Vagouridis Δεκέμβριος 9, 2003 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Στο αλουμινιο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 9, 2003 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 ελα βρε δεν θυμασαι?η ακαταμαχητη τριαδα ειμασταν DJD ,PGM (ελπιζω να περναει καλα στα στρατα) και εγω ,ειχαμε την μητρικη εξω απο το κουτι και καπου ακουμπησε στο πλαισιο του κουτιου.Δεν ηθελε και αλλο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 9, 2003 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Eκει που ακουμπησε δεν ηταν αλουμινιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 9, 2003 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 απο οσο γνωριζω (αν κανω λαθος μην ντραπειτε να μου τα χωσετε) το λαιν λι ειναι ολο αλουμινιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 9, 2003 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Πως γίνετε να βραχυκυκλώσει το αλουμίνιο? μήπως ακούμπισε κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Δεκέμβριος 9, 2003 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Shido το λαιαν λι ειναι αλουμινιο σωστα τα λες..αλλα το αλουμινιο δεν ειναι καλος αγωγος...αρα δεν γινεται να βραχυκυκλωσε απο εκεινο.Καποια αλλη πατατα κανατε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 9, 2003 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Παίδες.... μισό... κάπου τα μπλέξατε.... πως δεν είναι καλός αγωγός το αλουμίνο ? δεν θα ήταν γειωμένο το κουτί τότε...... πολύμετρο speakin'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 9, 2003 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 ελα ντε .Δεν το ειχα σκεφτει αυτο (και ποσες φορες το κρατησα λολ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 9, 2003 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Λαθος μου , και ομως ειναι .Πηρα και μετρησα την αντισταση στα κουφωματα του σπιτιου , μηδενιζει το κοντερ στο πολυμετρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 9, 2003 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Οι φτηνές ηλεκτροκολλήσεις, έχουνε μετασχηματιστή περιελιγμένο με σύρμα αλουμινίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.