pas2007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2010 Καλησπέρα.Έχω πρόβλημα με το pc και δεν μου ανοίγει σελίδες internet ούτε με firefox αλλά ούτε και με explorer.To παράξενο είναι ότι ο msn συνδέεται κανονικά και το router δεν έχει πρόβλημα με την σύνδεση μιας και σε άλλο pc συνδέεται κανονικά και χωρίς προβλήματα μόνο οι σελίδες δεν ανοίγουν καθόλου.Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό οπότε θα ήθελα πληροφορίες για το πώς αντιμετωπίζεται.Το router είναι ένα baudtek το λευκό. Έχω Windows XP home sp3Ελπίζω να βρεθεί λύση.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 Ο dns σου δουλεύει; Σε κονσόλα γράψε nslookup www.thelab.grκαι γράψε εδώ την έξοδο του προγράμματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pas2007 Φεβρουάριος 11, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2010 λοιπον βγαζει served by:-C.ROOT-SERVERS.NET και απο κατω βγαζει τα ιδια με διαφορετικο γραμμα στην αρχη απο το D μεχρι το Lτι σημαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 12, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2010 Μπορείς να κάνεις ένα copy-paste την έξοδο του προγράμματος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.