kreach Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2010 Λοιπόν, σκέφτομαι να φτιάξω ένα poll όπως καταλαβαίνετε, το θέμα είναι θέλω να ακούσω τις διάφορες επιλογές πρώτα πχ opendns, google dns, isp recommended, default για να μην ξεχάσω κάτι Ξεκινώ πρώτος εγώ: ΟpenDNS Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Φεβρουάριος 6, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2010 openDNS +1 μου αρέσει που δίνει extra δυνατότητες[όπως στατιστικά,block μερικών site κ διάφορα τέτοια ] αν και τα χρησιμοποιώ σπάνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 6, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2010 OpenDNS και εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2010 1os OpenDNS2os Google Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 6, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2010 default του OTE Τι κερδίζω βάζοντας κάποιον άλλο? Γρηγότερο resolve των διευθύνσεων ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 6, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2010 OpenDNS και NS των providers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Φεβρουάριος 8, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 default του OTE Τι κερδίζω βάζοντας κάποιον άλλο? Γρηγότερο resolve των διευθύνσεων ? εμένα πχ κάποιο διάστημα μου έβγαζαν πρόβλημα οι default της 4νετ.. οπότε με λίγο ψάξιμο κατέληξα στους OpenDNS πάντως για να λέμε την αλήθεια πολύ βολικοί και της google οι dns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Φεβρουάριος 8, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 τους default του provider Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 8, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 στα Χανιά αναγκαστικά της σχολής τα Defστο σπίτι ή όπου έχω επιλογή RootX Way->"1os OpenDNS2os Google" Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Φεβρουάριος 8, 2010 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 62.1.1.62 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Φεβρουάριος 8, 2010 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 Tους μαμισιους, δεν υπαρχει κανενας λογος να τους αλλαξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 8, 2010 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 Χρησιμοποιώ του provider. Ποιος ο λόγος να τους αλλάξω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 8, 2010 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 Τους default του ΟΤΕ σταθερά και χωρίς προβλήματα. Άμα ενεργοποιηθεί η Tellas δεν ξερω τι θα γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Φεβρουάριος 8, 2010 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 opendns αν και από μετρήσεις ο dns της φορθνετ στη Θεσσαλονικη (193.92.110.1) είναι λιγο γρηγορότερος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Φεβρουάριος 8, 2010 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 δοκιμάστε το παρακάτω προγραμματάκι και βρείτε το dns που παίζει καλύτεραhttp://code.google.com/p/namebench/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 8, 2010 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2010 Τι θα πει καλύτερα.... θα απαντήσει σε 0.000001 sec γρηγορότερα? Who cares. Τόσα χρόνια δεν κατάλαβα ποτέ αν και πότε έφταιγε ο DNS. Δεν ξέρω αν εσείς που αλλαζετε DNS server παίζετε τίποτε games και είστε τρελαμένοι με το lag και ο "άλλος" DNS σας μειώνει το lag. Στέκει τέτοιο ζήτημα ή λέω βλακείες? Αλλά πάλι, 10 άνθρωποι ρωτήσαμε και κανείς δεν έδωσε διαβασμένη απάντηση.Η Google έχει κάθε λόγο να έχει DNS servers. Πέρα από το ότι έχει ~250Κ servers, έχει ακόμη ένα λιθαράκι στο Big Brother που έχει στήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 9, 2010 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 Οι name servers των providers απαντάνε σε περίπου υποτετραπλάσιο χρόνο από τους opendns, googledns κλπ. Όμως έχει παρατηρηθεί ότι είναι πιο γρήγοροι σε θέμα ανανέωσης, όπως σε διευθύνσεις dyndns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 9, 2010 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 την στιγμη που δεν εχω προβλημα by default , δεν υπαρχει λογος για αλλαγη.απλα πραγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
weqwer1416003414 Φεβρουάριος 9, 2010 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 1ος) google 2ος) ΟΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Φεβρουάριος 9, 2010 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2010 την στιγμη που δεν εχω προβλημα by default , δεν υπαρχει λογος για αλλαγη.απλα πραγματα if it ain't broke, don't fix it μπηκα στο τρυπακι με αφορμη το Θεμα,να αλλαξω μπας και δω καμια ασπρη μερα στο θεμα gaming-pings(o πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται..) δοκιμαζοντας google DNS παρατηρησα ΚΑΜΙΑ διαφορα,τοσο σε browsing οσο και σε pings.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.