Τζώρτζης Φεβρουάριος 1, 2010 #101 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Δε θεωρώ πως η έλλειψη του flash είναι τόσο μείον!Ας κοίταζαν οι της Adobe την υποστήριξη 64bit πρώτα και μετά ας παραπονιόντουσαν για το χάσιμο κέρδους από το ipad.Βέβαια λογική απάντηση σε αυτή τη κίνηση της apple είναι πως η HTML5 δημιουργήθηκε από τους Ian Hickson of Google, Inc. and David Hyatt of Apple, Inc.HTML5 demo (όχι με IE δεν την υποστηρίζει).Φανταστείτε ένα flashάκι με ίδιο περιεχόμενο πόση ώρα θα ήθελε και τις πόρους θα έτρωγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 1, 2010 #102 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Η Adobe κερδίζει από την όλη φάση, δεν χάνει. Το όνομά της το έμαθε πολύς κόσμος χάρη στο ipad και θα το μάθουν απέξω και ανακατωτά οι χρήστες της συσκευούλας της Apple όταν θα βλέπουν κάτι σαν αυτό στην οθόνη τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 1, 2010 #103 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Ήταν θέμα χρόνου το να αρχίσουν τα posts του τύπου "και τι πειράζει που δεν έχει flash", "αφού υποστηρίζει HTML5", κ.λ.π. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 1, 2010 #104 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Θέμα χρόνου επίσης η εγκατάλειψη του flash, λόφω ανεπαρκούς συντήρησης και εξέλιξης.Για να μην αναμασάμε τα προλαληθέντα, το ipad δεν νοείται τώρα ως πλήρως εξοπλισμένο, κατάσταση που θα αλλάξει με την έλευση της html5 (πάντα γύρω από την υποστήριξη του flash).Απαλλαγμένο από την αναδιπλούμενη οθόνη, με λειτουργικότητα και αμεσότητα, υψηλή αυτονομία απευθύνεται σε χρήστες που αποζητούν μια συσκευή εύχρηστη, αξιόπιστη, απαλλαγμένη από παιδικές ασθένειες και κομψή.Αν θα το αγοράσω; Δεν νομίζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Φεβρουάριος 1, 2010 #105 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Πάντως μπερδεύονται τα πράγματα και στον τομέα των e-books. Όποιος σκέφτεται να αγοράσει κάποια συσκευή για να διαβάζει ηλεκτρονικά βιβλία ίσως θα έπρεπε πρώτα να διαβάσει το παρακάτω.Apple's own approach to iPad e-books could confuseApple's approach to iPad e-books could create confusion: Which software will open which book?The slim, 1.5-pound "tablet" computer unveiled last week will be linked to Apple Inc.'s first e-book store when it goes on sale in a few months. The books, however, will not be compatible with Amazon.com Inc.'s Kindle or with the major alternative e-book system. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 1, 2010 #106 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Προφανώς η αποθέωση του τίποτα συνεχίζεται στην μικρή μας αφρικανική χώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Φεβρουάριος 1, 2010 #107 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Αρχικά η apple στο promo της έδειχνε την υποστήριξη flash. Αργότερα στην παρουσίαση του Jobs το αφαίρεσαν. Κλασικο apple μαρκετινγκ να προκαλέσει συζητησεις γύρω απο το προϊόν της. link1link2link3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 1, 2010 #108 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Ε λογικά θα το διαθέτει σαν extra feature στο Appstore. Με μια μικρή επιβάρυνση η μαμά Apple θα προσφέρει αυτό το εκπληκτικό χαρακτηριστικό στους αγαπημένους της πελάτες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Φεβρουάριος 1, 2010 #109 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 εγώ πάντως επιμένω, μπεστ γιούζ άι-τιούνς στο αυτοκίνητο. θα έχει και το εκουαλίζερ, θα είναι πολύ τζιτζι, αντί να κάθεσαι να ψάχνεις 15 ώρες το 1 τραγούδι που σου κα***** να ακούσεις από την πηγή, απλά το ψάχνεις στο άι-παντ. αν βγαλει και κανείς κανένα πρόγραμμα για ΤζιΠιΕς και μια κεραία αλα μπλε-δόντι έχουμε το απόλυτο Ιν Καρ ό,τι-νά_'ναι. Μόνο φορτιστή πρέπει να βρούμε :yu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Φεβρουάριος 1, 2010 #110 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Candyman ηρέμισε φίλος δεν τρώει απο το ψωμί σου η apple ένα new product βγήκε είτε το θεωρείς κοροιδία είτε ''κακό'' χαλάρωσε λίγο φιλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 1, 2010 #111 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Βρε jimakos εγώ χαλαρός είμαι. Άλλους βλέπω να.. σφίγγονται αρχηγέ μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 1, 2010 #112 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Πάντως τώρα που το είδα καλύτερα στο site της apple, έχω να πω ότι αν κάνει 400 ευρώ είναι η ultimate gadget-ιά της χρονιάς.Πείτε μου ένα μικρό netbook με IPS οθόνη!!Προφανώς η αποθέωση του τίποτα συνεχίζεται στην μικρή μας αφρικανική χώρα.Βασικά η Apple μάλλον γραμμένη την έχει την Ελλάδα, δεν νομίζω ότι περιμένει τη δική μας . . . αποθέωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 1, 2010 #113 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Πάντως τώρα που το είδα καλύτερα στο site της apple, έχω να πω ότι αν κάνει 400 ευρώ είναι η ultimate gadget-ιά της χρονιάς.Πείτε μου ένα μικρό netbook με IPS οθόνη!!Βασικά η Apple το κοστολόγησε φτηνά(*) για να χτυπήσει σαν κεραυνός εν αιθρία. Αλλά εδώ που τα λέμε δεν έχει κάποιο custom hardware ή κάτι που να το καθιστά ακριβό. Off the shelf parts φοράει ως επί το πλείστον.Εκτός αυτού δεν έχει τρομερές δυνατότητες και σίγουρα θα δούμε ανταγωνιστικά προϊόντα με περισσότερα features σε παρόμοιες/πολύ κοντινές τιμές.(*) Φτηνά για Apple εννοώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Φεβρουάριος 1, 2010 #114 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 εγώ πάντως επιμένω, μπεστ γιούζ άι-τιούνς στο αυτοκίνητο. θα έχει και το εκουαλίζερ, θα είναι πολύ τζιτζι, αντί να κάθεσαι να ψάχνεις 15 ώρες το 1 τραγούδι που σου κα***** να ακούσεις από την πηγή, απλά το ψάχνεις στο άι-παντ. αν βγαλει και κανείς κανένα πρόγραμμα για ΤζιΠιΕς και μια κεραία αλα μπλε-δόντι έχουμε το απόλυτο Ιν Καρ ό,τι-νά_'ναι. Μόνο φορτιστή πρέπει να βρούμε :yu: Στο iphoneOS υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό προγράμματα για gps στο appstore... Και δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά έχει ενσωματωμένο aGPS και πυξίδα, εκτός αν εννοείς οτι χρειάζεσαι εξωτερική κεραία για καλύτερη λήψη λόγω ιδιαίτερων λόγων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 1, 2010 #115 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 εγώ πάντως επιμένω, μπεστ γιούζ άι-τιούνς στο αυτοκίνητο. θα έχει και το εκουαλίζερ, θα είναι πολύ τζιτζι, αντί να κάθεσαι να ψάχνεις 15 ώρες το 1 τραγούδι που σου κα***** να ακούσεις από την πηγή, απλά το ψάχνεις στο άι-παντ. αν βγαλει και κανείς κανένα πρόγραμμα για ΤζιΠιΕς και μια κεραία αλα μπλε-δόντι έχουμε το απόλυτο Ιν Καρ ό,τι-νά_'ναι. Μόνο φορτιστή πρέπει να βρούμε :yu: Εγώ πάντως με "σπασμένο" PNA έχω όλα αυτά που λες... και με μόλις 51 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Φεβρουάριος 1, 2010 #116 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Δεν μιλάμε για άι-φον, αλλά για άι-παντ. εκτός αν το βγάλαν και αυτό με aGPS(). Φαντάσου στην BMW επόμενης γενιάς ενσωματωμένο άι-παντ, ψψψψψ Εδιτ: στο 3g+WiFi εχει Agps αρα μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 1, 2010 #117 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Εγώ πάντως με "σπασμένο" PNA έχω όλα αυτά που λες... και με μόλις 51 ευρώ. Το ιδιο και εγώ στο iphone 3g...και με μόλις 0 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cddaraa Φεβρουάριος 1, 2010 #118 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Δεν μιλάμε για άι-φον, αλλά για άι-παντ. εκτός αν το βγάλαν και αυτό με aGPS().Φαντάσου στην BMW επόμενης γενιάς ενσωματωμένο άι-παντ, ψψψψψ μα και εγώ για το ipad μιλάω... check specs ipad specs Η μόνη καινοτομία που εγώ βλέπω είναι η κατασκευή του "δικού" της επεξεργαστή που θα ενσωματωθεί και στο iphone 4ης γενιάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 1, 2010 #119 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Δεν μιλάμε για άι-φον, αλλά για άι-παντ. εκτός αν το βγάλαν και αυτό με aGPS().Φαντάσου στην BMW επόμενης γενιάς ενσωματωμένο άι-παντ, ψψψψψ Εδιτ: στο 3g+WiFi εχει Agps αρα μια χαρα. Έχει gps (wifi + 3G μοντέλα) @ Location Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Φεβρουάριος 1, 2010 #120 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 το έκανα το έδιτ μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.