Jump to content

Armor Mod

Vaggos

Recommended Posts

Μπραβο για οτι εκανες Βαγγο, συνεχισε. Τα usb της οροφης τα ακυρωσες; Επειδη βλεπω οτι θα βαλεις τα αλλα 4 πισω. Το τριπλο bay των σκληρων θα το βαλεις αναποδα μηπως, με τον ανεμιστηρα προς τα μεσα;

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply
Το τριπλο bay των σκληρων θα το βαλεις αναποδα μηπως, με τον ανεμιστηρα προς τα μεσα;

Δεν κατάλαβα τι νοείς?

Σήμερα τελείωσα με την λαμαρίνα που στηρίζεται η μητρική άνοιξα μια τρύπα για να περάσω το φαρδύ καλώδιο τροφοδοσίας από πίσω.

κατά το τρίψιμο

025pn.jpg

2112n.jpg

καθαρότατο

4544554.jpg

αστάρωμα

544545.jpg

βάψιμο

5464554.jpg

τελικό αποτέλεσμα μετά το βερνίκι

6545645678.jpg

Δεν κατάλαβα τι νοείς?

Σορρυ, εννοω τη μπροστινη (i-cage το ελεγαν?) 3πλη θηκη για σκληρους με τον 12αρι ανεμιστηρα πανω. Μερικοι το αντιστρεφουν με τον ανεμιστηρα προς το εσωτερικο. Θελει ομως μακρια καλωδια γι'αυτο... τα 50αρια SATA δε φτανουν

Σορρυ, εννοω τη μπροστινη (i-cage το ελεγαν?) 3πλη θηκη για σκληρους με τον 12αρι ανεμιστηρα πανω. Μερικοι το αντιστρεφουν με τον ανεμιστηρα προς το εσωτερικο. Θελει ομως μακρια καλωδια γι'αυτο... τα 50αρια SATA δε φτανουν

Κατάλαβα , όχι έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου.

για να μην γίνομαι κουραστικός θα ανεβάσω φότο όταν θα το συναρμολογώ το Armor.

επειδή δεν χρειάζομαι τα πάνω USB θα βάλω διακόπτες για τα νέον...

το κομμάτι που θα αφαιρεθεί

21022010036.jpg

Το αφαιρέσαμε

21022010039m.jpg

τι βασούλα που είχε την τροποποιήσαμε λιγάκι με τι βοήθεια ενός κομματιού πλεξιγκλασ

003rut.jpg

002on.jpg

έτυμη με τους διακόπτες

010ea.jpg

και πάνω στο επάνω μέρος του κουτιού

007tk.jpg

μου έμεινε το βάψιμο και τα ηλεκτρολογικά......

Σήμερα η καλύτερη μέρα δεν είχα καθόλου σχολείο και μπόρεσα να διαβάσω παραπάνω και να κάνω και τους διακόπτες.

(Το καλύτερο μέρος μιας και μου αρέσουν τα μικροηλεκτρονικά και η αυτοματισμοί και σκεφτομαι να περάσω σε κάποια τέτοια σχολή)

Έτυμα μετά της της κολλήσεις led & διακόπτες.

003fvj.jpg

004ig.jpg

Και πάνω στη βάση λίπη ένας:o

007at.jpg

008foz.jpg

Και μια δοκιμή το καπάκι κλείνει τέλεια

005mr.jpg

006xw.jpg

Μου λείπουν κάποιες λεπτομέρειες..

Πιστεύω πως θα πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με τα διακοπτάκια-leds...sorry αλλά φαίνεται για πολύ βιαστικό και προχειροδουλειά... :p

Αν δεν μπορείς να φτίαξεις κάτι δικό σου απευθύνσου σε 5.25 bays εμπορίου,μην κάθεσαι και σπαταλάς τον χρόνο σου για κάτι μέτριο...

εντελώς φιλικά πάντα...:happy:

Πιστεύω πως θα πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με τα διακοπτάκια-leds...sorry αλλά φαίνεται για πολύ βιαστικό και προχειροδουλειά...

Δεν με πειράζει η κριτική αλλά πάντα η καλό προέρετη.

Σήμερα επειδή δεν είχα και πολύ χρόνο πέρασα τα πλαϊνά πλαστικά και έβαλα εκεί που έκοψα λίγο πλαστικό.

006czp.jpg

003nq.jpg

007kdv.jpg

Τα κοψιματα τα κανεις με dremel η σεγα?

Το μαυρο λαστιχο ανεδειξε πολυ τις ατελειες!

Πιστευω οτι μπορεις να τα κανεις αρκετα πιο ομορφα, αν τα δουλεψεις λιγο με την ρασπα στο τελος....

Ειναι κριμα να χανεις απο λεπτομερειες, που μπορεις ευκολα να βελτιωσεις αισθητικα.

Ισως παλι θα επρεπε να βελτιωσεις την κατασκευη με τους διακοπτες, γιατι δεν ειναι και οτι καλυτερο.

Εγω στην θεση σου θα τοποθετουσα διακοπτες σαν αυτους http://www.frozencpu.com/products/9518/ele-584/Round_Latching_Push_Switch_-_Black_w_Full_LED_Lens_-_Red.html?tl=g52c399s1034

επανω στο πορτακι, αφου το κολλαγα πριν μονιμα στο σασι.

Χίλια δύο μπορεις να κανεις, παντως οχι αυτο...

λόγο διαβάσματος και 5ήμερης μαζεύω λεφτά για την εκδρομή και δεν μπορώ να τα δώσω για να κάνω το case.

Παρασκευή βράδυ αν θα βρω χρόνω να συναρμολογήσω το case θα ανεβάσω φότό.

Σήμερα πρόλαβα να περάσω το αυτοκόλλητο στο πάτο του case και να συναρμολογήσω το μισώ.

το υπόλοιπο την άλλη παρασκευή.

από τον πάτο

015lz.jpg

016iga.jpg

017mxv.jpg

από την συναρμολόγηση (έμεινε μισή επειδή ξέμεινα από πριτσίνια:wall:)

019bf.jpg

020aa.jpg

Φιλε μου μπραβο σου για την δουλεια σου.

Απλα μια "παρατηρηση-συμβουλη". Μερακι βλεπω εχεις. Δωσε και λιγο παραπανω προσοχη σε αυτα που κανεις για να εχεις και ενα λιγο πιο προσεγμενο και ποιοτηκο αποτελεσμα.

Keep up the good work!!!!

Ευχαριστώ billis_kou.

θα το κάνω με λαμαρίνα καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα.

Σήμερα τελείωσα με τους ανεμιστήρες...Μόνο ε΄να 80cm fan Gard μου έμεινε να πάρω.

11032010067.jpg

εδώ τα βύσματα για τα led των ανεμιστήρων και πέρασα πάνω της αντιστάσεις.

11032010068.jpg

έτοιμη

11032010072.jpg

και τελικά περασμένοι πάνω στο case.

11032010073.jpg

11032010074.jpg

11032010075.jpg

Χθες έκατσα και ένα τους διακόπτες για λεδ και νεόν , αλλά και περτσίνωσα την πάνω λαμαρίνα του case....

Τα υλικά που χριάστικα

002fts.jpg

οι διακόπτες (λίπη ένας δεν υπολόγισα καλά και πήρα ένα λιγότερο):red:

005dfa.jpg

και η μια θήκη του Armor την μετέτρεψα σε βάσει για τους διακόπτες

003lgb.jpg

και σχεδόν τελειωμένο το Armor......

006yp.jpg

007ev.jpg

και η τελική όψη χωρείς τα πλαϊνά που ακόμα δεν άρχισα να τα κάνω.....

Τώρα περιμένω την λάμπα νέων και Sleving μακαρόνια....

οι φωτογραφίες είναι από κινητό μια και φορτίζω της μπαταρίες για την 5ημέρη.(τι καιρό κάνει στην Κρήτη για να ξέρω τη ρούχα θα πάρω πέμπτη ξεκινάμε)

15032010086.jpg

15032010084.jpg

15032010085.jpg

και η τελική όψη χωρείς τα πλαϊνά που ακόμα δεν άρχισα να τα κάνω.....

Τώρα περιμένω την λάμπα νέων και Sleving μακαρόνια....

οι φωτογραφίες είναι από κινητό μια και φορτίζω της μπαταρίες για την 5ημέρη.(τι καιρό κάνει στην Κρήτη για να ξέρω τη ρούχα θα πάρω πέμπτη ξεκινάμε)

Χαχα λοιπόν εδώ έχουμε καλό καιρό… απλά ρίχνει κάτι ψιλοβρόχια που και που το τελευταίο διήμερο όποτε πάρε μπουφάνακι μαζί σου…:tomato::tomato::tomato:

Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα απλά στα χρώματακια δεν είναι του γούστου μου...:triniti::triniti::triniti:

ρε φίλε όπου υπάρχει τρύπα η οτι έκανες στα plexy φαίνεται λες κ τα έχουνε φαει τα ποντίκια.

συγνώμη αλλά μάλλον το κατέστρεψες το κουτάκι. :rip:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.