mike193 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2010 Γεια σας.Εχω αγορασει και εγκαταστησει το cod6 mw2 στο Pc μου εδω και περιπου ενα μηνα.Εχω κολλησει καποιον ιο ομως τον οποιο δεν μπορω να ξεφορτωθω και σκεφτομαι να κανω φορματ στον δισκο.Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Μετα το φορματ και αφου ξανακανω εγκατασταση τα windows, θα μπορω να παιξω ον λαιν με το ιδιο cd key? Δε θα εχει προβλημα με το steam;; Και επισης η εως τωρα προοδος μου στα level θα χαθει και θα πρεπει να ξεκινησω απτο μηδεν;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Οχι, το steam θα παραμείνει ανέπαφο Κανε αφοβα φορματ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike193 Φεβρουάριος 3, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Οσον αφορα το level μου;;Θα ξεκινησω απτο μηδεν;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Οχι γιατί τα stats σου είναι συγχρονισμένα με το steam cloud στο internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike193 Φεβρουάριος 3, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooze Φεβρουάριος 3, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Γεια σας.Εχω αγορασει και εγκαταστησει το cod6 mw2 στο Pc μου εδω και περιπου ενα μηνα.Εχω κολλησει καποιον ιο ομως τον οποιο δεν μπορω να ξεφορτωθω και σκεφτομαι να κανω φορματ στον δισκο.Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Μετα το φορματ και αφου ξανακανω εγκατασταση τα windows, θα μπορω να παιξω ον λαιν με το ιδιο cd key? Δε θα εχει προβλημα με το steam;; Και επισης η εως τωρα προοδος μου στα level θα χαθει και θα πρεπει να ξεκινησω απτο μηδεν;;Αρκεί να θυμάσαι το user name και το pass σου στο steam. Όλα θα παίξουν κομπλέ μετά το format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.