Pieros Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2003 Εχω μια 9800pro Hercules κ θελω να της κάνω burn in!Με μια γρήγορη ματιά έφτασα στα 430/390 με λίγα artifacts!Mπορεί να μου πει κανείς τι πρέπει να κάνω για να ανέβει λίγο ακόμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 5, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2003 Λοιπον αν και εχει ειπωθει ξανα(δεν θυμαμαι αν ηταν σε αυτο το site θα κανεις το εξης). The Hard Way Τρεχεις περιπου 20 loops απο το 3D Mark 2001 ή 2003(καλυτερα το 1 γιατι τελειωνει γρηγοροτερα). Μετα βαζεις να παιξει ενα DVD(με οποιο προγραμμα θελεις). ΑΛΛΑ το βαζεις να παιζει την ταινια Χ4 ή Χ8. Μετα παλι 20 loops 3D Mark και παλι την ταινια στο γρηγορο. Κανε το καμια 5-6 φορες για να στρωσει. Ελπιζω να δεις διαφορα. The Easy Way Αστην στα default. Ουτως ή αλλως ειναι αρκετα γρηγορη κι εκει.....χεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Δεκέμβριος 6, 2003 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2003 Kαταφερα κ εφτασα τον πυρήνα στα 460 οι μνήμες παραπάνω δεν πάνε!Δες θέλω να την ζορίσω κ πού είναι καινούρια!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digi_Aspirin Δεκέμβριος 6, 2003 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2003 Piero εδωσες παραπανω Vagp απο το bios? 'H ας το θεσω καλυτερα, χρειαζεται να δωσουμε και ποσο παραπανω Volts για καλυτερο overclocking? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Δεκέμβριος 6, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2003 Οχι αυτο το εκανα σήμερα! Δεν ήξερα πότε έπρεπε να το βάλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Δεκέμβριος 6, 2003 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2003 ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ FPS ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ (ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ) ΟΚ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.