρινά μπερδεύεις πολλά πράγματα άμα θέλεις απλά και μονο για να σου φυγή η απορία (μιας και είσαι σαλόνικα) έλα στην σχολη που πηγαίνω να δεις μονος σου τι παίζει. επίσης άμα έχεις τόσο κώλυμα και όρεξη μπορείς να προκαλέσεις τον δάσκαλο μου σε αγώνα, δεν θα πει όχι. αλλα σου λέω απλά έλα να δεις το τι παίζει σε φιλικό κλίμα φυσικά. δεν είναι πρόκληση. δεν υπάρχει ανώτερη και κατώτερη πολεμική τέχνη, κάποια γενικά τέχνη, η άθλημα. (αυτό ο δάσκαλος σου έπρεπε να σας το μάθει στο πρώτο μάθημα) όλες οι πολεμικές τέχνες, τεχνικές και αθλήματα είναι κορυφαία στον κλάδο τους. αλλα εγώ σου λέω έλα απλά για να δεις κάτι άλλο από αυτά που έχεις δει μέχρι σήμερα και να τα δεις σε real life και όχι βιντεάκια στο youtube. και άμα δείχνουμε βιντεάκια τότε τσίμπα και αυτό... στο ίδιο επίπεδο με το δικό σου είναι. σοβαρά βιντεάκια είναι αυτά που έχω παραθέσει πριν. μεταξύ σοβαρού και αστείου πολύ πολύ χοντρικά πάντως είναι αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Φεβρουάριος 12, 2010 #99 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Η Πυγμαχία έχει τα πιό δυνατα και εργονομικά χτυπήματα με εμπερεία εκατομυρίων αγώνων τα τελευταία 150 χρόνια...και συ μου λες για Λαμίες...πάμε καλά ρε παιδιά? πιστεύεις μια δυνατή μπουνιά αρκεί? να το θέσω αλλιώς...τι σου φαίνεται πιο επικίνδυνο? να ρίξεις 1 μπουνιά ΔΥΝΑΤΗ στον απέναντι σου για τον ακινητοποιήσεις/σκοτώσεις/ή οτι άλλο ή να ρίξεις 3-4 ΜΕΤΡΙΕΣ αλλά σε άκρως απαγορευμένα σημέια (λαιμό, γενικώς κεφάλι, γόνατα, θώρακα)? επίσης επειδή μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοούσα μέσω λαμίας να το θέσω αλλιώς..βάλε απέναντι σου σε κοντινή απόσταση κάποιον ο οποίος ξέρει δεν ξέρει τέχνες (ζωγραφική κτλ) πέστου να απλώσει το χέρι του σαν να βαράει μπουνιά, δλδ με άνοιγμα χεριού προς αριστερά ή δεξιά, και εσύ δοκίμασε την ίδια κίνηση συγχρόνως αλλά ευθεία χωρίς να έρχεσαι από κάποια πλευρά..σε κοντική απόσταση κοίτα ποιος θα φτάσει πρώτος...σορυ αλλά πιο λιανά δεν μπορώ να το κάνω και αλήθεια βαριέμαι να ψάξω για βιντεάκι...:giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 12, 2010 #100 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 @dunkel_Stern Δεν είμαστε στη Κίνα του 19ου αιώνα για κάνουμε προκλήσεις...ήμαρτον. To θέμα είναι ότι δεν είναι τόσο εύκολο να πετύχεις τα ζωτικά σημεία κάποιου ανθρώπου...Αν ήταν έτσι απλά όλοι θα μαθαίνανε την κλώτσια στα αντίδια και μάμησε τες τις πολέμικες τέχνες... Προτιμώ κάτι τέτοιο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.