foris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2010 ΕΧΩ ΚΑΝΗ ΕΝΑ PC Κ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ windows 7 ΒΑΣΗΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ RAM 4GB Κ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΛΕ Κ ΑΛΕΣ 2 ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΝ 1GB ΔΕΝ ΑΝΙΓΕ ΜΕΤΑ.ΠΑΝΤΟΣ Η ΜΙΤΡΗΚΙ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ 8 GB ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΙΟΣ ΝΑ ΒΟΟΙΘΗΣΗ:computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Φεβρουάριος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2010 Να τις βγάλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 6, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2010 λαθοςνα τοις βγαλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
foris Φεβρουάριος 6, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2010 δεν σε καταλαβενω τι να βγαλω?εχω πανω 2 ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΝ 2GB ΔΙΛΑΔΙ 4GB Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ Κ ΤΗΣ 2 ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ 1GB ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΝΟΛΟ 6θελω να εχω 6GB δεν γινετε τι ειναι λαθως ? απλα δεν καταλαβενω γιατι γινετε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Φεβρουάριος 6, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2010 Γίνεται,εσύ κάτι δέν κάνεις καλά...ψάξε λίγο τις ρυθμίσεις στο bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
foris Φεβρουάριος 6, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2010 να ρωτισο κατι πρεπει να ειναι η μιτρηκη 64bit η απλα το λογισμικο να ειναι 64 bitαυτι ειναι η μιτρηκι μου GIGABYTE GA-EP41-UD3L Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Φεβρουάριος 6, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2010 χμ.. βασικα αν καταλαβα καλα.. . (και το εχεις διατυπωσει τελειως λαθος..) καρτες των 1gb εννοεις ντιμακια μνημης.., Λογω περιορισμου του Ρ41 για να εχεις μνημες και στα 4 σλοτς πρεπει να ειναι single sided (επειδη ειναι entry lvl chip :/) , εσυ εφοσον εχεις 4 (2χ2) , δεν μπορεις να προσθεσεις αλλη.. . για να πας σε 6 ή 8 gb δηλαδη , πρεπει να βρεις 2gb ντιμακι single side. Συμπερασμα.. η αλλαζεις μητρικη.. η μενεις με 4gb (να ψαξεις για 2gb single side ή 4gb ντιμακι δε συμφερει, ποιο ακριβα θα σου βγει.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Φεβρουάριος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 να ρωτισο κατι πρεπει να ειναι η μιτρηκη 64bit η απλα το λογισμικο να ειναι 64 bitαυτι ειναι η μιτρηκι μου GIGABYTE GA-EP41-UD3L Δεν ξέρω αν τελικά καταφέρεις να βρεις άκρη με το pc σου, αλλά ένα add-on του firefox όπως αυτό εδώ, θα σε βοηθούσε να βελτιώσεις την ορθογραφία σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.