Jump to content

Μερικές ερωτήσεις...

PClord

Recommended Posts

Πρώτα απ'όλα το σύστημα μου είναι το εξής :

Intel Core2Duo E4500 2.2Ghz-PSU

Nvidia 8800GT 512mb Gddr3-GPU

2x1G.Byte 800mhz ddr2-Ram

600watt L&C-PSU (το κλασσικό πλέων από Plaisio...)

Asus P5-LMX -Mobos

Το μηχάνημα τρέχει με w7 32bit,χρησιμοποιήται αποκλειστικά για gaming και διάφορα s/w της σχολής μου(πληροφορική).

Πρόσφατα σκέφτομαι συχνά οτι είναι 3 χρονών και πως ίσως πρέπει να γίνει κάποια αναβάθμιση...έτσι έχω σκεφτεί 2 λύσεις:

1)μεταχειρισμένο mobos με s775,ddr2/ddr3 και δυνατότητες O/C για τον C2D μου + 4GByte Ram(?)

2)αγορά Phenom II x4 +Am3 mobos+4Gbyte Ram (νέο σύστημα εκτώς GPU-PSU)

Πρέπει να πω ότι όντας φοιτητής δεν μου τρέχουν και από τα πατζάκια τα ευρά κιόλας...! :whistle2:

Επίσης σκέφτομαι να βάλω w7 x64 (supported από τον C2D που έχω...)

1)θα δώ καμιά βελτίωση? 2)θα έχω προβλήματα με τα Games?

Ευχαρίστω εκ' των προτέρων!!!!!

Πρώτα απ'όλα το σύστημα μου είναι το εξής :

Intel Core2Duo E4500 2.2Ghz-PSU

Nvidia 8800GT 512mb Gddr3-GPU

2x1G.Byte 800mhz ddr2-Ram

600watt L&C-PSU (το κλασσικό πλέων από Plaisio...)

Asus P5-LMX -Mobos

Το μηχάνημα τρέχει με w7 32bit,χρησιμοποιήται αποκλειστικά για gaming και διάφορα s/w της σχολής μου(πληροφορική).

Πρόσφατα σκέφτομαι συχνά οτι είναι 3 χρονών και πως ίσως πρέπει να γίνει κάποια αναβάθμιση...έτσι έχω σκεφτεί 2 λύσεις:

1)μεταχειρισμένο mobos με s775,ddr2/ddr3 και δυνατότητες O/C για τον C2D μου + 4GByte Ram(?)

2)αγορά Phenom II x4 +Am3 mobos+4Gbyte Ram (νέο σύστημα εκτώς GPU-PSU)

Πρέπει να πω ότι όντας φοιτητής δεν μου τρέχουν και από τα πατζάκια τα ευρά κιόλας...! :whistle2:

Επίσης σκέφτομαι να βάλω w7 x64 (supported από τον C2D που έχω...)

1)θα δώ καμιά βελτίωση? 2)θα έχω προβλήματα με τα Games?

Ευχαρίστω εκ' των προτέρων!!!!!

Mε την αναβαθμιση 2) Θα δεις μεγαλη διαφορα ....... με την 1) πιστευω δεν θα δεις ...το cpu σου δεν σηκωνει τεραστιο o/c για να δεις διαφορα..(μονο η ram θα βοηθησει)

Αν βαλεις 4 gb ram τοτε ναι βαλε 64bit θα βοηθησει .............με τα games δεν θα εχεις κανενα προβλημα(το μονο που εχω εγω ...ειναι οτι δεν βγαινουν τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας και πρεπει να βγαζεις συντομευσεις)

Mε την αναβαθμιση 2) Θα δεις μεγαλη διαφορα ....... με την 1) πιστευω δεν θα δεις ...το cpu σου δεν σηκωνει τεραστιο o/c για να δεις διαφορα..(μονο η ram θα βοηθησει)

Αν βαλεις 4 gb ram τοτε ναι βαλε 64bit θα βοηθησει .............με τα games δεν θα εχεις κανενα προβλημα(το μονο που εχω εγω ...ειναι οτι δεν βγαινουν τα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας και πρεπει να βγαζεις συντομευσεις)

Sorry που άργησα να απαντήσω!!!

Μάλλον θα πάω κατ'ευθείαν για νέο σύστημα αλλά προς άνοιξη για να "ανθίσει" και η οικονομία μου λίγο...:whistle2:

Σίγουρα πάντως θα στραφώ προς AMD Phenom / Athlon (αν έχουν ξεκλιδώσει την L3 στον 620 με ασφαλή τρόπο μέχρι τότε!!)

Όπως και να έχει,ευχαριστώ για την απάντηση! :D

Η πρώτη λύση που σκέφτεσαι είναι πιο οικονομική.

Με win7 x64 θα δείς κάποια διαφορά.

Στα παιχνίδια πρέπει να προσέξεις μόνο να υποστηρίζονται από x64.

Συνήθως το αναφέρουν στο κουτί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.