Nephiλiμ Φεβρουάριος 2, 2010 #25 Φεβρουάριος 2, 2010 Θελετε να παω να παρω προσφορα απο ενα μαγαζι που ξερω στην Μπενακη?Αν ναι,απλα βαλτε thanks στο ποστ μου και υπομονη μια βδομαδα να του πω ενα νουμερο.Εχω και γω κατα νου ενα μαγαζι στην Μπενακη ,αλλα κοβει οπισθια στις τιμες.
Dolly Φεβρουάριος 2, 2010 #26 Φεβρουάριος 2, 2010 Καράφλα, δουλεύω 1 λεπτό απο την Μπενάκη, όταν πας πάρε τηλ να κατέβω να πάμε παρέα!
Linos Φεβρουάριος 2, 2010 #28 Φεβρουάριος 2, 2010 βασικα εχουμε χρονοδιαγραμμα για παραδοσεις? 9 φλεβαρη μπαινωΝα ξερω αν ειναι να αφισω οδηγιες στους εδω
Tsakonas Φεβρουάριος 2, 2010 #29 Φεβρουάριος 2, 2010 βασικα εχουμε χρονοδιαγραμμα για παραδοσεις? 9 φλεβαρη μπαινωΝα ξερω αν ειναι να αφισω οδηγιες στους εδωτις παραδοσεις μαλλον θα τις καθυστερησουμε γιατι σκοπος ειναι να βρουμε τον πιο φτηνο και να συμφωνησουμε κι ολοι...αμα μυρισουν βιασυνη θα μας ξεσκισουν.Προσφορες θα παρω σε πρωτη φαση...Οποτε μπες,και θα στα στειλω με το ειδικο μποτ με 7gb flash memory στο επισκεπτηριο.ΥΓ:οποιος θελει να αρχισει να σχεδιαζει σε φωτοσοπ η σε χαρτοπετσετα/δερμα βισωνα/πετρινη πλακα το λεηαουτ της μπλουζας και να μας το υποβαλει για εγκριση,ωστε να ξερω τι σχεδιο να δωσω στον καλλιτεχνη
Linos Φεβρουάριος 2, 2010 #30 Φεβρουάριος 2, 2010 λογικα θα ειμαι 3-μερο εξω τελη φλεβαρη. οποτε ισχυω :beer:
cddaraa Φεβρουάριος 2, 2010 #31 Φεβρουάριος 2, 2010 Για τους επαρχιώτες ισχύει?? Κατεβαίνω και κάθε εβδομάδα σχεδόν Θεσσαλονίκη
astrolabos Φεβρουάριος 2, 2010 #32 Φεβρουάριος 2, 2010 ΧΧΧL εδώ. Αλήθεια, πίνακας με μεγέθη υπάρχει; Μιας και δεν υπάρχει τυποποίηση στα νουμερα.
Dolly Φεβρουάριος 3, 2010 #33 Φεβρουάριος 3, 2010 ΥΓ:οποιος θελει να αρχισει να σχεδιαζει σε φωτοσοπ η σε χαρτοπετσετα/δερμα βισωνα/πετρινη πλακα το λεηαουτ της μπλουζας και να μας το υποβαλει για εγκριση,ωστε να ξερω τι σχεδιο να δωσω στον καλλιτεχνη NEPHILIMMMMMMMMMM!!!!
dellman Φεβρουάριος 3, 2010 #34 Φεβρουάριος 3, 2010 Επίσης αν θέλετε για πολλά πείτε να κάνουμε κονεδάκια και για μένα xl (είμαι στιλάκι πλέον :baby::baby::baby:)
Tsakonas Φεβρουάριος 3, 2010 #39 Φεβρουάριος 3, 2010 Πιάσε ένα L κι εδώ μάστορα. [/Q]αρχηγε μου ευχαριστως,αλλα βαλε θενκς στο ποστ μου στην αρχη για ναχω πληρη εικονα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.