DarkSaga Ιανουάριος 30, 2010 #81 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 του Άγγελου είναι το setάκι (τα γράφω τώρα πριν εμφανιστεί να διαψεύσει)το σκέφτηκε όριμα,γιατί να πάρω αντάπτορα?θα πάρω σώμα με @@ θα κράτησει λέει όμως την Canon γιατί έχει ωραία χρώματα στο video Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 30, 2010 #82 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 κοίτα να δεις πώς αλλάζει ο κόσμος Άγγελε, να κανονίσεις να είσαι και την επόμενη φορά :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 30, 2010 Author #83 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 jpavly ? ξεκινα με την φωτο απο το κινητο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιανουάριος 30, 2010 #84 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Νομιζω οτι τελικα δεν εβγαλε ο jpavly απο το κινητο του.. ΕΝ πασει περιπτωσει παρτε τις δικες μου εκδοχές του υλικού που χρησιμοποιήθηκε σήμερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 30, 2010 #85 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Κανε καποιος σουμα τα € που "αραζουν" στο πεζουλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 30, 2010 #86 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Εγώ έπαθα σοκ. Ο μοναδικός με canon θα ειμαι την επόμενη φορά :tongue: Επισης χάρηκα γιατι επιτελούς ειδα και απο κοντά άτομα που βλέπω τοσο καιρό εδω μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Ιανουάριος 30, 2010 #87 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Κανε καποιος σουμα τα € που "αραζουν" στο πεζουλι. ενας γρήγορος να τσίμπαγε κάποια τσάντα θα έβγαζε τρελό μηνιάτικο 14 ματια ειχε ο καθενας μας οταν απομακρυνθηκαμε απο το πεζούλι για να τα βγαλουμε φωτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 30, 2010 #88 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 ενας γρήγορος να τσίμπαγε κάποια τσάντα θα έβγαζε τρελό μηνιάτικο 14 ματια ειχε ο καθενας μας οταν απομακρυνθηκαμε απο το πεζούλι για να τα βγαλουμε φωτο.. Mονο δ700+14-24 πανε κοντα 3,5Κ. Δ90 και 24-70 απο το γομαρι αλλο ενα 1600αρη περιπου. Τα αλλα ειναι ψιλολογια.... (παντως τα 9Κ πρεπει να πλησιαζονται) Θελω τωρα εικονα βγαλμενη απο d700+14-24... Αλλιως κλειδωνεται και παμε κατευθειαν για ver3. βασικα θελω και το nef... Οποιος εχει επιμεληθει του θεματος..ας επιμεληθει και την συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 30, 2010 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Χιχι, είμαι ο μόνος (εκτός από τον ιδιοκτήτη της D700) που της έβαλα την κάρτα μου και έχω φωτό από D700+14-24.Δυστυχώς όμως το NEF της δεν υποστηρίζεται από το Photoshop CS3 και πρέπει να τις μετατρέψω στο PC του brother, οπότε ή αργά το βράδυ ή αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 30, 2010 #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 (εκτός από τον ιδιοκτήτη της D700)μιλάμε για το DarkSaga, ή για κάποιον άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 30, 2010 #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Παίδες ήταν μαμάτα!! Ο 105 Macro έρωτας ΤΡΕΛΟΣ. Περάσαμε καλά, την άλλη φορά θα κάτσω και για τον καφέ πάντος! Αντε για το ver 3.0. Αύριο σιγά σιγά φώτος απο εμένα! γιατί σήμερα δεν θα προλάβω!! Παίδες ευχαριστώ τους πάντες, και ειδικά τον Πέτρο γιατί έριξε ένα κουβάλημα που δεν έχει ξαναγίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 30, 2010 #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 παντως ειστε αργοι ρε παλλικαρια. Μεχρι και εγω μπορω να ανεβασω εικονες απο δ700+14-24 ...αλλα και απο 40D. Aφου ηρθε ο αγγελος με τον αδερφο του ..μαλλον ανεβαινει κατακορυφα η αξια του πεζουλακιου..(sic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 30, 2010 Author #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 resized σε 102480% qualityθα ανεβασω 47 φωτογραφιες και θα της βαλω εδω με ιmg tagολοι dsl εχουμε.Μην ακουσω παραπονα για bw:Dετοιμαστειτεεεedit : uploading:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 30, 2010 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Πολύ καλές εντυπώσεις, πολύ καλή παρέα, ωραία εμπειρία και ωραία βόλτα Άντε και σε ver 3.0, φωτό μόλις μπορέσω, μάλλον αύριο Χορτάστε με των αλλωνών προς το παρόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 30, 2010 Author #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 30, 2010 #96 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Μ'άρεσαν πάρα πολύ αυτή με τον ακορντεονίστα, η τελευταία, με τον μπαμπά και το παιδάκι ενώ και αυτή με το δεμένο σκύλο θα ήταν εκπληκτική αν είχες εστιάσει στο κεφάλι κι όχι στην απόληξη του εντέρου του ΥΓ Και μετά κοροϊδεύουμε τους Τζαπωνέζους ΥΓ2 Περιμένω κι εγώ την v3.0 μπας και καταφέρω να έρθω Ζήλεψα σήμερα που δε μπόρεσα να έρθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 30, 2010 #97 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Αυτή δεξιά ποια στο καλό είναι; Ιάσωνα μάτες όλες ρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 30, 2010 Author #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 χεχε...αυτη με το σκυλακι ηταν ιδιαιτερη περιπτωση. Το σκυλι ηταν 20 μετρα μακρια απο τον ηλιο.Ημουν με τον 80-200 και ειχα την εστιαση στο AF-C και το σημαδευα μια ωρα και λεω θα κλικαρω ΜΟΛΙΣ περασει απο τον ηλιο. Ε και με το που περναει , κλικαρα edit : jpavly..μια γιαπωνεζα που εβγαζε την ακροπολη με φλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 30, 2010 #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 edit : jpavly..μια γιαπωνεζα που εβγαζε την ακροπολη με φλας καλα δεν της ειπαν οτι το φλας κανει κακο στο μαρμαρο:hehe: thanks for the photos GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 30, 2010 #100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Καλά 5-6 ζευγάρια μάτια την είδαν, κανείς δεν την πρόσεξε... Μαύρη δερμάτινη θήκη με design που μοιάζει με NIKON, αναρωτιέμαι τί να είχε μέσα... στραβωμάρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.