Jump to content

Σύνδεση Playstation 3 σε Netgear DGN2000

pelekanos92

Recommended Posts

Ασύρματα προσπαθείς;

Το βάζεις να κάνει scan, βρίσκει το ασύρματο δίκτυό σου, συνδέεσαι πάνω του, βάζεις τους κωδικούς και αφού συνδεθεί παίρνει IP από dhcp. Εσύ πού σκαλώνεις;

Στο "Select a setting method" βάζω Easy. Μετά επιλέγω Wireless, και ύστερα επιλέγω να κάνει Scan για να βρει to SSID του router, αλλά λέει "The access point was not detected". Όταν βάζω χειροκίνητα το SSID, λέει "The access point was not detected. The signal of the access point may be weak or the SSID you entered may not be correct". Το SSID είναι σωστό, όμως. Όταν επιλέγω Custom αντί για Easy, και βάζω τις ρυθμίσεις κανονικά, όπως τις έβαζα και με το προηγούμενο router μου(Fritz box), μου γράφει πάλι "The access point was not detected. The signal of the access point may be weak or the SSID you entered may not be correct". Στο router, υπάρχει μία επιλογή,"Wireless Station Access List". Έχω βάλει εκεί τη MAC Address του Playstation 3, κι έχω ξνακάνει τις παραπάνω κινήσεις, αλλά τίποτα.

• 2 weeks later...

ΟΚ, το πρόβλημα λύθηκε:victory:. Έφταιγε το antivirus που χρησιμοποιώ, το BitDefender 2010. Συγκεκριμένα μία εφαρμογή του, το Antiphising. Μόλις την απενεργοποίησα, έγιναν όλα μια χαρά. Μάλλον το Antiphising δεν ταιριάζει στο Firefox 3.5.8 που έχω.

Γεια χαρά:happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.