Jump to content

SSD or HDD

costpsy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας

Χθές κατα το καθάρισμα έσπασα τον SATA connector στον HDD (μην καθαρίζετε το pc σας οταν μαλώνετε με την κοπέλα σας :nuke::nuke::nuke:) και έλεγα να αγοράσω τον Χ25 θα έχω προβληματα ομως που το pc ειναι 24/7 και δουλευω corel X4 , photoshop CS4

μετα σκεφτόμουν 2χ velocityraptor Raid0

(γνωμες ψαχνω για τα δεδομενα που σας εδωσα μην ξεκινησετε καυγα:giveup: ssd vs hdd plz:tongue::tongue::tongue::tongue:)

αν σε ενδιαφερει η χωριτηκοτητα πας για 2χ300 ραπτορες,αν οχι και σκεφτεσαι στον μελλον να παρεις εναν ακομα SSD για RAID 0 τοτε μονοδρομος οι SSD.

Ότι λέει και ο Titevros. Η καλύτερη λύση overall είναι ένας SSD και μετά ένας μεγάλος και γρήγορος σχετικά μαγνητικός για data storage (όχι raptor ή SAS, εννοώ κάτι σαν π.χ. 1tb WD AAKS ή Spinpoint, και γενικά κάτι τέτοιο). Θα είσαι ταχύτερος και με μεγαλύτερο συνολικά χώρο, με πολύ καλό κόστος.

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις το μονο που μενει ειναι να βρω την ποιο σωστη & οικονομικη λυση συμφωνα με το budget μου :agree:

το έχω δει και αυτός ήταν ο 1 λόγος που σκεπτόμουν τον Χ25 ο 2 είναι να testάρουμε την καινούργια τεχνολογία αλλά σκέπτομαι μην μπλέξω περισσότερο με όλα αυτά που διάβαζα σε αλλά thread (είμουν στο τσακ να τον αγοράσω πριν διαβάσω τα αλλα thread που μου δημιούργισαν καποιες φοβίες αξιοπιστίας)

εγώ τον αγόρασα και αύριο θα τον βάλω σε λειτουργία, ειχα διαβασει για αξιπιστια αλλά δε νομίζω οτι υπαρχει θέμα σε σωστή χρήση....λειτουργικο και προγραματα δλδ θα ειναι οκ! τωρα για τορρεντ που λενε στα φορουμ και ταινιες κλπκλπ δε νομίζω οτι τον παιρνει καποιος για τετοια χρηση!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.