Jump to content

Κινητά τηλέφωνα clones

Snips

Recommended Posts

Πείτε μου λίγο κάτι για όλα αυτά τα clones γνωστών συσκευών που κυκλοφορούν. Αξίζει να τα αγοράσει κανείς; Λόγοι ασφάλειας (μην σκάσει καμιά μπαταρία....ακτινοβολία κτλ)...ισχύουν για όλες αυτές τις συσκευές ή υπάρχουν κάποια που ξεφεύγουν, ώστε να μπορούν να χαρακτηριστούν ακίνδυνα;

Αν δεις τα σημερινα μου ποστς στο θρεντ πουχα ανοιξει για να παρω τσακωνοκινητο,ειδα οτι για τα features που ηθελα εγω τουλαχιστον,ο Κινεζος θα σου εξοικονομουσε 20-30 ευρω μαξιμουμ σε σχεση με εναν αντιστοιχο δυτικο κατασκευαστη,γιατι τι να τα κανεις αν ειναι να εχεις μια συσκευη που δεν ξερεις για την αξιοπιστια τους.

Αν ειναι να εισαγεις μονος σου βεβαια,αλλαζει το πραγμα,μιας και γλιτωνεις το τεραστιο κερδος του ελληνα εισαγωγεα (που με την σειρα του φανταζομαι πως τρεμει τα 2 χρονια εγγυησης και γιαυτο βαζει τετοιες τιμες).Αλλα με τις τιμες που βλεπω σε ελληνικα μαγαζια,πρεπει νασαι ασιαν λαβερ για να προτιμησεις τετοιο κινητο απο ενα δυτικο.

Αν δεις τα σημερινα μου ποστς στο θρεντ πουχα ανοιξει για να παρω τσακωνοκινητο,ειδα οτι για τα features που ηθελα εγω τουλαχιστον,ο Κινεζος θα σου εξοικονομουσε 20-30 ευρω μαξιμουμ σε σχεση με εναν αντιστοιχο δυτικο κατασκευαστη,γιατι τι να τα κανεις αν ειναι να εχεις μια συσκευη που δεν ξερεις για την αξιοπιστια τους.

Αν ειναι να εισαγεις μονος σου βεβαια,αλλαζει το πραγμα,μιας και γλιτωνεις το τεραστιο κερδος του ελληνα εισαγωγεα (που με την σειρα του φανταζομαι πως τρεμει τα 2 χρονια εγγυησης και γιαυτο βαζει τετοιες τιμες).Αλλα με τις τιμες που βλεπω σε ελληνικα μαγαζια,πρεπει νασαι ασιαν λαβερ για να προτιμησεις τετοιο κινητο απο ενα δυτικο.

μακριά απο εμένα μπρρρρρρρ......είδα ένα τέτοιο και έπαθα πλάκα,απομίμηση iphone.Σιγά σιγά πέφτουν και οι τιμές και θα είναι πιο προσιτά για όλους οπότε δεν αξίζει για κινέζο:mamba:

Είδα και εγώ από κοντά ένα iPhone clone. Δεν με κολούσε με τίποτα. Εξωτερικά είναι πανέμορφο όμως το λειτουργικό είναι αργό, κακομεταφρασμένο και κακάσχημο. Πάντως παίρνει 2 κάρτες sim και αυτός πρέπει να ήταν ο λόγος που προτιμήθηκε. Για 30-40 ευρώ όμως αν υπάρχουν για πέταμα, καλό παιχνίδι είναι, μέχρι να σου σπάσει τα νεύρα ή να διαλυθεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.