serpico75 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2010 Έχω εγκατεστημένο το Acronis 9.0 σε ένα desktop.Εγκατέστησα σε ένα laptop τα XP και όταν τελείωσα την εγκατάσταση όπως ήθελα, έβγαλα από το laptop το δίσκο, τον έβαλα σε ένα USB case και το συνέδεσα στο desktop.Έφτιαξα στο desktop, με το Acronis, ένα image του δίσκου του laptop.Τοποθέτησα και πάλι το δίσκο του laptop και έκανα στο laptop κάτι δοκιμές.Τώρα που θέλω να φορτώσω και πάλι το image στο σκληρό του laptop δε μου το φορτώνει.Περνάω τα βήματα του restore wizard και πριν το τελικό proceed, εκεί που βγάζει συνολικά τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν, στη δεύτερη διαδικασία αναφέρει ότι χρειάζεται υποχρεωτικά restart. Κάνω την επανεκκίνηση αλλά και σε dos mode, πριν μπει Windows, δεν κάνει τίποτα. Ούτε φτιάχνει partitions, όυτε διαγράφει κάτι, ούτε format... Τίποτα απολύτως. Απλά, μπαίνει Windows, δεν ξαναμπαίνει ούτε στο Acronis γιά να συνεχίσει τουλάχιστον εκεί και αυτό είναι όλο.Δοκίμασα να κάνω τη διαδικασία και σε άλλο σκληρό 2.5" αλλά και πάλι τα ίδια.Καμία ιδέα;
TifoziF1 Ιανουάριος 28, 2010 #2 Ιανουάριος 28, 2010 Βάζεις πάλι τον δίσκο στην USB θήκη και στον άλλο υπολογιστή για το restore ? Αν ναι θα έπρεπε να σου κάνει το "image restore" χωρίς boot μιας και στον άλλο υπολογιστή ο δίσκος του φορητού δεν είναι δίσκος συστήματος.
serpico75 Ιανουάριος 28, 2010 Author #3 Ιανουάριος 28, 2010 Ναι, βάζω και πάλι το δίσκο του φορητού στη USB θήκη, συνδέω τη θήκη σε μία USB port του desktop, αλλά, παρ' όλ' αυτά, μου ζητάει restart.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.