essediss Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2010 Γεια σε ολους.Σημερα καθως ειχα ανοιχτο το pc ξαφνικα εσβησε και δεν ξανα-ανοιγει.Να πω οτι δεν εσβησε το ρευμα και οτι εχω ups.Αυτο που παρατηρησα ηταν οτι ενα usb memory που εχω συνδεμενο αναβει το λαμπακι του,αρα περνει ρευμα.Ανοιξα ομως το κουτι και παρατηρησα οτι δεν γυρναει το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου.Ποια ειναι η γνωμη σας?Ειναι το τροφοδοτικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 29, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2010 Δοκίμασε να το ανοίξεις χωρίς να είναι πάνω στο ups. Link to comment Share on other sites More sharing options...
essediss Ιανουάριος 29, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2010 Δοκίμασε να το ανοίξεις χωρίς να είναι πάνω στο ups.Το βραδι που θα παω στο σπιτι θα το δοκιμασω και αυτο.ευχαριστω για την απαντηση σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Ιανουάριος 29, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2010 το ειχα παθει και εγω με ενα τροφοδοτικο της πλακας.......ετσι απλα ,δεν ξανανοιξε το pc μεχρι που αλλαξα το psu...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Doctor Φεβρουάριος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Δειχνει να ειναι τροφοδοτικο.Μηπως πριν γινει αυτο εκανε το τροφοδοτικο ενα θορυβο σαν να μαγκωνει καπου ο ανεμιστηρας του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgismo13 Φεβρουάριος 2, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Θεωρητικά είναι το τροφοδοτικό. Δοκίμασε να βάλεις κάποιο άλλο φίλου για test. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Φεβρουάριος 4, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 +1 για το τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
linkin1416003418 Φεβρουάριος 4, 2010 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2010 Αν ηταν το τροφοδοτικο η λογικη δεν λεει πως δεν θα επαιρνε ρευμα το flashακι???Δεν γνωριζω,ρωταω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos16 Φεβρουάριος 5, 2010 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 Δοκίμασε να βάλεις ένα άλλο τροφοδικό ενός φίλου σου έτσι ώστε να αποκλείουμε πιθανές βλάβες. Όσο για το flashaκι πολύ περίεργο μου φαίνεται. Δεν ξέρω τι να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 5, 2010 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2010 http://www.hardwaremods.com/guides/psu_jump/psu_jumping.htmlΑκολούθησε τις οδηγίες και βραχυκύκλωσε το πράσινο με το μαύρο όπως δείχνει η photo, δείχνει να δουλεύει το τροφοδοτικό; έχε συνδεδεμένο πάνω στο τροφοδοτικό ένα-δύο ανεμιστήρες, θα δουλέψουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.