sebastian Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2010 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580162Ρε παιδες τι λεει αυτο το τιμονακι? Πολλα φραγκα δεν εχω να διαθεσω για g25 και λεω να βολευτω καπως cheapika...Αυτο το τιμονακι διαθετει το στοιχειο της ΚΟΛΑΣΗΣ ή ειναι ψοφιο και κακομοιρο?
Artist_ Φεβρουάριος 1, 2010 #2 Φεβρουάριος 1, 2010 Δεν θα ξαναβαλω αγγελια σε ασχετο θρεντ.Δεν θα ξαναβαλω αγγελια σε ασχετο θρεντ.Δεν θα ξαναβαλω αγγελια σε ασχετο θρεντ.Δεν θα ξαναβαλω αγγελια σε ασχετο θρεντ.Δεν θα ξαναβαλω αγγελια σε ασχετο θρεντ.Δεν θα ξαναβαλω αγγελια σε ασχετο θρεντ.Δεν θα ξαναβαλω αγγελια σε ασχετο θρεντ.Δεν θα ξαναβαλω αγγελια σε ασχετο θρεντ.Δεν θα ξαναβαλω αγγελια σε ασχετο θρεντ.Δεν θα ξαναβαλω αγγελια σε ασχετο θρεντ.Δεν θα ξαναβαλω αγγελια σε ασχετο θρεντ.Δεν θα ξαναβαλω αγγελια σε ασχετο θρεντ.Δεν θα ξαναβαλω αγγελια σε ασχετο θρεντ.
mech5107 Φεβρουάριος 1, 2010 #3 Φεβρουάριος 1, 2010 Καλή είναι η momo, αλλά πλέον είναι αρχαιολογία...σε άλλα forum τις χαρίζουν Την Driving Force GT θα πάρεις
sebastian Φεβρουάριος 1, 2010 Author #4 Φεβρουάριος 1, 2010 Ferrari F430 Force Feedback Thrustmaster Racing Wheel Review αυτο τι λεει? http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Racing-Wheels/Thrustmaster-Wheel-Ferrari-Codename-430.htm
mech5107 Φεβρουάριος 1, 2010 #5 Φεβρουάριος 1, 2010 Καλή είναι η momo, αλλά πλέον είναι αρχαιολογία...σε άλλα forum τις χαρίζουνΤην Driving Force GT θα πάρεις Μην το σκέφτεσαι...900 μοίρες, feadback logitech, έτοιμα setting για τα περισσότερα games, καλή τιμή, την προτιμούν οι sim gamers... Με λίγα λόγια...ΚΟΛΑΣΗ
Candyman Φεβρουάριος 1, 2010 #6 Φεβρουάριος 1, 2010 Thrustmaster έχω και είναι εξαιρετική (την Ferrari GT experience). Αξίζουν γενικώς τα λεφτά τους άνετα, αν ψάχνεις κάτι σε value for money. Εύκολα....
Tsakonas Φεβρουάριος 1, 2010 #7 Φεβρουάριος 1, 2010 Thrustmaster έχω και είναι εξαιρετική (την Ferrari GT experience). Αξίζουν γενικώς τα λεφτά τους άνετα, αν ψάχνεις κάτι σε value for money. Εύκολα....αυτη που λινκαρεις εχει σκετη δονηση η και feedback?(feedback=να υπαρχει μεταβλητη αντισταση του τιμονιου πχ...νομιζω η μομο αυτο εχει,ενω οι τιμονιερες των 30-40 εχουν σκετη δονηση)
Candyman Φεβρουάριος 1, 2010 #8 Φεβρουάριος 1, 2010 αυτη που λινκαρεις εχει σκετη δονηση η και feedback?(feedback=να υπαρχει μεταβλητη αντισταση του τιμονιου πχ...νομιζω η μομο αυτο εχει,ενω οι τιμονιερες των 30-40 εχουν σκετη δονηση)Όπως τα λες ακριβως είναι. Η Thrustmaster που ανέφερε ο sebastian είναι με ανάδραση και force feedback, αυτή που έχω εγώ είναι μόνο με ανάδραση. Αλλά το ανέφερα γενικά πως οι thrustmaster είναι καλές τιμονιέρες και με καλή κατασκευή.
sebastian Φεβρουάριος 1, 2010 Author #9 Φεβρουάριος 1, 2010 Αντε βαρια 100 ευρω να τα δωσω λεω...αλλα ποια να παρω απο τις δυο? Logi or ferrari thurs?
Candyman Φεβρουάριος 1, 2010 #10 Φεβρουάριος 1, 2010 Εγώ πιστεύω πως η συγκεκριμένη Thrustmaster που κοιτάς θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο με την ακρίβεια της και την ποιότητα κατασκευής της. Πιστεύω πως είναι καλυτερη τιμονιέρα. Προσωπική άποψη though...Y.Γ. Έτοιμα settings (presets) τα περισσότερα games έχουν και για τις Thrustmaster. Γενικώς η Thrustmaster ασχολείται κυρίως με game controllers. Την θεωρώ πιο εξειδικευμένη από την Logitech.
Athens2004 Φεβρουάριος 2, 2010 #11 Φεβρουάριος 2, 2010 Αντε βαρια 100 ευρω να τα δωσω λεω...αλλα ποια να παρω απο τις δυο? Logi or ferrari thurs? Driving force gt οπως σου ειπε και ο mech5107 .
racer Φεβρουάριος 2, 2010 #12 Φεβρουάριος 2, 2010 Άνθρωπε με το καλύτερο κουτί, για μεταχειρισμένη G25 δεν το σκέφτεσαι;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.