Jump to content

ESHOP ROCKS AGAIN

gio102004

Recommended Posts

Φιλος στο λαμπ μετα απο παραινεση του γραφων και μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με το τμημα πωλησεων του κεντρικου καταστηματος στο μενιδι πηγε να αγορασει το συγκεκριμενο λαπτοπ: http://www.skroutz.gr/s/255268/Acer-Aspire-7740G-436G64MN.html. οπως βλεπετε αγαπητοι συντροφοι η τιμη ειναι χωμα για ενα λαπτοπ με i5 cpu, 5650 gpu και 17" οθονη!πηρα τηλεφωνο ο ίδιος το κεντρικο καταστημα,μιλησα με καποιον κ νικολοπουλο και με διαβεβαιωσε πως το συγκεκριμενο ειναι διαθεσιμο....αυτο εγινε παρασκευη.του ειπα πως μας ενδιαφερει και πως θα ερχομασταν να το παρουμε σαββατο πρωι...ειπα στο φιλο μου να παει απο κει και να μην το παραγειλει να του το φερουν...λες και το ξερα....πηγε απο κει...το πληρωνει το παραλαμβανει...και ριχνει στο κουτι μια ματια!ο θεος αγαπαει τον κλεφτη αλλα εγαπαει και το νοικοκυρη!το λαπτοπ που ειχε αγορασει ηταν το ACER ASPIRE 7740G-334G64MN και οχι το Acer Aspire 7740G-436G64MN που ειχε πληρωσει!αυτο που πληρωσε εχει i3 cpu, 5470 gpu,4gb ram και οχι 6gb ram!ζητησε εξηγησεις και του ειπαν πως εχει γινει λαθος...και οτι θα το διορθωσουν...δεν ξερω αν ζητησαν συγνωμη ας βγει ο ιδιος να πει...παντως σιγουρα δεν πηρε το συγκεκριμενο αλλα ενα φτηνοτερο!φανταστειτε ποσοι την εχουν πατησει απο το συγκεκριμενο 'ΛΑΘΟς".επισης εκεινο που μου κινησε τις υποψιες και γι αυτο του ειπα να παει απο κει , ηταν το γεγονος οτι εμπαινες στην σελιδα του eshop στο συγκεκριμενο προιον και δεν γραφει χαρακτηριστικα!οπως βλεπετε και απο την παραπανω σελιδα του skroutz πανω πανω ειναι το σωστο και κατω που λεει eshop ειναι του eshop ACER ASPIRE 7740G-334G64MN.αυτη η ιστιοσελιδα αποδεικνυει και τον ισχυρισμο μου οτι το ''διορθωσαν''.τι ελεγκικους μηχανισμους εχει αυτο το κρατος?πρεπει να μαστε υποψιασμενοι.εγω απλως δεν θα πληρωνα..παντα οποτε παω μενιδι πρωτα βλεπω τι μου φερανε, σε τι κατασταση ειναι, ανοιχτο η κλειστο (οπως κανουν και αυτοι οι ________) και μετα πληρωνω!

το skroutz από που ανασύρει πληροφορία?

από serverάκι του eshop,δεν τα γενάει από το δίσκο του...

αν ο φίλος σου ή εσύ έχετε screenshot από το πριν και το μετά

γιατί δεν το βάζετε στις άστοχες/δόλιες διαφημίσεις?

δεν υπαρχει screenshot πριν και μετα ισως αν ασχοληθει ο φιλος με το ιστορικο του mozilla βρει κατι...θα μπορουσε ενας moderator να το μεταφερει το θεμα εκει που λες παρα να μοιραζει κοκκινες καρτες επειδη εβρισα.

τα εχουμε ξαναπει πολλακις για την συμπεριφορα/τροπο λειτουργειας του eshop ;) , αφου εκανε τη δουλεια του τελικα -εμμεσα-, τελος καλο.. προσοχη απο δω και περα και για αυτον και για εμας τους υπολοιπους. Αν και γενικα φαουλ του που πληρωσε και μετα το ειδε , παντα εστω εξωτερικα εκεινη τη στιγμη ριχνεις μια ματια ,μηπως αντι για σπανακια σου εχουν δωσει βλητα...

θα μπορουσε ενας moderator να το μεταφερει το θεμα εκει που λες παρα να μοιραζει κοκκινες καρτες επειδη εβρισα.

Αφού αποφάσισες να το εκθέσεις εδώ μέσα θα το κάνεις κόσμια όπως όλοι μας. Κοινώς, όταν σε φιλοξενούν κάπου, δεν χ3ζεις στο σαλόνι.

Ευχαριστώ και συνεχίστε την κουβέντα σας παρακαλώ.

Το e-market στην Ελλάδα είναι αναξιόπιστο γιατί οι εταιρίες το βλέπουν μόνο σαν έναν εναλλακτικό τρόπο μείωσης του κόστους τους και όχι σαν αυτόνομό επιχειρησιακό κομμάτι όπως και το φυσικό μαγαζί λιανικής και τέτοιου είδους αηδίες συμβαίνουν συνεχώς. Κρίμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.