Jump to content



προβλημα με υπολογιστη


essediss

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σε ολους.Σημερα καθως ειχα ανοιχτο το pc ξαφνικα εσβησε και δεν ξανα-ανοιγει.Να πω οτι δεν εσβησε το ρευμα και οτι εχω ups.Αυτο που παρατηρησα ηταν οτι ενα usb memory που εχω συνδεμενο αναβει το λαμπακι του,αρα περνει ρευμα.Ανοιξα ομως το κουτι και παρατηρησα οτι δεν γυρναει το ανεμιστηρακι του τροφοδοτικου.

Ποια ειναι η γνωμη σας?Ειναι το τροφοδοτικο?

Δοκίμασε να το ανοίξεις χωρίς να είναι πάνω στο ups.

Το βραδι που θα παω στο σπιτι θα το δοκιμασω και αυτο.ευχαριστω για την απαντηση σου.

το ειχα παθει και εγω με ενα τροφοδοτικο της πλακας.......ετσι απλα ,δεν ξανανοιξε το pc μεχρι που αλλαξα το psu......

Δειχνει να ειναι τροφοδοτικο.Μηπως πριν γινει αυτο εκανε το τροφοδοτικο ενα θορυβο σαν να μαγκωνει καπου ο ανεμιστηρας του?

Δοκίμασε να βάλεις ένα άλλο τροφοδικό ενός φίλου σου έτσι ώστε να αποκλείουμε πιθανές βλάβες. Όσο για το flashaκι πολύ περίεργο μου φαίνεται. Δεν ξέρω τι να πω.

http://www.hardwaremods.com/guides/psu_jump/psu_jumping.html

Ακολούθησε τις οδηγίες και βραχυκύκλωσε το πράσινο με το μαύρο όπως δείχνει η photo, δείχνει να δουλεύει το τροφοδοτικό; έχε συνδεδεμένο πάνω στο τροφοδοτικό ένα-δύο ανεμιστήρες, θα δουλέψουν;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.