Dr.Paneas Ιανουάριος 24, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αυθεντικά τα θελεις ; Γιατί δεν κανεις ενα Search το e-shop ; Πάντως κατι λιγα που έψαξα στο google λένε πολύ καλά λόγια για το battlefront 2!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 24, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2006 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Ξερεί κανείς αν υπάρχει External Disc 3Gb ; Δεν λεει ρε παιδια.... το παρχ3$@ν το πράγμα! Πάντως είναι και μαμω τα παιχνίδια. Τι αλλα παιχνίδια Star Wars κυκλοφορούν ; υπαρχει ενα δες στον skroutzi για ενα 4gb στα 150 ευρο περιπου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Δεκέμβριος 29, 2014 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2014 (edited) Ετσι απλα ( και νοσταλγικα μιας και ειχα κανει την παρουσίαση πριν 11 χρονια ) ξεθαβω το τοπικ εξαιτιας της εκδοσης του παιχνιδιου για ios/android. Ηδη εχω την εκδοση για το android, και μπορω να πω οτι προσφέρει ακριβως την ιδια εμπειρία οπως τοτε στον υπολογιστη.Ιδια γραφικα και gameplay. Με το σχεδον 40+ gameplay του, τα 4€ που κοστιζει δεν ειναι τιποτα... Μιλαμε για παιχνιδαρα που πλεον δεν βρισκουμε ουτε με κιάλια ... Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 29, 2014 από Vadergr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Ιανουάριος 5, 2015 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 (edited) Α ρε Vader, τί μου θυμίζεις! Πάω το το βάλω στο PC μου φαίνεται! Έχω κάνα 3αρι χρόνια να το παίξω. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2015 από Πριονέτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιανουάριος 6, 2015 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2015 (edited) Πολύ δυνατά παιχνίδια και πολύ ωραίο story. Και εγώ έχω τα αυθετικά CDs και κάθονται επιδεικτικά στην βιβλιοθήκη στο σαλόνι. Πλέον δύσκολο να παίξεις απροβλημάτιστα σε high resolution monitor και x64 σύστημα μα αυτά. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 6, 2015 από vagsk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 26, 2015 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2015 Πολύ δυνατά παιχνίδια και πολύ ωραίο story. Και εγώ έχω τα αυθετικά CDs και κάθονται επιδεικτικά στην βιβλιοθήκη στο σαλόνι. Πλέον δύσκολο να παίξεις απροβλημάτιστα σε high resolution monitor και x64 σύστημα μα αυτά. Κανονικα μπορείς.Η εκδοση που κατεβαίνει απο το steam , παιζει κανονικότατα.Απλα πρεπει να απενεργοποιήσετε AA/AF γιατι στην R280x που έχω μου κράσαρε.Κατα τα υπόλοιπα παιζει κανονικά.Τσεκαρε αν μπορείς να μεταφέρεις το κλειδι της κόπιας σου στο steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάρτιος 27, 2015 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2015 Το κοίταξα αλλά μάλλον είμαι άτυχος. Δεν υπάρχει κλειδί. Υπάρχει το PLAY DISC που θέλει να έχεις στο CD-ROM για να δουλέψει. Τέσπα, είχα παίξει κάθε δυνατό σενάριο τότε. Το μόνο που μου κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά μάλλον δεν θα το επιχειρίσω ακόμη είναι το: The Sith Lords Restored Content Mod (TSLRCM)Δείχνει πολλά υποσχόμενο και λέει ότι έχει και κάποια extra που δεν ήταν έτοιμα όταν το παιχνίδι έγινε released. Θυμάμαι ότι όντως κάποια σημεία είναι αναπάντητα όπως ο πλανήτης του G0T0 αλλά το είχα αποθεχθεί τότε που το ξεκοκκάλιζα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάρτιος 27, 2015 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2015 Το κοίταξα αλλά μάλλον είμαι άτυχος. Δεν υπάρχει κλειδί. Υπάρχει το PLAY DISC που θέλει να έχεις στο CD-ROM για να δουλέψει. Τέσπα, είχα παίξει κάθε δυνατό σενάριο τότε. Το μόνο που μου κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά μάλλον δεν θα το επιχειρίσω ακόμη είναι το: The Sith Lords Restored Content Mod (TSLRCM)Δείχνει πολλά υποσχόμενο και λέει ότι έχει και κάποια extra που δεν ήταν έτοιμα όταν το παιχνίδι έγινε released. Θυμάμαι ότι όντως κάποια σημεία είναι αναπάντητα όπως ο πλανήτης του G0T0 αλλά το είχα αποθεχθεί τότε που το ξεκοκκάλιζα.Τι είναι το tslrcm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 2, 2015 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2015 Μοναδικό ίσως αναγκαίο κακό η εγκατάσταση , αφού απαιτείται ούτε λίγο ούτε πολύ , αποθηκευτικός χώρος της τάξης των 3Gb !!! Τι ωραια κακά ηταν αυτά 10-12 χρονια πριν! Θυμαμαι το phantasmagoria 2 με τα 5 δισκακια! Θυμηθηκα και το star wars kotor τωρα. Ωραιες εποχες! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofu1982 Μάρτιος 30, 2016 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 Πολύ καλη Παρουσιαση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 30, 2016 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 Εξαιρετικη παρουσιαση ναι. Και το banhammer εξαιρετικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lys Ιούνιος 6, 2016 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2016 Ωραία παρουσίαση. Μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts