Seek & Find Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2010 Καλησπερα παιδες,Πηγα να κανω εισαγωγή τα παλια saves μου αλλα δεν εχουν αποθηκευτει σωστα και συμφωνα με εναν οδηγο που βρηκα πρεπει να ξανα σκοτωσω την τελευταιο "αρχηγο". Το θεμα ειναι οτι το ΜΕ1 ειναι 200+ χλμ μακρια! μπορει καποιος που το εχει να τα παρει και να μου το τερματισει παλι; ειναι ακριβως πριν την τελικη μαχη. Παρακληση σε οποιον εχει την καλοσυνη το κανει να ορισει εκππροσωπο τον prohgoymeno κυβερνητη του Normandie. Σας παρακαλω βοηθηστε με να χρησιμοποιησω τα saves μου. Σας ευχαριστω παρα πολυ. Τα savew μου ειναι παρακατω:http://rapidshare.com/files/343373846/masseffect_saves.rarΥπερευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 30, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Δεν μπορώ να το τερματήσω αλλά μπορώ να σου δώσω save με τον Captain Anderson σαν εκπρόσωπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saliery Ιανουάριος 30, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Ίσως εδώ να βρεις το πιο καταληλο save. http://www.annakie.com/me/home.htmΕιναι στην ουσια μια database με διαφορα saves του mass effect, απο πολλους χρηστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 30, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 ευχαριστω παρα πολυ ρε παιδια :daisy:. Φιλε kallileo εαν "τα χες φτιαξει και με τη γηινη:kiss3:" και εισαι και earthborn...Μη χρονοτριβεις δοσε λινκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιανουάριος 30, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Eπειδη παιζω τωρα Mass Effect 1, που θα βρω Info για το πως θα το σωσω για να το εισαγω στο 2; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιανουάριος 31, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 Οταν παιξεις την τελευταια μαχη και νικησεις το σαρεν στα σεΐβς σου θα δημιουργηθει ενα characterxxxx αρχειο ε αυτο θα δειξεις στο configuration μενου του mass 2. Btw εφτιαξα τα σεΐβς μου! επιπεδο 48 earth born sole survivor soldier με τον anderson και την ashley. καργα παραγκον.. οποις θελει σφυριξτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Φεβρουάριος 1, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Aν δεν απατωμαι ειναι unique για καθε μηχανημα το characterxxxx αρχειο οποτε πρεπει να τελιωσεις το game στο δικο σου μαραφετι :sΔεν μπηκα στην διαδικασια γιατι ουτε τα save μου εχω ουτε το me1 εγκατεστημενο.Ελπιζω να μη χανω πολλα που ξεκινησα το 2 με νεο χαρακτηρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 1, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 οχι μην ανησυχεις δε παιζει το unique γιατι κατεβασα και προφιλ απο το παραπανω site και τα δεχεται μια χαρα, επισης τα saves μου δε τα ειχα κανει στο τρεχον μηχανημα. "Προφιλιαστητε ανετα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
saliery Φεβρουάριος 1, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Υπαρχουν οδηγιες στο site, για το πως να χρησιμοποιηθουν τα saves. Δεν χρειαζεται εγκατασταση του πρωτου.http://www.annakie.com/me/import.htm (οδηγιες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.