Vaggos Φεβρουάριος 6, 2010 Author #21 Φεβρουάριος 6, 2010 Δε βάζεις και καμμια φωτό το χιονάκι να γουστάρουμε γιατί έχει πέσει 10ετής ξέρα εδώ πάνω... και εγώ Πτολεμαίδα. Και σήμερα συνεχίζει να χιονίζει. Σήμερα έριξα το πρώτο χέρι μαύρο θα το περάσω άλλο ένα και μετά 2 η τρία χέρια βερνίκι. πιστεύω μες στην εβδομάδα αν βρω καθόλου χρόνο από το διάβασμα.
Jason Φεβρουάριος 7, 2010 #22 Φεβρουάριος 7, 2010 Γιατί μου φαίνεται ότι δεν το έχεις βάψει σωστά/καλά? (Κρίνω από την photo που βλέπω)
Vaggos Φεβρουάριος 7, 2010 Author #23 Φεβρουάριος 7, 2010 Γιατί μου φαίνεται ότι δεν το έχεις βάψει σωστά/καλά?(Κρίνω από την photo που βλέπω)Το πρώτο χέρι είναι αυτή η φώτο.
PClord Φεβρουάριος 8, 2010 #24 Φεβρουάριος 8, 2010 Γιατί μου φαίνεται ότι δεν το έχεις βάψει σωστά/καλά?(Κρίνω από την photo που βλέπω) Στο πρώτο χέρι απλά περνάς ένα λεπτό στρώμα μπογιάς (αφού έχει περαστεί αστάρι...) για να μην τρέξει η μπογιά...και αν δεν είσαι ανυπόμονος συνεχίζεις με πολλές και λεπτές στρώσεις για να σου βγει καλό...! καλή δουλειά φιλαράκο αλλά στην θέση θα ήμουν έξω στο χιονάκι...!! :X::X::X:
Jason Φεβρουάριος 8, 2010 #25 Φεβρουάριος 8, 2010 Το πρώτο χέρι είναι αυτή η φώτο. Στο πρώτο χέρι απλά περνάς ένα λεπτό στρώμα μπογιάς (αφού έχει περαστεί αστάρι...) για να μην τρέξει η μπογιά...και αν δεν είσαι ανυπόμονος συνεχίζεις με πολλές και λεπτές στρώσεις για να σου βγει καλό...! καλή δουλειά φιλαράκο αλλά στην θέση θα ήμουν έξω στο χιονάκι...!! :X::X::X: Δεν με πιάνει κανένας σας τι λέω! Σε κάποια σημεία δεν το έχεις βάψει καθόλου όπως τις από μέσα μεριές που κουμπώνουν τα 5.25 drives! Αυτό με παρεξένεψε.
Lakisss Φεβρουάριος 8, 2010 #26 Φεβρουάριος 8, 2010 Δεν με πιάνει κανένας σας τι λέω!Σε κάποια σημεία δεν το έχεις βάψει καθόλου όπως τις από μέσα μεριές που κουμπώνουν τα 5.25 drivers!Αυτό με παρεξένεψε.Ελα ντε! Γιατι ομως, δεν θα φαινεται ετσι?
Vaggos Φεβρουάριος 8, 2010 Author #27 Φεβρουάριος 8, 2010 Σήμερα τέλος και η Πρόσοψη. τελευταίο χέρι χρώμα τελευταίο χέρι βερνίκι.
Vaggos Φεβρουάριος 9, 2010 Author #28 Φεβρουάριος 9, 2010 Σήμερα τελείωσα της θήκες για σκληρούς και για τον ανεμιστήρα το fangrill. Αρχικά το αστάρι. Το χρώμα και τέλος ένα χέρι βενίκη στο επόμενο το τελευταίο χέρι και το 5,25 με τα start & reset.
Jason Φεβρουάριος 9, 2010 #29 Φεβρουάριος 9, 2010 Καμια modda θα υπάρξει..η μονο αστάρωμα και βάψιμο?
Vaggos Φεβρουάριος 9, 2010 Author #30 Φεβρουάριος 9, 2010 Καμια modda θα υπάρξει..η μονο αστάρωμα και βάψιμο? Ο χρόνος που έχω αυτό μου επιτρέπει προς στιγμής να κάνω μετά της πανελλαδικές θα κάνω της modes και θα περάσω υδρόψυξή.
Vaggos Φεβρουάριος 10, 2010 Author #31 Φεβρουάριος 10, 2010 Σήμερα τυχερός έκαναν οι καθηγητές απεργία και έκατσα και συναρμολόγησα το 5,25 που θα ανοίγει το PC και έτριψα και την βάση της μητρικής. όλο σκόρπια :turn: τα κουμπιά star & reset έτυμο
PClord Φεβρουάριος 12, 2010 #32 Φεβρουάριος 12, 2010 Βάζω στοίχημα ότι πολλοί στεναχωρήθηκαν που δεν θα γίνουν mods (τουλάχιστων για τώρα...) καλό φαίνεται σαν εμφάνιση πάντως μέχρι τώρα άντε να το δούμε και τελειωμένο P.S. Υπομονή με τις πανελληνίες,όλοι μας τα έχουμε περάσει αυτά...
Vaggos Φεβρουάριος 12, 2010 Author #33 Φεβρουάριος 12, 2010 P.S.Υπομονή με τις πανελληνίες,όλοι μας τα έχουμε περάσει αυτά... Προσπαθώ Βάζω στοίχημα ότι πολλοί στεναχωρήθηκαν που δεν θα γίνουν mods (τουλάχιστων για τώρα...)καλό φαίνεται σαν εμφάνιση πάντως μέχρι τώραάντε να το δούμε και τελειωμένο Έχω να κόψω πίσω την λαμαρίνα που κρύβει τους ανεμιστήρες και στο πάτωμα να ανοίξω μια είσοδο για έναν 120 ανεμιστήρα και το πλαϊνό και κάποια άλλα που έχω στο μυαλό μου.
Vaggos Φεβρουάριος 14, 2010 Author #34 Φεβρουάριος 14, 2010 Τελείωσα και με κλιπς τον 5,25. Αστάρι στην αρχή Το μαύρο χρωματάκη και έτυμα.
Vaggos Φεβρουάριος 15, 2010 Author #35 Φεβρουάριος 15, 2010 Σήμερα δεν έχω σχολείο και φροντιστίριο, πουθενά δεν πήγα γιατί διαβάζω οπότε αφιέρωσα λίγο χρόνω στον armor για διαλυματάκι από το διάβασμα και να το ανεβάσω. Έκοψα στην βάση της μητρικής μια οπή για τα καλώδια ρεύματος και την έτριψα φότο θα ανεβάσω όταν τελειώσω και το βάψιμο. Τελείωσα εντελώς την πρόσοψη μια και έβαψα της βίδες και τα στηρίγματα για της πόρτες του αρμορ. όλα έτοιμα για συναρμολόγηση. Συναρμολόγηση Τελικό αποτέλεσμα Νομίζω είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα.
neuromancer Φεβρουάριος 15, 2010 #36 Φεβρουάριος 15, 2010 Σα να το έγδαρες μου φαίνεται (και γενικά πολύ σκόνη κυκλοφορεί). Κάτι πάει να γίνει πάντως..... :snap:
Vaggos Φεβρουάριος 15, 2010 Author #37 Φεβρουάριος 15, 2010 Σα να το έγδαρες μου φαίνεται (και γενικά πολύ σκόνη κυκλοφορεί)Ναι έχουν πολύ σκόνη τι να κάνουν και αυτά τόσο καιρό στο πατάρι!!!!!!!
Vaggos Φεβρουάριος 19, 2010 Author #38 Φεβρουάριος 19, 2010 Σήμερα πέρασα τα Usb και το sata σε μακαρόνι. Τα υλικά μας και ξεκινάμε Έτυμο το καλώδιο για το σκληρό sata και τα usb τώρα έχουν σειρά εδώ έτριψα και τα πλαστικά για να τα περάσω κάνα χέρι μαύρο χρώμα Εδώ οι βάσεις που θα τα στηρίζουν πάνε για βάψιμο Με τα το αστάρι αλλά ξέμεινα από χρώμα και γιαυτό σας χρωστάω το τελικό αποτέλεσμα Μετά το πρώτο χέρι τα USB Το βερνικάκι και το τελικό αποτέλεσμα Τα υλικά μας. και έχουμε το τελικό αποτέλεσμα Και χρωστάω περασμένα στης βάσεις
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.