amateur Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2010 Καλησπέρα, Κάνουμε μία έρευνα αγοράς για τις πιο φερέγγυες εταιρείες γιατί μας ενδιαφέρει να κάνουμε νοσοκομειακό & συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. Επειδή δεν έχουμε την καλύτερη εμπειρία (αποταμιευτικό - νοσοκομειακό - αυτοκίνητο όλα σε ΑΣΠΙΣ και ακόμα δεν ξέρουμε τι γίνεται) ποια είναι τα σημαντικότερα κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη? Ποιες είναι οι συνηθισμένες παγίδες?Ποιες ερωτήσεις πρέπει να κάνω και να επιμείνω αν προσπαθήσουν να μου απαντήσουν με γενικότητες?Ρωτάμε λόγω του ότι μέχρι τώρα έχω επισκεφτεί τέσσερα διαφορετικά γραφεία και οι περισσότεροι λένε ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι και ότι οι άλλοι κλείνουν.Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Εγω διαλεξα βαση ονοματος στην αγορα. (Εθνικη ασφαλιστικη). Οπου τους εχω χρειαστει ( περιπτωση τρακαρισματος και 2 διαφορετικων χειρουργειων) ηταν ενταξει με τις πληρωμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 4, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Οπου τους εχω χρειαστει ( περιπτωση τρακαρισματος και 2 διαφορετικων χειρουργειων) ηταν ενταξει με τις πληρωμες. Aσυμφορος εισαι μαστορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Φεβρουάριος 4, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Alico που έχω χρησιμοποιήσει εγώ πάντως για εγχείρηση και εξετάσεις ήταν πολύ οκ. Γενικά alico και εθνική απόσο γνωρίζω είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 4, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Η Εθνική είναι με άνεση η πιο ακριβή αλλά είναι όντος αξιόπιστη.Alico, AXA, είναι κολοσσοί,Εθνική επίσεις.Για το νοσοκομειακό ψάξου ΠΟΛΥ έχει ΑΠΕΙΡΑ clauses , what if, then, else που πρέπει να δεις.Για συνταξιοδοτικό διάλεξε κάποιο με ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ απόδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amateur Φεβρουάριος 5, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 Καλημέρα και ευχαριστώ για τις ιδέες,Αυτό που μας νοιάζει πρωτίστως είναι η αξιοπιστία - φερεγγυότητα της εταιρείας και ύστερα το προϊόν καθεαυτό.Επομένως, διατυπωμένη καλύτερα η ερώτηση μου είναι η εξής:1. Ποιες είναι οι 3 πιο φερέγγυες εταιρείες (είτε πρόκειται για πολυεθνικές είτε για κρατικές είτε για ελληνικές) βάσει αντικειμενικών κριτηρίων? Και Ποια είναι αυτά?2. Με ποιες αρμόδιες αρχές μιλάω για να τα βρω και πώς τα διασταυρώνω?Ρωτάω γιατί δε θέλουμε να επιλέξουμε ΠΑΛΙ την επόμενη ΑΣΠΙΣ ή την ING Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 5, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 Οι 3 που σου έγραψα είναι ίσως οι καλύτερες. Η Εθνική αν κάνει default άλα ASPIS τότε θα τρέχει όλη η Ελλάδα.Το ίδιο και η AXA.Τώρα το προιόν ΜΗΝ το υποτιμάς, γιατι θα πληρώνεις πολλά , και σου ξαναλέω ειδικά στο νοσοκομειακό παίζουν πολλές φουστιές! για κρητήρια πρέπει να ψάξεις μεγέθη, κεφαλαιοποιήσεις, κλπ. αλλά δεν ξέρω που θα βρεις τέτοια στοιχεία διαθέσιμα... θα το ψάξω λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ardi21 Φεβρουάριος 20, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2010 Ψαχνομαι και 'γω για ασφαλεια Υειας και μαλλον Εθνικη θα παω που εχω και μια φιλη...Περα απο αυτο παντως ακουω απο παντου (απο φορουμ πιο πολυ) καλα λογια. Δεν νομιζω να ειναι τυχαιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.