PetrosD Φεβρουάριος 6, 2010 #141 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2010 Ήρθε η ώρα να ανεβάσω και καμιά δικιά μου από την εξόρμηση. Ας ξεκινήσω με τον Reflex-Nikkor 500mm f/8: Παρατηρήστε τα εστιασμένα φρύδια και τα θολά αυτιά. Πολύ ρηχό βάθος πεδίου από κοντινή λήψη! Η φωτό είναι κροπαρισμένη. 2 αρκετά μακρινές λήψεις με τον ίδιο φακό. Παρατηρήστε το σχήματος ντόνατ bokeh λόγω του τρύπιου πρωτεύοντος και του συστήματος δευτερεύοντος καθρέπτη του φακού: Ο Άγγελος και τα παιχνίδια του!! Γόμαρε, fill-in flash καταμεσήμερο. Προσέξτε πώς γεμίζουν με το φως του φλας οι σκιές. Επίσης η θερμοκρασία λευκού στο auto έδωσε πολύ καλό χρώμα στην φωτό. Μερικές μερικές νόμιζαν ότι ήταν Ιούνιος...... Προσέξτε τον... εσωτερικό (!) φωτισμό που πηγάζει από τα 2 σήματα των ομάδων...!!! Μέσα στο τρένο incognito, αμανές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 7, 2010 #142 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 για 500χιλιοστά θα το περίμενα ακόμα πιο ρηχό, το fill in νομίζω οτι τατόχρονα σου υπερφώτισε και κάτι χεράκια δεν χρειαζόταν,για τα δικά μου φούστα. χάνεις στα φωτεινά για να γεμίσεις τις σκιές.μα και το ματι βλέπει σκιές γιατί να τις σβήσεις Πέτρο?για μένα έχεις υπερεκθέσει σε όλες. και στο αριστερό χέρι του Άγγελου και στο ζευγάρι και στο δέρμα της τριάδας χάνεις υφές έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 7, 2010 Author #143 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2010 reflector χρειαζοταν. την επομενη φορα θα φερω το δικο μου.110 ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 2, 2010 #144 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Άμα απαντήσω τώρα, μετά από τόσους μήνες πειράζει;Λευτέρη ελπίζω να τα διαβάσεις.το fill in νομίζω οτι τατόχρονα σου υπερφώτισε και κάτι χεράκιαΔεν είναι υπερφωτισμένα τα χεράκια του γομάρ στη φωτό του ζεύγους. Βάλτη σε πρόγραμμα και δες το ιστόγραμμα. Επίσης δες τη σε CRT μόνιτορ.χάνεις στα φωτεινά για να γεμίσεις τις σκιές.μα και το ματι βλέπει σκιές γιατί να τις σβήσεις Πέτρο?Γιατί άλλο τί βλέπει το μάτι και άλλο πώς τραβάμε φωτό και πώς βλέπει ο αισθητήραςγια μένα έχεις υπερεκθέσει σε όλες.Σοβαρά, φίλε, πρέπει να κοιτάξεις την οθόνη σου. Ίσως βέβαια αν ήταν 0.1 με 0.2 stop σκοτεινότερες να σου άρεσαν περισσότερο.και στο αριστερό χέρι του ΆγγελουΜόνο στην άκρη του νυχιού του έχω φωτεινότητα 256 (καμμένο λευκό). Το υπόλοιπο χέρι μου φαίνεται άψογο στο CRT monitor που έχω.και στο ζευγάρι και στο δέρμα της τριάδας Καλά άσε την τριάδα κατά μέρος. Βιαστική φωτό χωρίς καν να κοιτάω τι φωτογραφίζω. Πάλι καλά που δεν κάηκε ολόκληρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 2, 2010 Author #145 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 ρε Πετρο , χωρισμενος ανθρωπος ειμαι................τι κανεις........!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 2, 2010 #146 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2010 Συγνώμη, κάτι άλλο έψαχνα και έπεσα πάνω σε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.