Jump to content

ADSL router και connections

PainkiLer

Recommended Posts

Καλημέρα

Υπάρχει περίπτωση να δούμε πόσα "connections" αντέχει ένα router;

Έχω ένα zyxel Prestige 660HW-63 και με το uTorrent δεν τα πάει καθόλου καλά. Κάνει reset κάθε τρεις και λίγο. Μας έχει σπάσει τα νεύρα.

Μου πρότειναν διάφορα router, αλλά δεν ξέρω ποιό πραγματικά αξίζει και λεφτά για sisco δεν υπάρχουν.

1. Αυτό μου το πρότειναν τεχνικοί από εταιρία που δουλεύει συγγενής μου http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613667 Είπαν πως είναι παραμετροποιήσιμο και πολύ καλό. Αλλά έχει μόνο μία ethernet και είμαστε με 3-4 υπολογιστές και από την zyxel όπως φαίνεται παραπάνω δεν είμαι και τόσο ευχαριστημένος. Δεν λέω όχι αν αξίζει, αλλά είναι "λίγο".

Και αυτά που δεν ξέρω τι παίζει με την εταιρία, γιατί άκουσα ότι τώρα τελευταία έχει προβλήματα με τα firmware.

2. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615268

3. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615156

Αν έχετε να προτείνετε κάποιο καλό, ευχαρίστως.

Ευχαριστώ

Φιλε μου αν βρεις καποιο Linksys wag200.Παλιο router αλλα απο τα κορυφαια και φθηνα.Μετα απο το linksys προτεινω thomson 585 v7 κανεις μια αλαλγη και βαζεις ενα καλο firmware και εισαι αρχοντας..

Ερωτημα..Εισαι σιγουρος πως κανει το ρουτερ reset και δεν κανει αποσυνδεση η γραμμη??Γιατι αν κανει ρεσετ μονο τυ παει να πει οτι απλα ειναι προβληματικο..Οχι οτι δεν αντεχει...

100% κάνει reset.

Σβήνουν τα πάντα, όχι μόνο το LED της γραμμής και κάνει reset ακριβώς όπως όταν πατάω reset system από το web interface.Ενώ όταν πατάω reset ADSL line σβήνει μόνο το LED της γραμμής.

Τοτε μαλλον τορουτερακι σου ειναι προβληματικο.Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα οτι δεν αντεχει την γραμμη η αυτα που κανεις την ωρα που εισαι συνδεδεμενος στο internet.Για μενα αν θελεις ενα φθηνο και καλο ασυρματο ρουτερακι 585 v7.

Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί σχεδόν όλοι οι τεχνικοί(δικτυάδες) που έχω ρωτήσει, μου πρωτείνουν zyxel;

Αυτό ZYXEL P662HW-63 αξίζει; Αν και έχω ακούσει αρκετούς, από διάφορα forums, να έχουν πρόβλημα.

Τι να σου πω εγω με εταιριες σταθερης τηλεφωνιας ασχοληθηκα 3 χρονια.Απο οσα ρουτερ δοκιμασα τα 2 που προανεφερα ειναι κορυφες..το ενα λιγο παλιο μεν αλλα...

Απο linksys siemens zyxel thomson oxygen bautec και καποια που περασαν περιστασιακα απο τα χερια μου θα βαλω πρωτα το thomson και δευτερο το linksys.Το thomson που εχω τωρα το θεωρω λιγοπιο σταθερο απο το linksys και δεν τρωει ποτε κολημα οταν κανει αποσυνδεσεις η γραμμη αποσυνδεσεις η σε διακοπες ρευματος.Το Linksys κολουσε καποιες φορες και ηθελε ρεσετ και βγαλσιμο καλωδια για να ξεκινησει αν και εχει πιο ευκολο menu.

Γνωμη μου οτι δεν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα απλα και μονο για να μπαινεις στο νετ και στη νχειροτερη να συνδεσεις και 1 Lt ασυρματα.Αν θελεις ψαξε να δεις γνωμες για το thomson...;)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.