lefteriz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2010 Καλησπερα παιδιά. έπεσε στα χέρια μου αυτή η κάρτα http://www.gigabyte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ClassValue=TV+Card&ProductID=2306&ProductName=GT-PTV-TAF-RH αλλα δεν εχω το CD, και στη σελίδα δίνουν μόνο τους οδηγούς... αν είναι δυνατόν αν εχει κανενας το προγραμμα του cd ας κανει ενα κοπο να το ανεβάσει θα προτιμούσα να μην εγκαταστήσω 3rd party programm , αλλά αν υπάρχει κάτι πολύ καλό που να πιάνει και αναλογικά και ψηφιακά ρίχτε το
lefteriz Ιανουάριος 31, 2010 Author #2 Ιανουάριος 31, 2010 άκυρο παιδιά το βρήκα...! αλλα αν υπάρχει κανενα προγραμμα κυρίως για τα ψηφιακά
qbiefox Ιανουάριος 31, 2010 #3 Ιανουάριος 31, 2010 Εχω την ιδια καρτα... Οταν ειχα XP χρησιμοποιουσα το προγραμμα που σου δινει η καρτα. Ενα της cyberlink νομιζω ηταν. Αν θες να σου πω το ονομα, πες μου να ψαξω να βρω το cd.Με τα windows 7 χρησιμοποιω το media center που εχουν. Μια χαρα το βρισκω...
lefteriz Ιανουάριος 31, 2010 Author #4 Ιανουάριος 31, 2010 ωχ κανα powercinema θα είναι... τελείως άθλειο. αυτό που κατέβασα λέγεται Presto αλλα δε μου γεμίζει το μάτι. θα δοκιμάσω το media center δε το χα σκεφτεί καθόλου thanks !
STINK Φεβρουάριος 1, 2010 #5 Φεβρουάριος 1, 2010 Εγώ χρησιμοποιώ το Dscaler 4 έδω και καιρό για αναλογικό σήμα και είναι το καλύτερο πρόγραμμα για τηλεόραση που έχω δουλέψει. Τα έχει όλα απλά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.