DragonFlight Δεκέμβριος 9, 2003 Author #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Εχω δοκιμασει την αντλια. Αν και μικροσκοπικη δεν μας απογοητευει και χωρις τα ψυγεια μας δινει ακριβως 900λιτρα ανα ωρα τα οποια και διαφημιζει!Τωρα...Με το "σχετικα" παλιο μου ψυγειο, μου δινει 4.8λιτρα ανα λεπτο. Με το "σχετικα" καινουριο μου ψυγειο, μου δινει 7.5λιτρα ανα λεπτο. Και με τα 2 ψυγεια μου δινει 4.5λιτρα ανα λεπτο.Σημιωση....εχω βαλει πολυ κοντα λαστιχα(σωλινες) για τη δοκιμη και οταν μπουν ολα πανω ισως να κοψει κιαλλο.Αυτο που εχω τωρα προσεξει , ειναι οτι το "σχετικα" παλιο ψυγειο πρεπει να ειναι αρκετα μπουκομενο γιατι εχει τα 2/3 τις αποδοσης του "σχετικα" καινουριου. Με λιγο υδροχλωρικο οξυ ισως καθαρισει οπως ακουσα! Θα το δοκιμασω και αυτο και θα σας πω!Πια η γνωμη σας για την αντλια που πηρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 9, 2003 Author #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Εχω παρει και λαστιχα σημερα! 1 Ευρω το μετρο περιπου! Να και φοτο τους και ενα συνγκριτικο με τα Tygon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 9, 2003 Author #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Να και το Tygon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 9, 2003 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Για δωσε ινφο για τα λαστιχα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 9, 2003 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Dragonflight....... επειδή και εγώ πήρα με 1.... 3 μέτρα.... μήπως είναι σκληρά αυτά που πήρες? το θέμα είναι να είναι μαλακά και να μην τσακίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 9, 2003 Author #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Τα βλεπεις να τσακιζουν Τζιμακο?Βαγουρα....ινφο δεν εχω γιατι ΤΙΠΟΤΑ δεν γραφουν πανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 10, 2003 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Απο που τα πηρες τηλ νουμερο σωβρακα και οτι αλλο συναφη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 10, 2003 Author #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Απο που τα πηρα ρε Βαγ.. Απο καταστη μα υλικα οικοδομης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 10, 2003 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Που ειναι αυτο εαν εχει τηλεφωνο να παραγγειλουμε κανα 5μετρο νε πειραματιστουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 10, 2003 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Αρχική απάντηση από DragonFlight [10-12-2003 και 00:32] Τα βλεπεις να τσακιζουν Τζιμακο?Βαγουρα....ινφο δεν εχω γιατι ΤΙΠΟΤΑ δεν γραφουν πανω! Δεν είπα αυτό !!!!!!! είπα αν είναι "εύκαμπτα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 10, 2003 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 τη φώτο την είδες????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 10, 2003 Author #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Ειναι οντος λιγο σκληρα(οχι υπερβολικα), και λιγο χοντρο το εξωτερικο τους! Αλλα αμα λιγιζουν και δεν τσακιζουν, μαλλον ειναι ΟΚ.Παντος παιδια....το αστιο το μεγαλο ειναι οτι μεχρι τωρα εχω βρει τα παντα(εκτος απο το βλοψκ το οποιο περιμενω στις 21 του μηνα), και εχω πληρωσει ΜΟΝΟ το block, 25Ευρω αντλια, και 3.5Ευρω για 4 μετρα λαστιχο! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Πιο φτηνα απο SLK θα μου κοστισει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Δεκέμβριος 10, 2003 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 μια που τα μαζεψες ολα να σου στείλω και τα μπλοκ (απο φωτο δυστυχώς) διαλέγεις και παίρνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 10, 2003 Author #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Πω πω.....Τι να σου πω? ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ! Τι Θεος? ΗΜΙΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ που λεει και ο Χαρρυ Κλην! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Δεκέμβριος 10, 2003 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Το αριστερο το αριστερο!ειναι πιο ωραια τα ρακορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 10, 2003 Author #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Οντος, το αριστερο φαινεται πιο ωραιο λογο ρακορ. Αλλα μην φοβασε, ερχοντε και τα 2 κοντα μου και μετα θα επιλεξω πιο θα κρατισω. Το αλλο θα το δοσω σε ενα αλλο παιδι εδω στην Κυπρο. Αρα εχω το δικαιομα επιλογης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoWRiDeR Δεκέμβριος 10, 2003 #57 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 ααα απο κυπρο εισαι?μαλιστα μεχρι εκει εφτασε η χαρη του 11! χεχε! καλοριζικα φιλε!κρατα αυτο με τα ωραια ρακορ εε Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 11, 2003 Author #58 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2003 Θα τα δω απο κοντα και σιγουρα θα διαλεξω το πιο ομορφο, μιας και η ποιοτητα ειναι παντα σιγουρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.