LoWRiDeR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2003 Πηρα την αποφαση να αγορασω νεα μητρικη γιατι η ασους μου,καλη χρηση αλλα για οβερκλοκ δεν κανει....αντεχει 14Χ192 κ δεν αντεχει 13Χ200...τα βολτ που μπορεις να δωσεις ειναι 1.85 κ 1.9 μαξιμουμ σε επεξεργαστη κ τσιπσετ αντιστοιχα.Περαν τουτου ειναι κ rev 1.4 κ δεν εχει το νεο βελτιωμενο northbridge εχει το παλιο Α2 τσιπ.Ποια μου προτεινετε εσεις??Αν δεν κανω λαθος οι πιο καλες κ ποιοτηκες ειναι η Abit κ η EPOX τεινω προς την ABIT λογω των extras.Εσεις τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 8, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Πάρε την Epox, και πάρε και ένα bios .....5 έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Δεκέμβριος 8, 2003 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Ο 2800+ Thoroughbred δουλεύει φυσιολογικά στα 13.5x166;Με την Abit θα έχεις ξεκλείδωτους όλους τους πολλαπλασιαστές ενώ με τις Epox (αλήθεια πoια εννοείς 8RDA+ ή 8RDA3+ ?) μόνο από 13x και πάνω , εκτός αν κάνεις το wire trick.Επίσης η Abit δίνει μεγαλύτερη τάση στις μνήμες (εώς ~3V) αλλά λιγότερη στο chipset (1.7V έναντι 2V των Epox). Τέλος η 8RDA3+ δεν χρησιμοποιεί το MCP-T αλλά το απλό MCP και υλοποιεί με χωριστά τσιπάκια τις extra λειτουργίες.Από εκει και πέρα είναι περισσότερο θέμα γούστου ποια θα διαλέξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 8, 2003 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Χμ χμ ....asus rev2 εαν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Δεκέμβριος 8, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Ναι τοσο ειναι ο 2800+ κανονικα.μονο 1.7 η abit στο τσιπσετ??γμτ η ασους μου εχει 1.9 με το πειραγμενο bios...για την 8rda+ ενδιαφερομαι λογο soundstorm, βγηκε νεα rev2.1 epox με sanyo πεικνωτες που αντεχουν ακομη καλυτερα οβερκλοκ.Το καλο της abit ομως γμτ ειναι οτι εχει digital audio out k serial ata. ενω η epox oχι..δυσκολη επιλογη.Το 13 μινιμουμ το εχει κ η μαλακ....η ασους μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 8, 2003 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 LoWRiDeR .... to 1.9 της Asus.. είναι fake .. για πιάσε ένα πολύμετρο στο χέρι να το διαπιστώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Δεκέμβριος 8, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 το σκεφτηκα κ γω...χμμμ τεσπα μαλλον αμπιτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 8, 2003 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Τα προβληματα της abit με τα χαμηλα timings τα multi που δεν δουλευουν και τι παιζει με το cpu interface τα εχετε ψαξει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 9, 2003 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Λετε ολοι για το SoundStorm που εχει η NF7-8RDA+. Δεν καταλαβα ακομα τι περισσοτερα σου προσφερει!Η δικια μου 8RDA3+ εχει το CMI9739A της C-MEDIA και υποστιριζει Xear3D,CRL3D , DS3D, A3D1.0 και EAX2.0. Τι περισσοτερο εχει η soundstorm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Δεκέμβριος 9, 2003 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Εχε υπ οψη σου οτι οι Abit ψιλοσκανε.....:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 9, 2003 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 η δικια μου παντως με την καταλληλη ψυξη 2,15 ετρωγε στο τσιπσετ και συνεχεια 1,9 ο επεξεργαστης και 3,3 οι μνημες μια χαρα κρατησε και απο οσο ξερω ζει και βασιλευει ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Δεκέμβριος 9, 2003 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Απο τους τυχερους εισαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 9, 2003 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Εχω και αλλη απορεια για την abit , τελικα θελει vdd ταση για να ανεβασει fsb η θελει τροπο......? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 9, 2003 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 θελει καλη ψυξη, του icy πηγε 240 και, με ενα titan fan και 1.9vdd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 9, 2003 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 εγω πιστευω τιποτα απο τα δυοας μου επιτραπει η εκφραση κωλοφαρδια θες σε τι κομματι θα σου κατσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 9, 2003 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Παιζει και αυτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 9, 2003 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 η πρωτη μου αμπιτ χωρις κανενα μοντ χτυπαγε 240 fsb με 3dmark μεσα και ολα...η δευτερη με μονταρισματα και με νερο (η πρωτη με ενα τιταν ανεμ) 230 μπορεσα και ετρεξα ενα 3dmark με χιλια ζοριααρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Δεκέμβριος 9, 2003 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Η πρωτη σου τι επαθε?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 9, 2003 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 γειωσε και μπαμ,πανω στο αλουμινιο του λιαν λι,πικρη ιστορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 9, 2003 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 μηπως η abit συμπαθει τα titan? λοοοολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.