Artist_ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2003 Καλησπέρα σας κύριοι.Έχω το board της MSI 865pe neo2 Fsir που έχει raid και sata controler.Κατά την γνώμη σας που είναι καλύτερα να περάσω τα win, στο sata σκληρό με 10.000 στροφές ή να βάλω στο raid τους 2 σκληρούς δίσκους ibm 7200 στροφές : Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 7, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2003 Καλυτερα στον raptor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 7, 2003 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2003 Λαθος δικο μου.Ειμαι της ιδεας τα win να μπουν στον raptor.....λογω 10Κrpm εχει φοβερο seek time κατι που θα κανει τα win να δουλευουν πιο γρηγορα....απο το να τα ειχες σε στο raid με τους 2 ibm , κατι που ειναι και πολυ επιφοβο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 7, 2003 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2003 Νομίζω πως ρώτησε κάτι άλλο.... καλύτερα είναι να περάσεςι τα win στο raid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 8, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Η γνώμη μου είναι η εξής: οι 2 pata σε raid θα είναι γρηγορότεροι του ενός sata, αλλά.... δεν θα είναι μεγάλη η διαφορά μιας και όπως είπε ο Vag, ο raptor είναι γρήγορος, θα χρησιμοποιούν το pci bus(κάτι που δεν κάνει ο controller του chipset) και η intel υποστηρίζει ότι σε υπάρχουσα εγκατάσταση σε sata δίσκο στον controller της μπορείς να προσθέσεις αργότερα 2ο sata δίσκο, να στήσεις raid χωρίς format ή απώλεια δεδομένων.Αν λοιπόν σκέφτεσαι κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον να αντικαταστήσεις τους 2 ibm με ένα 2ο raptor, τότε καλά θα είναι να μην στήσεις pata raid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Δεκέμβριος 8, 2003 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Σωστά. Καλύτερα να προβώ σε αγορά του raptor.Πιστεύω να δω διαφορά σε σχέση με τους ATA 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.