morius Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2010 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι περί RapidShare.Αν και χρήστης του εδώ και αρκετά χρόνια, πρόσφατα συνηδειτοποίησα ότι υπήρχαν τόσο καιρό πολλά κολπάκια. Ένας φίλος μου είπε ότι αν κατεβάζεις κάποιες συγκεκριμένες ώρες το πρωί δεν στο προσμετρά στην ογκοχρέωση. Μπορείτε να μου πείτε τι ισχύει με αυτό κ τι άλλο ξέρετε; Επίσης τι παίζει με τους πόντους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι περί RapidShare.Αν και χρήστης του εδώ και αρκετά χρόνια, πρόσφατα συνηδειτοποίησα ότι υπήρχαν τόσο καιρό πολλά κολπάκια. Ένας φίλος μου είπε ότι αν κατεβάζεις κάποιες συγκεκριμένες ώρες το πρωί δεν στο προσμετρά στην ογκοχρέωση. Μπορείτε να μου πείτε τι ισχύει με αυτό κ τι άλλο ξέρετε; Επίσης τι παίζει με τους πόντους;3π.μ.-11π.μ. "χρεωνει" το 10% του data που κατεβαζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Φεβρουάριος 7, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 3π.μ.-11π.μ. "χρεωνει" το 10% του data που κατεβαζεις.Άλλο τίποτα παίζει; με τους πόντους κτλ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 7, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Άλλο τίποτα παίζει; με τους πόντους κτλ;;Ολα αυτα που ρωτας τα βρισκεις στο FAQ/News/Premium Account page. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Φεβρουάριος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 για πια ογκοχρεωσει μιλατε?δηλαδη αν κατεβασω ενα αρχειο αν δεν ειμαι μελος χρεωνομε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 για πια ογκοχρεωσει μιλατε?δηλαδη αν κατεβασω ενα αρχειο αν δεν ειμαι μελος χρεωνομε?οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Φεβρουάριος 7, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 τοτε η ογκοχρεωση γιατι την ανεφερες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 τοτε η ογκοχρεωση γιατι την ανεφερες?αν ειχες account θα καταλαβαινες για τι πραγμα μιλαω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Φεβρουάριος 7, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 αν ειχες account θα καταλαβαινες για τι πραγμα μιλαω.φυσικα και εχω. eimai premium για ενα μηνα. αλλα για την ογκοχρεωση δεν καταλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Φεβρουάριος 8, 2010 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 εχεις 5gb/day (αν και ξεκινας με 25gb αρχικα) , αν τα εξαντλησεις... τοτε περιμενεις στην ουρα για free slot ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
remali Φεβρουάριος 11, 2010 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 "3π.μ.-11π.μ. "χρεωνει" το 10% του data που κατεβαζεις."Αυτό το αναφέρει κάπου στα FAQ? Γιατί δεν το βρίσκω...Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 11, 2010 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 happy hours και δεν ισχύει πάντα Btw τι κατεβαζετε και δεν σας φτάνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
remali Φεβρουάριος 11, 2010 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 Τι είναι το happy hours? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 11, 2010 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 "3π.μ.-11π.μ. "χρεωνει" το 10% του data που κατεβαζεις." Link to comment Share on other sites More sharing options...
remali Φεβρουάριος 11, 2010 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 Πάμε ακόμα μία...Αυτό αναγράφεται κάπου στα FAQ, ή μεταδίδεται από στόμα σε στόμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 11, 2010 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 http://rapidshare.com/news.htmlΑλλα δεν ισχύει ακόμα.(Για την ακρίβεια το Ιουλιο '09 λειτουργούσε αν δεις τα news,αν συνεχίζεται ακόμα σαν υπηρεσία δεν το νομίζω.Αν και δεν το εχω ψάξει γιατι πολύ απλα δεν δεν προκειται να κατεβάσω πάνω απο 25 gb σε μια μέρα.:giveup:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
remali Φεβρουάριος 11, 2010 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 Thanx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Φεβρουάριος 13, 2010 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 Βασικά έχεις limit 5GB την ήμερα. Αν δεν κατεβάσεις μια μέρα, προστίθεται, μέχρι να φτάσεις τα 25GB, εκεί σταματάει. Κατέβασε το Jdownloader. Βάζεις το premium account σου και σου λέει πόσο έχεις και πόσο σου μένει...Το κακό είναι ότι τώρα με τις 720p & 1080p ταινίες/σειρές δεν είναι αρκετά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 13, 2010 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 Εγω εχω 25Gb τη μερα και ποτε δε τα τελειωνω.Τα παω το πολυ 10Gb και την επομενη θα ναι καπου στα 18-20Gb κτλπ κτλπ καθε μερα. Για ποια 5 μιλατε?Εδω ειναι ταινιες 12Gb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 13, 2010 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2010 Εγω εχω 25Gb τη μερα και ποτε δε τα τελειωνω.Τα παω το πολυ 10Gb και την επομενη θα ναι καπου στα 18-20Gb κτλπ κτλπ καθε μερα.Για ποια 5 μιλατε?Εδω ειναι ταινιες 12Gb... Eυαισθητο θεμα πιασατε. Να κοπει εδω. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.