tansap Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2010 παιδια μια βοηθεια.εχω προβλημα με την supreme fx ii (καρτα ηχου) στα win 7 χ64.Δεν εχω καθολου ηχο.Τιποτα.Εχω κατεβασει τους drivers απο την asus για την καρτα, εψαξα στο internet, ακρη δεν εβγαλα και η καρτα αρνειται πεισματικα να παιξει.εβαλα σε αλλο σκληρο το ubuntou και ο ηχος επαιξε μια χαρα...τι σκ@τ@ φταιει στα 7????? οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσεκτη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Φεβρουάριος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Κλασσικό πρόβλημα με το λειτουργικό που έχει παραβαρύνει...Με ένα format θα επανέλθουν κανονικά όλα...αλλά αυτό είναι δικό σου θέμα...Αν έχεις εγκατεστημένους drivers 2 φορές ή και από άλλη κάρτα, χρησιμοποίησε κάποιο προγραμματάκι να τους απεγκαταστήσεις και μετά εγκατέστησε τους drivers και πάλι.Είναι η Supreme που έχουν κάποιες mainboard της Asus ενσωματωμένη (Rampage, Maximus...) ή ξεχωριστή κάρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tansap Φεβρουάριος 4, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Είναι η Supreme που έχουν κάποιες mainboard της Asus ενσωματωμένη (Rampage, Maximus...) ή ξεχωριστή κάρτα?ειναι αυτη που εχει απο τη "μαμα" η asus maximus formula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 4, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 στο Sounds @ control panel ειναι επιλεγμενη για default κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 4, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Μήπως έχεις 5850/5870? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tansap Φεβρουάριος 4, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Μήπως έχεις 5850/5870? εχω asus 5770 μετα απο format , με νεα win , καθαρη εγκατασταση , παλι τα ιδια.καθολου ηχος. default einai to digital audio(s/pdif) αλλα ηχος μηδεν.τι κανουμε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 4, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 αμα δν εισαι με οπτικη ινα λογικο ειναι να μην παιζει αμα εχεις προεπιλογη το default digital audio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tansap Φεβρουάριος 4, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 αμα δν εισαι με οπτικη ινα λογικο ειναι να μην παιζει αμα εχεις προεπιλογη το default digital audio.δεν εχω αλλη επιλογη...μονο το ΑΤΙ high definition audio device και το high definition audio (αυτο ειναι που εχω default) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Φεβρουάριος 4, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 αλλο το hidh definition audio και αλλο το digital output high definition audio.ψαξε για το πρωτο.λογικα θα λεει και speakers απο πανω ή κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tansap Φεβρουάριος 4, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 δεν λεει τιποτα γμτ μου χει σπασει τα νευραμου φαινεται να παω να παρω μια αλλη καρτα μπας και παιξει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.