theosdor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2010 καλησπέρα στη παρέα....λοιπόν,κάθε φορά που θέλω να κάνω seed το βράδυ,απλά δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί με ενοχλεί απίστευτα ο ήχος από το ανεμιστηράκι της cpu....οπότε,υπάρχει κάποιος τρόπος όταν θέλω να κοιμηθώ να το βάζω στις ελάχιστες στροφές?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 31, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 Δώσε περισσότερες πληροφορίες για τον ανεμιστήρα :- Συνοδεύει συγκεκριμένη ψύκτρα cpu ?- Μάρκα, μοντέλο ?- Σύνδεση, ρεύμα ?Για αρχή πάντως ξεκίνα με ένα καλό καθάρισμα με εκτοξευόμενο αέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theosdor Φεβρουάριος 1, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Έχω πρόβλημα λόγω των στροφών....έχω την παρακάτω:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Xigmatek-Scorpion-HDT-S1283.htmυπάρχει κάποιος τρόπος να χαμηλώσω τις στροφές στο έλαχιστο όταν θέλω να κοιμηθώ??Αυτό με νοιάζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Πήγαινε στο BIOS, έχει επιλογή για τον ανεμιστήρα, ψάξε λίγο και θα το βρεις. Τον έχεις συνδέσει στη θύρα του CPU fan ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theosdor Φεβρουάριος 1, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 ναι εκεί είναι συνδεμένος.Δηλαδή κάθε φορά πρέπει να πηγαίνω μέσω bios?? δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 1, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Δεν θα το κάνεις κάθε φορά, μία και έξω. Θα βάλεις στο Bios να ρυθμίζεται το cpu fan από την μητρική ανάλογα με τη θερμοκρασία του CPU. Κοινώς όταν είναι idle, να παίζει χαμηλά κι όταν είναι full να δυναμώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theosdor Φεβρουάριος 1, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 α,ωραία....αυτό μου κάνει....thanks!!Θα το ψάξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.