Cuore Sportivo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2010 Καλησπέρα!Άνοιξα σήμερα το CPU-z και στην καρτέλα Mainboard, στο κάτω μέρος μου βγάζει Link Width x1 και Max. Supported x16. Μάλιστα μου εμφανίζει το ίδιο και στην έκδοση 1.49 που έιχα και στην τελευταία που κατέβασα μόλις τώρα για να σιγουρευτώ ότι δεν είχε κάποιο θέμα η έκδοση του CPU-z που χρησιμοποιούσα.Η μητρική είναι μία P5Q Deluxe (Bus Speed 425MHz) και η κάρτα γραφικών μία 8800GT...Τί κάνουμε εδώ...;:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Φεβρουάριος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Ανεβασε λιγο την συχνοτητα του pcie, ιδιο προβλημα ειχα με την p5b μου και αν θυμαμαι καλα καπως ετσι εστρωνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Φεβρουάριος 1, 2010 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 δοκιμασε και να βγαλεις και ξαναβαλεις την καρτα (ριξε και ενα φυσημα στο σλοτ) καποια στιγμη στα καλα καθουμενα εβλεπε την καρτα 8χ . την εβγαλα φυσηξα λιγο το σλοτ και στην επομενη επανεκκινηση την ειδε κανονικα 16χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Φεβρουάριος 1, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Το πήγα από τα 100MHz στα 105MHz αλλά δεν άλλαξε κάτι...Μέχρι πόσο είναι το ανώτατο όριο (χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στην κάρτα γραφικών ή στην μητρική) που μπορώ να πάω τη συχνότητα του PCI-E; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Φεβρουάριος 1, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις.Τελικά έκανα αυτό που είπε ο papatsonis και όντως ανέβηκε στο x16...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.