chemtech Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2010 Καησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω βίδες για τα block του eleven (CPU & GPU) γιατί μετά απο μετακόμιση τις έχασα ΟΛΕΣ. Όταν λέω βίδες εννοώ όλο το σετάκι με παξιμάδια ελατήρια λαστιχάκια κτλ. Ειδικά για την GPU οι βίδες ήταν πολύ μυστήριες και δεν ξέρω πως να τις ζητήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Φεβρουάριος 2, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Γιατί δεν στέλνεις ένα email στον Eleven; Λογικά θα μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemtech Φεβρουάριος 2, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Δεν έχω το mail του. PM δε του έστειλα γιατί στο profil του εδω στο forum λεει: Τελευταία Δραστηριότητα: 22-04-09 20:17. Άρα δεν μπένει άλλο. Έστειλα στον unseen pm αλλά δε μου απάντησε. Το xtremeshop μαλλον δεν υπάρχει άλλο.Έχω πάει σε μαγαζιά με βίδες αλλα δε μπορούμε να συνενοηθούμε. Δεν καταλαβένουν τι θέλω και όπως είναι λογικό δεν κάθονται να ασχοληθούν μαζί μου που είμαι άσχετος.ΥΓ. Άκυρο. Τελικά δεν μπορώ να στείλω pm στον unseen λόγω λίγων posts. Ελπίζω να το δει κανένας γιατι μου μένουν άχρηστα τα blocks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 ΥΓ. Άκυρο. Τελικά δεν μπορώ να στείλω pm στον unseen λόγω λίγων posts. Ελπίζω να το δει κανένας γιατι μου μένουν άχρηστα τα blocks. Ξαναδοκίμασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 3, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Αν βρίσκεσαι Θεσσαλονικη ...Κωλετη με Γιαννιτσών..(απο εκει τις παίρνει ο μιχαλης). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 3, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 εαν παντως εισαι Αθηνα εχει στο extreme πληρη κιτακια βιδων για waterblocksμε ελατηρια, παξιμαδια,ροδελες, αποστατες και thumscrews ~6€ εαν θυμαμαι καλα εναλλακτικα πας σε ενα βιδαδικο μαζι με το μπλοκακι σουκαι παιρνεις ακριβως αυτα που χρειαζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaotic1416003342 Φεβρουάριος 3, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 τον 11 θα τον βρεις εδω http://www.outofspecs.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chemtech Φεβρουάριος 4, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Στη Θεσ/νικη είμαι. Θα πάω ξανά σε μαγαζί με βίδες (με φωτογραφία που βρήκα του block cpu) και ελπίζω να βγάλω άκρη. Για την gpu σκούρα τα πράγματα αφου δεν βρήσκω ούτε φωτό της. Κοπρίτη: Extreme στην Αθήνα ποιό είναι? Δεν έχει e-store? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 4, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Δεν νομιζω πως χρειαζοντε τρομερες γνωσεις η σχεδια απο cad για να αγοράσεις 4 ντιζες και 4 ελατηρια και 8 ροδελες και 8 λαστιχακια ( και 4 βιδες απο αυτες που σφιγγουν με το χερι δεν θυμαμαι πως λεγοντε ) Τα ιδια και για το gpu block η δια του 2 αν πιανει με 2 βιδες και οχι με 4. Αντε το πολυ πολυ να χρειαστει να πας σε ενα καταστημα 2 φορες αν πας σπιτι και δεις οτι καποια ντιζα ειναι πολυ μακρια η χοντρη και δεν περναει απο τις τρυπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.