NooDle Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2010 λαμπήτες έχω την καρτα γραφικών του τίτλου.Το πρόβλημα μου είναι οτι παλιότερα οταν έπαιζα παιχνίδια δεν ακουγόταν τίποτα..Τώρα οταν είμαι σε περιβάλλον windows δεν ακούγεται τίποτα, αλλά οταν βάλω να παίξω ενα παιχνίδι βουήζει ο τόπος... και είναι πολύ ενοχλητικό..Στις παλιότερες κάρτες που το κάνανε είπαν πως δεν είναι πρόβλημα παρ' ολα αυτά στις καινούργιες λένε οτι εξαλήφθηκε...Ακόμα και στο σκάκι στα win πάλι βουήζουν..Υπάρχει περίπτωση για rma ή είναι κατι φυσιολογικό το οποίο (βγαίνει) με το πέρασμα του χρόνου...?Ευχαριστώ και τα φώτα σας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 30, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 RMA it Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιανουάριος 30, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Αν την πηρες απο e-shop ξεχνα το ......το εκανε η 4870 μου και την εστειλα για rma στο eshop μενοντας τσαμπα 1 βδομαδα χωρις pc...δεν μ την αλλαξαν γιατι την τεσταραν (stresstest) και δεν επαθε τιποτα... αν τη πηρες απο αλλου τοτε ισως την αλλαξουν .....αλλα γενικα η καρτα θα δουλευει μια χαρα ................ο ηχος αυτος(το φαινομενο λεγεται coil whine) δεν προκειται να φυγει ποτε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 31, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 Αν την πηρες απο e-shop ξεχνα το ......το εκανε η 4870 μου και την εστειλα για rma στο eshop μενοντας τσαμπα 1 βδομαδα χωρις pc...δεν μ την αλλαξαν γιατι την τεσταραν (stresstest) και δεν επαθε τιποτα... αν τη πηρες απο αλλου τοτε ισως την αλλαξουν .....αλλα γενικα η καρτα θα δουλευει μια χαρα ................ο ηχος αυτος(το φιανομενο λεγεται coil whine) δεν προκειται να φυγει ποτε..... Η κάρτα είναι αγορασμένη απο πλαίσιο οτι δεν φέυγει το ξέρω. Εκτος και αν γεμίσω την κάρτα με σιλικόνη Γνωμη μου είναι πως έχει πρόβλημα ή αυτο το φαινόμενο είναι πρόβλημα γιατι παλιότερα δεν το έκανε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιανουάριος 31, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 η δικη μου παντως ειναι 4-5 μηνες ετσι και δεν εχει παθει τπτ....(στα παιχνιδια μαλιστα εχω o/ced profile) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 31, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 η δικη μου παντως ειναι 4-5 μηνες ετσι και δεν εχει παθει τπτ....(στα παιχνιδια μαλιστα εχω o/ced profile) δεν παθαίνει κάτι (νομίζω) αλλα είναι ενοχλητικό.. για μενα τουλάχιστον. Φαντασου εκεί μέσα στην ησυχία σου να ακούς ξαφνικά τζιτζικια απο παντού Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 31, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 Ολες οι καρτες που ειχα το εκαναν και οι 5870 που εχω τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 31, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 Πρώτη φορά ακούω να βουίζουν οι πυκνωτές της κάρτας γραφικών και νομίζω ότι δεν είναι φυσιολογικό. Στείλε ένα σχετικό email στη Sapphire να δούμε τι θα σου απαντήσουν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 31, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 Πρώτη φορά ακούω να βουίζουν οι πυκνωτές της κάρτας γραφικών και νομίζω ότι δεν είναι φυσιολογικό. Στείλε ένα σχετικό email στη Sapphire να δούμε τι θα σου απαντήσουν ...Το θεμα εχει συζητηθει ξανα.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.