GoMaR Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2010 Καλημερα παιδες...λοιπον να μη κανω εισαγωγη μεγαλη.ειχα το Netgear dgn2000 (το λεω για να καταλαβετε σε τι "δυνατοτητες" ψαχνομαι) και χαλασε.Το πηγα σημερα πισω και περιμενω πιστωτικο.Θα θελα να μου προτεινετε ενα ρουτερ αντιστοιχο δυνατοτητων και στα ιδια λεφτα εννοειται.Μονο απο πλαισιο ετσι...μη δω κανενα eshop.τρωτε ignore:pευχαριστωedit : αλλαξα τον τιτλο μιας και πηρε αλλη πορεια το threadπριν ηταν επιλογη ρουτερ μεχρι 80Ε απο πλαισιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 4, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 ενας ενας Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Φεβρουάριος 4, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 παρε το ιδιο αν υπαρχει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 4, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 ο τεχνικος μου ειπε οτι του εχουν γυρισει αρκετα dgn2000οπως επισης + η εμπειρια μου + η εμπειρια ενος γνωστου μου που ειχε παλι προβλημα με το ιδιο ρουτερ...με κανει να θελω να παρω αλλοκαι btw δεν υπαρχει στο καταστημα αυτoκατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Φεβρουάριος 4, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 απ`οτι βλεπω δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο (300mbps) και στα ιδια λ7.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 4, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 αυτο ;http://www.plaisio.gr/Peripherals/Wireless-Networking/Routers/TP-Link-TL-WR1043ND-Ultimate-Wireless-Router-N-300Mbps-Gigabit-TL-WR1043ND.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Φεβρουάριος 4, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 μμμ δεν ξερω ρε συ...δεν τα εχω και σε μεγαλη εκτιμηση.....φθηνο μεν αλλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 4, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Ιασωνα, για τουτο το belkin διαβαζω αρκετα καλα reviews τελευταια και λεω να το δοκιμασω κι εγω παρολο που μεχρι προτεινος δεν τα ειχα σε ιδιαιτερη εκτιμηση(ειδα και τα linksys που τα'χα στα ωπα ωπα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 4, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Πολυ καλα ειναι τα TP-Link μη τα υποτιματε. Εχω βαλει αρκετα απο τα απλα (χωρις το gigabit και usb)αλλα και καποια απο ενα παλιοτερο μοντελο απο αυτα και δεν εχουν βγαλει κανενα προβλημα, πολλες ρυθμισεις, ωραιο interface, go for it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Φεβρουάριος 4, 2010 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Γιατί όχι αυτό; http://www.plaisio.gr/Peripherals/Wireless-Networking/Routers/Belkin-Wireless-Router-N-F5D8236NT4.htm ΕDIT: Με πρόλαβε ο Κοπρίτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 4, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 μαλιστα... εκει που περασαν 2-3 ωρες χωρις απαντηση τωρα σε 1λεπτο(κυριολεκτικα) 3 απαντησεις - lol για τα belkin ειναι αληθεια οτι το interface , δεν ειναι και οτι καλυτερο ; Επισης τα tplink μου το προτεινε και ο πωλητης εκει... Ακομα περιμενω απαντηση απο πλαισιο για να παω να παρω ενα απο το καταστημα.Οποτε το θεμα ειναι και τι υπαρχει εκει ετοιμοπαραδοτο. Οπως και να εχει , συνεχιστε εσεις να λετε τι ξερετε και εγω θα σας διαβαζω thnx guys edit : ffs.......μολις μου στειλαν μηνυμα οτι ειναι ετοιμο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 4, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 λοιπον.....τελικα το ειχε το dgn2000μαλιστα ηταν και νεα φουρνια (νεο κουτι κλπ - γιαυτο και δεν το βλεπα πριν) και πηρα παλι το ιδιο..για να δουμε....ευχαριστωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Φεβρουάριος 4, 2010 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 ευχομαι τα καλυτερα...:cool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 4, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 τα προβληματα συνεχιζονται.Παλιοτερα εμπαινα με PPPoE και καποια στιγμη τρωει ενα σκαλωμα και δεν ξαναμπηκε ποτε με oE και απο τοτε μεχρι σημερα ημουν μονο με PPPoAΕβαζα ενα αλλο ενσυρματο modem του ΟΤΕ και με PPPoE εμπαινε κανονικα.Ε λεω θα φταιει το netgear (μιας και μου παρουσιαζε και καποια προβληματακια)Ε βαζω που λετε το καινουργιο τωρα και παλι σε oE δεν καταφερα να μπω...το WLAN ομως παιζει κανονικα(αυτο που πηγα πισω σταματησε να στελνει σημα)..για να δουμε.ο καιρος θα δειξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Φεβρουάριος 4, 2010 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 ειχες κανα θεμα με το οΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 4, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Φεβρουάριος 4, 2010 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 ε αστο ετσι τοτεςςς....δες μια κι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Φεβρουάριος 4, 2010 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/Wireless-Networking/Routers/Belkin-Wireless-Router-N-F5D8236NT4.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 4, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 http://www.plaisio.gr/Peripherals/Wireless-Networking/Routers/Belkin-Wireless-Router-N-F5D8236NT4.htm οταν θα ξαναχαλασει Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 4, 2010 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 πάρε το TP-Link λέμε.:to_pick_ones_nose: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.