Jump to content

mw2 and format

mike193

Recommended Posts

Γεια σας.

Εχω αγορασει και εγκαταστησει το cod6 mw2 στο Pc μου εδω και περιπου ενα μηνα.

Εχω κολλησει καποιον ιο ομως τον οποιο δεν μπορω να ξεφορτωθω και σκεφτομαι να κανω φορματ στον δισκο.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Μετα το φορματ και αφου ξανακανω εγκατασταση τα windows, θα μπορω να παιξω ον λαιν με το ιδιο cd key? Δε θα εχει προβλημα με το steam;; Και επισης η εως τωρα προοδος μου στα level θα χαθει και θα πρεπει να ξεκινησω απτο μηδεν;;

Γεια σας.

Εχω αγορασει και εγκαταστησει το cod6 mw2 στο Pc μου εδω και περιπου ενα μηνα.

Εχω κολλησει καποιον ιο ομως τον οποιο δεν μπορω να ξεφορτωθω και σκεφτομαι να κανω φορματ στον δισκο.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Μετα το φορματ και αφου ξανακανω εγκατασταση τα windows, θα μπορω να παιξω ον λαιν με το ιδιο cd key? Δε θα εχει προβλημα με το steam;; Και επισης η εως τωρα προοδος μου στα level θα χαθει και θα πρεπει να ξεκινησω απτο μηδεν;;

Αρκεί να θυμάσαι το user name και το pass σου στο steam. Όλα θα παίξουν κομπλέ μετά το format.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.