Jump to content

Πρόβλημα με σκληρό δίσκο του laptop μου!!

kkovots

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας.;Έχω εδώ και 5μιση χρόνια 1 laptop Acer 1703 ESM.Απο χτες αν και ο laptop μου λειτουργεί κανονικά ακούω 1 θόρυβο και είμαι σίγουρος ότι προέρχεται από το σκληρό δίσκο.Ο θόρυβος κατα διαστήματα γίνεται πιο κοφτός και δυνατός.Από ότι καταλαβαίνω σε λίγο καιρό δεν θα χω πια σκληρό..Έκανα back up ότι αρχεία δεν θέλω να χάσω,όμως θέλω να σας ρωτήσς υπάρχει καμια λύση ώστε να μην μείνω χωρίς υπολογιστή;;Φοιτητής είμαι στην Αγγλία και δεν έχω τώρα λεφτά για άλλο laptop.αλλάζει ο σκληρός;Καμιά εναλλακτική πρόταση;;

Εάν δεν κάνω λάθος αυτός δέχεται σκληρούς δίσκους 3.5", σωστά;

Ότι αλλάζει σκληρό δίσκο, αλλάζει. Δεν ξέρω όμως εάν είναι IDE ή SATA.

Λοιπόν επειδή δεν έχω ιδέα από εγκατάσταση hardware και μιας και είναι τόσο παλιός ο σκληρός που ψάχνω μπορείτε να μου γράψετε σας παρακαλώ ακριβώς τον τύπο;Δηλαδή στο ebay και το amazon θα κοιτάξω για σκληρό 3,5"?Κάτι που ενδεχομένως να το κάνει να διαφέρει από σκληρό desktop?Ας μου γράψει κάποιος ακριβώς τι να γραψω στο search.Να μου πει όμως κάποιος μόνο αν ειναι βέβαιος ότι είναι το σωστό αυτό που θα μου πει.Και κάτι άλλο πως μπορώ να ξέρω μεχρι πόσα GB θα μου διαβάζει;Εμένα είναι μόνο 80 GB.Τώρα δεν ξέρω πως να δω μέχρι πόσα μπορεί να βλέπει χωρίς προβλήματα.Αν με το καλό το βρώ είναι κάτι μαστόρια Πακιστανοί που χουν μαγαζί και κάνουν τα πάντα σε computer.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.