hondakias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2010 Ενω το internet εχει ικανοποιητικη ταχυτητα στο you tube μου κολλανε ολα τα βιντεακια.τι προβλημα υπαρχει; Φταιει το you tube ή η συνδεση μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Ιανουάριος 31, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 Εμένα μου κολλάει ό,τι έχει σχέση να κάνει με streaming εδώ και ένα μήνα.Λάρισα, κέντρο, 4net, 24/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Ιανουάριος 31, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 Πρέπει να φταίει το youtube παιδιά. Εγώ εξωτερικό με πολυ καλή σύνδεση και το youtube σε μερικές φάσεις δε μπορεί να κάνει streaming ακόμη και 360p. Στα άλλα streaming video sites είμαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 31, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 Εχει προβλημα η ''γραμμη'' που συνδεει Ελλαδα-εξωτερικο γιαυτο και τα προβληματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιανουάριος 31, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 Είναι γενικό το πρόβλημα ή μόνο της forthnet; Το έχω κι εγώ λίγο καιρό τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 31, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 Γενικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Φεβρουάριος 1, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 οι μεγάλοι παράγοντες είναι:1. αν και πόσο throttling κάνει ο isp στο youtube2. αν το video είναι cached σε κάποιο "κοντινό" server του youtube και δεν έρχεται απο ζουαζιλάνδη.....3. και φυσικά σύνδεση του isp με το εξωτερικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 1, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Και γω έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ και καιρό σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας...Forthnet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 1, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 καλιλέο ενδέχεται να δεις μικρή βελτίωση με αλλαγή των DNS οι προτεινόμενοι απο forthnet είναι οι πιο αργοί, δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς αυτούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 2, 2010 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Στο αυτόματο το έχω...Βασικά μετά το μεσημέρι είναι το πρόβλημα έως αργά το βράδυ...Για πες κάνα DNS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Φεβρουάριος 2, 2010 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 open dns208.67.222.222208.67.220.220Tellas dns62.169.194.1762.169.194.18νομιζω οι googleDns για οσους ενδιαφερονται ειναι8.8.8.88.8.4.4Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 2, 2010 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 openDns και googleDns έχω δοκιμάσει και τα δύο πιο γρήγορα από τα αυτόματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cebit Φεβρουάριος 4, 2010 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 EDITED:H αλλαγή των DNS servers επηρεάζει την απόκριση από την στιγμή που θα γίνει κλήση σε host μέχρι να δούμε τα δεδομένα να ρεντάρονται μέσα στον browser. Απορία:Τα πακέτα του youtube streaming(???) video έρχονται μέσω UDP/IP *** (ή κάποιο αντίστοιχο custom πρωτόκολλο της adobe) οπότε θα δούμε λογικά βελτίωση με την αλλαγή των DNS servers στο σερφάρισμα γενικά αλλά όχι τραγική στο youtube ???Μια καλή λύση είναι να εγκαταστήσουμε για κάθε ενδεχόμενο ένα προγραμματάκι/service που θα cachάρει τις αντιστοιχίες των ονομάτων (π.χ. www.thelab.gr) με τις διευθύνσεις IP (212.113.133.53).Μετά απο λίγο ψάξιμο:Real Time Messaging Protocol (RTMP) Is a proprietary protocol developed by Adobe Systems (formerly developed by Macromedia) that is primarily used with Macromedia Flash Media Server to stream audio and video over the internet to the Adobe Flash Player client.http://rtmpy.org/wiki/RTMPThe RTMP protocol has three variations: 1. The "plain" protocol which works on top of TCP and uses port number 1935...http://en.wikipedia.org/wiki/Real_Time_Messaging_ProtocolΕν ολοίγοις, τα βιντάκια δεν streamάρονται από το youtube προς τον flash player, απλά τα κατεβάζουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο PC μας. Κάθε φορά που έχει έρθει ένα κομμάτι συγχρονισμένου audio/video ο player προχωράει σε αναπαραγωγή. Ταυτόχρονα cachάρεται το επόμενο κομμάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Φεβρουάριος 5, 2010 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 Έχει καταντήσει τόσο κουραστικό το θέμα που προτιμώ να κατεβάζω τα clips με download accelerator και να τα βλέπω από τον σκληρό απ' ότι να περιμένω να φορτώσουν από την σελίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Φεβρουάριος 5, 2010 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 trick....Οταν "κολλαει" και δεν φορτωνει τιποτα ,καντε ενα κλικ στο refresh....εγω οσες φορες το κανω στο δικο μου πιανει.μετα φορτωνει gg συνηθως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
status Φεβρουάριος 5, 2010 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 Ηράκλειο μέχρι πριν 10 μέρες περίπου είχε ένα προβληματάκι αλλά μετά έστρωσε (4νετ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.