goku_dbz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2010 επαιξα λιγο με ενα και παροτι εψαχνα τα κουμπια οπως την γιαγια που πρωτη φορα βλεπει πληκτρολογιο , ειδα τον φιλο μου να πληκτρολογει, πορωθηκα και ειπα να το δοκιμασω!!! συγκεκριμενα εχει αυτο το πακετακι , και λιγο που το εψαξα υπαρχει και αυτο το πληκτρολογια ειναι τα ιδια και στις 2 αυτες λυσεις με την διαφορα οτι στο 7000 ειναι ασυρματο! επειδη ομως θελω και ποντικι, και αυτο που ειδα στον φιλο μου δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα...να παρω το 7000 pack ή να παρω το value pack και να αγορασω ξεχωριστο ποντικι? (το ωραιο ειναι πως το πληκτρολογιο μονο του εχει 45Ε οποτε δεν εχει νοημα να μην παρει καποιος το value pack) υγ: υπαρχει κατι αλλο σε σπαστο που χανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Το καλυτερο σπαστο που εχω δουλεψει παντως. Απο τοτε που το πηρα δε μπορω να γραψω σε απλα... Οντως συμφερει να παρεις το pack Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Φεβρουάριος 3, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 αυτο σκεφτομαι να παρω μαζι με αλλο ποντικι εκτος βεβαια και αν το ποντικι που ερχεται με το 7000 ειναι καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.