Κωστάκης Φεβρουάριος 2, 2010 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Large Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Φεβρουάριος 2, 2010 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Large και εγω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Φεβρουάριος 2, 2010 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 XL εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 2, 2010 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Large Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 2, 2010 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Θελετε να παω να παρω προσφορα απο ενα μαγαζι που ξερω στην Μπενακη?Αν ναι,απλα βαλτε thanks στο ποστ μου και υπομονη μια βδομαδα να του πω ενα νουμερο.Εχω και γω κατα νου ενα μαγαζι στην Μπενακη ,αλλα κοβει οπισθια στις τιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 2, 2010 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Καράφλα, δουλεύω 1 λεπτό απο την Μπενάκη, όταν πας πάρε τηλ να κατέβω να πάμε παρέα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 2, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 1ο POST UPDATEDΑν εχω λαθος πειτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Φεβρουάριος 2, 2010 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 βασικα εχουμε χρονοδιαγραμμα για παραδοσεις? 9 φλεβαρη μπαινωΝα ξερω αν ειναι να αφισω οδηγιες στους εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 2, 2010 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 βασικα εχουμε χρονοδιαγραμμα για παραδοσεις? 9 φλεβαρη μπαινωΝα ξερω αν ειναι να αφισω οδηγιες στους εδωτις παραδοσεις μαλλον θα τις καθυστερησουμε γιατι σκοπος ειναι να βρουμε τον πιο φτηνο και να συμφωνησουμε κι ολοι...αμα μυρισουν βιασυνη θα μας ξεσκισουν.Προσφορες θα παρω σε πρωτη φαση...Οποτε μπες,και θα στα στειλω με το ειδικο μποτ με 7gb flash memory στο επισκεπτηριο.ΥΓ:οποιος θελει να αρχισει να σχεδιαζει σε φωτοσοπ η σε χαρτοπετσετα/δερμα βισωνα/πετρινη πλακα το λεηαουτ της μπλουζας και να μας το υποβαλει για εγκριση,ωστε να ξερω τι σχεδιο να δωσω στον καλλιτεχνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Φεβρουάριος 2, 2010 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 λογικα θα ειμαι 3-μερο εξω τελη φλεβαρη. οποτε ισχυω :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Φεβρουάριος 2, 2010 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Για τους επαρχιώτες ισχύει?? Κατεβαίνω και κάθε εβδομάδα σχεδόν Θεσσαλονίκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 2, 2010 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 ΧΧΧL εδώ. Αλήθεια, πίνακας με μεγέθη υπάρχει; Μιας και δεν υπάρχει τυποποίηση στα νουμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 3, 2010 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 ΥΓ:οποιος θελει να αρχισει να σχεδιαζει σε φωτοσοπ η σε χαρτοπετσετα/δερμα βισωνα/πετρινη πλακα το λεηαουτ της μπλουζας και να μας το υποβαλει για εγκριση,ωστε να ξερω τι σχεδιο να δωσω στον καλλιτεχνη NEPHILIMMMMMMMMMM!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Φεβρουάριος 3, 2010 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Επίσης αν θέλετε για πολλά πείτε να κάνουμε κονεδάκια και για μένα xl (είμαι στιλάκι πλέον :baby::baby::baby:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 3, 2010 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 XXL. Just like my horse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Φεβρουάριος 3, 2010 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 XXL. Just like LevelOne's horse Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Φεβρουάριος 3, 2010 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Πιάσε ένα L κι εδώ μάστορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Φεβρουάριος 3, 2010 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 βάλε και μένα ένα medium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Φεβρουάριος 3, 2010 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Πιάσε ένα L κι εδώ μάστορα. [/Q]αρχηγε μου ευχαριστως,αλλα βαλε θενκς στο ποστ μου στην αρχη για ναχω πληρη εικονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Φεβρουάριος 5, 2010 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 XXXL εδώ!!! να μάθουμε και τιμές όμως εεε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.