JiMk Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2003 Τι θέλετε να σας φέρει ο ’γιος Βασίλης? Εγώ ως ολιγαρκής άνθρωπος.. Την υγειά μου, καλούς βαθμούς στις πανελλαδικές, την Κατερίνα ,και μια οθόνη TFT που έχω βάλει στο μάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 8, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Αρχική απάντηση από JiMk...καλούς βαθμούς στις πανελλαδικές... Οι βαθμοί δεν έρχονται μόνοι τους.. ’σε τα νερά και τις ψύξεις λοιπόν και στρώσε λίγο τον κωλαράκο σου μπας και πάρεις κανά βαθμό της προκοπής. Όσο για μένα.. Να χούμε την υγεία μας κι όλα τα άλλα έρχονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Δεκέμβριος 8, 2003 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 M' αρέσει αυτό το ποστ , πέρσι υπήρχε αντίστοιχο στο πισιτεκ και αυτο που ζήτησα πρσγμστοποιήθηκε ! Οπότε προσοχή τι λέτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 8, 2003 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 υγεια και αγαπη και να μου δωσει τζαμπα ενα τροφοδοτικο ο djd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 8, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Την Σουλα πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 8, 2003 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Υγεία και χαρά στους φίλους, την οικογένεια και στα μέλη του thelab και pctech και για μένα μια θέση στο μεταπτυχιακό του Cambridge...και το St.Andrews μου κάνει...ίσως και να το προτιμώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 8, 2003 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Μιας και μιλάμε για ’η Βασίλη, που από όσο θυμάμαι είναι ο γεράκος με τα δώρα, θα ήθελα να μου στήσει στο οικόπεδο δίπλα από το εξοχικό, μία πίστα καρτ.... με πολλά στροφιλίκια και ευθείες...με 4 δίχρονα(two stroke-προς αποφυγή παρεξηγήσεων), για μένα και τα φιλαράκια μου....με μεγάλα μπαλόνια στις στροφές, να σκάνε καλά όσοι υπερστρέφουν.... Θα πρέπει να έχει rest place με βαρέλια corona και διαφημιστικά don't drink/dream & drive.... σίγουρα θα έχει και φοίνικες... θα πρέπει να έχει και βαρβάτο soundsystem να rockαρει το χωριό με freestyle bassware.... ε? τι είπατε ? να ξυπνήσω ? καλά ντε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 8, 2003 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Αρχική απάντηση από RootX Μιας και μιλάμε για ’η Βασίλη, που από όσο θυμάμαι είναι ο γεράκος με τα δώρα, θα ήθελα να μου στήσει στο οικόπεδο δίπλα από το εξοχικό, μία πίστα καρτ.... με πολλά στροφιλίκια και ευθείες...με 4 δίχρονα(two stroke-προς αποφυγή παρεξηγήσεων), για μένα και τα φιλαράκια μου....με μεγάλα μπαλόνια στις στροφές, να σκάνε καλά όσοι υπερστρέφουν.... Θα πρέπει να έχει rest place με βαρέλια corona και διαφημιστικά don't drink/dream & drive.... σίγουρα θα έχει και φοίνικες... θα πρέπει να έχει και βαρβάτο soundsystem να rockαρει το χωριό με freestyle bassware.... Φτιάξε μια σοφίτα και για μένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 8, 2003 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Το εξωχικό υπάρχει βασικά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Δεκέμβριος 8, 2003 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 To 51% της microsoft ... -Bill ? -Yes , sir Alex_000. -You're Fired .. -But why ? -There was no coffee on my desk this mornig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 8, 2003 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Αρχική απάντηση από JiMk Το εξωχικό υπάρχει βασικά ? Δεν απαντώ σε εφοροτσιράκια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 8, 2003 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 ονειρευομαι καρτες, κι αλλες καρτες, και μνημες πολλες, και λιμοζ μεγαλες, και σαμπανιες ακριβες, πολυ κοσμο και πολλες μικρες με μικρα μπικινια να πλατσουριζουν στις πισινες μου..κι επειδη ο τσεκις αργει ακομα (αν ερθει), πολυ υγεια και ευτυχια, οπως την εννοει καθενας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 8, 2003 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Αρχική απάντηση από DJD Οι βαθμοί δεν έρχονται μόνοι τους.. ’σε τα νερά και τις ψύξεις λοιπόν και στρώσε λίγο τον κωλαράκο σου μπας και πάρεις κανά βαθμό της προκοπής. :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Δεκέμβριος 8, 2003 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Μια δεσποινίδα πίσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 8, 2003 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Μα φυσικά την κουκλίτσα μου: Και είναι τόσο καλός ο ’γιος που θα μου τη στείλει και νωρίτερα απο την Πρωτοχρονία. 15 Δεκεμβρίου θα είναι Ελλάδα :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Δεκέμβριος 8, 2003 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 LL_NEO ποιο ειναι αυτο το ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ασχημο πλασμα (γουστα ειναι αυτα χιχιιχιχιχιχιχ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 8, 2003 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 www.xrysosodigos.gr Επέλεξε Θεσσαλονίκη και στην Επαγγελματική κατηγορία: Οφθαλμίατροι :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 8, 2003 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Εμενα το δωρο μου θα μου το φερει ο eleven! Αντε φιλε, ολα τα εχω ετοιμα και σε περιμενω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kots Δεκέμβριος 9, 2003 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 THΝ ΤΑΣΟΥΛΑΑΑΑΑ!!!!και κανα στάνταρ (δωράκι) στο στοίχημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Δεκέμβριος 9, 2003 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 well, τις πισινες του 38-45, φοινικες, φυτικες πρωτες υλες για αμεση καταναλωση, τις κορονες του ροοτχ, λεφτα, παιχνιδια απο πυριτιο, την διδυμη αδερφη της μονικα, κτλ κτλ κτλ κτλσοβαρα τωρα υγεια πανω απο ολα και καλα μυαλα και ολα τα υπολοιπα θα ερθουν sooner or later:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.