Jump to content

Τελειώνοντας τις μισοδουλειές της Antec...

LevelOne

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πριν απο περιπου ενα χρόνο ειχα αγοράσει το Antec Mini P180 Black και μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο προσεγμένο σαν κατασκευή ήταν. Όμορφο εσωτερικό βάψιμο (powder-coated) και πολύ βολικό γενικώς. Για όσους δεν γνωρίζουν ποιο είναι το Mini P180 ορίστε:

Antec%20Mini%20P180_492009_151311.jpgMini-P180_q.jpg

Ετσι λοιπόν, πρόσφατα μου μπηκε στο μυαλό να φτιάξω μια replica Mac. Και οπως ήταν φυσικό, για το κουτί επέλεξα το Antec Mini P180 White. Οφειλω να ομολογήσω οτι εδω έκανα χαζομάρα, καθως επαναπαύθηκα στην ποιότητα του μαύρου και το παρήγγειλα με κλειστά τα μάτια.

Οταν όμως ηρθε, ξενέρωσα. Ξενέρωσα, γιατι αντίκρυσα αυτο το χάλι:

p180.jpg

Απ' εξω κούκλα...

Mini_p180W_i.jpg

Και απο μέσα... ΠΑΝΟΥΚΛΑ!

Δεν περίμενα οτι θα το είχαν αφήσει αβαφτο... Αμεσως πηρα το νόμο στα χέρια μου και αρχισα το γδύσιμο.

stripped2.jpg

Αγόρασα ενα αστάρι λαμαρίνας και ενα ματτ λευκό σπρεϋ και μερικα αλλα ψιλολόγια (ενα κερόπανο και ενα σφουγγάρο-γυαλόχαρτο χοντρο της 3Μ)

cansr.jpg

Και αυτο ειναι το αποτέλεσμα μετα απο δυο καραμελωμένα χέρια ασταριου συνοδευόμενα απο "χαιδεμα" με το 3Μ...

primed.jpg

Τωρα θα το αφήσω να στεγνώσει καλά και αυριο πρώτα ο Θεός, θα το περάσω με ενα κερόπανο να μαζέψει τις άχνες κλπ και μετά εχει βαψιμο.

Ενα μικρό preview του τελικού αποτελέσματος (βαριομουν να περιμένω και το αστάρι ειχε στεγνωσει...)

painted.jpg

Λεω να κάτσω να το τελειώσω σιγα σιγα και αυριο το μοντάρω και σας το παρουσιάζω.

σκεφτηκες να βαλεις αλλο ανεμηστηρα στην πλατη? (αισθητικοι λογοι).

τι hardware θα βαλεις μεσα ?(χωροταξικοι λογοι)

Πιστεύω ότι θα γίνει φοβερή δουλειά αλλά πιο μεγάλη εντύπωση μου έκαναν οι μητρικές στο τοίχο :)

Πολύ καλή η δουλεία σου φίλε!! να σε ρωτήσω,τα χρώματα πόσο σου στοίχησαν και από που τα αγόρασες? ενδιαφέρομαι να βάψω το case μου...(Thermaltake Armor +mx) :bigsmile:

Δεν το συζηταω....κουκλί εγινε!:T:

Εγω θα προτεινα διχρωμια λευκο-μαυρο.

Να αλλαξει αυτη η γκρι προσοψη με ενα τετοιο πανελ http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200002649

Το ιδιο πανελ θα προτεινα και στις γριλιες στην οροφη.

Οι ανεμιστηρες με αυτο το σετ μαυροι.....

Πολύ καλή η δουλεία σου φίλε!! να σε ρωτήσω,τα χρώματα πόσο σου στοίχησαν και από που τα αγόρασες? ενδιαφέρομαι να βάψω το case μου...(Thermaltake Armor +mx) :bigsmile:

€4.40 το λευκό μάττ (ακρυλικό)

€4.90 το αστάρι

~€3.00 το σφουγγαράκι και το κερόπανο...

Απο το πράκτικερ τα χρώματα, απο μαγαζι με ειδη χρωμάτων αυτοκινήτου τα υπόλοιπα.

Ειναι μάλλον ο καλύτερος συνδυασμός το συγκεκριμένο αστάρι για το ιαπωνικό ατσάλι αν θέλετε να το βάψετε. Η μπογιά εχει κάτσει πολύ καλα και δεν γδέρνεται. Αν το κουτί σου ειναι αλουμίνιο, μαλλον θα χρειαστεί τρίψιμο πρίν το αστάρωμα και πολυ πιθανόν διαφορετικό αστάρι...

Άμα βγάλεις την πλαστική ασφάλεια του από το κέντρο και βάψεις τον έλικα άσπρο?

Και αυτό γίνετε χωρίς έξοδα.:bigsmile:

€4.40 το λευκό μάττ (ακρυλικό)

€4.90 το αστάρι

~€3.00 το σφουγγαράκι και το κερόπανο...

Απο το πράκτικερ τα χρώματα, απο μαγαζι με ειδη χρωμάτων αυτοκινήτου τα υπόλοιπα.

Ειναι μάλλον ο καλύτερος συνδυασμός το συγκεκριμένο αστάρι για το ιαπωνικό ατσάλι αν θέλετε να το βάψετε. Η μπογιά εχει κάτσει πολύ καλα και δεν γδέρνεται. Αν το κουτί σου ειναι αλουμίνιο, μαλλον θα χρειαστεί τρίψιμο πρίν το αστάρωμα και πολυ πιθανόν διαφορετικό αστάρι...

thnx για την απάντηση :laughing:

Το κουτί μου είναι ακριβώς όπως ήταν το δικό σου,με αυτο το γκρίζο χρώμα.

Αλλά,αν δεις εδώ:

(ίδιο case με το δικό μ) ο τύπος το έχει τρίψει με ελαφρύ γυαλόχαρτο πριν την όλη διαδικασία,αν κατάλαβα καλά...

αλλά εσύ που το πέρασες αμέσως αστάρι και μπογιά και δεν είχες πρόβλημα,οπότε εγώ τι πρέπει να κάνω?? :X:

gj

Εχω χρησιμοποιησει αυτον τον συνδιασμο Spray..και ειναι κομπλε.

Πριν τα βαλλεις ολα μεσα... κανε ενα κοπο να το περασεις Mat Βερνικι να δεσει το γλυκο..κριμα ειναι.

Άμα βγάλεις την πλαστική ασφάλεια του από το κέντρο και βάψεις τον έλικα άσπρο?

Και αυτό γίνετε χωρίς έξοδα.:bigsmile:

+1 Οντως θα δειχνει ποιο ομορφο ετσι.

Το να μπει διχρωμο fan με το εξωτερικο του σε μαυρο χρωμα παλι δεν θα "καθεται" καλα στο ματι.

Το ολοασπρο παλι,θα χαθει στο ασπρο του κουτιου.Ισως κατι τετοιο να ειναι επισης καλο.

Οπως και να'χει εχεις κανει πολυ καλη δουλεια! :T:

το κουτακι εγινε πρωτο! Ωραιος ο levelone.

Καμια σχεση παντος το πως ηταν και το πως εγινε. αντε σιγα σιγα να μπαινει και το hardware :computer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.