AKISSS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2010 Καλησπερα!!Αφου εγκατεστησα τν εν λογο μητρικη στο pc της υπογραφης μου παρατηρισα στο cpu-z οτι ο cpu αλλαζει multi απο 9.5 σε 6 κ ετσι απο 3,16 Ghz γινεται 2.Αυτο λεγεται speedstep???Εψαξα στο bios κ δν βρηκα πως βγαινει off..Επισης θα χρειαστω βοηθεια για να φτασω τν 8500 στα 4 Ghz οποτε οποιος εχει εμπειρια με τν συγκεκριμενη μητρικη ας προτεινει ρυθμισεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2010 Πέφτει ο πολλαπλασιαστής όταν δεν έχει φορτίο (speedstep). Νομίζω κάπως CE01 ή κάπως έτσι το λέει στο bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 28, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Αρκετες μητρικες το αναφερουν και ως EIST. Γνωμη μου ειναι παντως οτι δεν χρειαζεται να το βγαλεις, μειωνει την καταναλωση οταν το pc ειναι idle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.