Vagouridis Δεκέμβριος 4, 2003 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2003 Γ*$_ το κεφαλι μου γ(#*$_)@ .Και εαν τελικα φταιει κατι στο ολο συστημα στηριξης του μπλοκ πως στο διαο@(()# θα το ανακαλαψουμε δια μαγειας , θα μοιρισουμε τα νυχια μας , θα πω την μανα μου να μου πει το φλυτζανι , θα παμε στον πατηρ Φανουριο 5 κιλα φανουροπιτα απο τον χατζη και μετα θα την χωσουμε κατο απο το μαξιλαρι , η θα το ριξουμε στο πηγα σε μαγισσες και χαρτορηκτηρες οπως λεει το λαικο ασμα?Φερε και την cpu- mobo , fans να δουμε τι γινεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 4, 2003 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2003 Guys, υπάρχει ήδη ένα πολυσέλιδο θέμα με τις περιπέτειες του Jim στην υδρόψυξη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 4, 2003 Author #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2003 Thanks RootX. Μου εσωσες το thread! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 8, 2003 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Εχω παρει σημερα μια αντλια Hydor S40ΙΙ με 900L/h για 25 Ευρω περιπου. Ξερει καποιος τιποτα για αυτην? Ειχαν και την L20 και L30, αλλα επρεπε να περιμενω μετα τις γιορτες που θα πηγενε στην αποθηκη του να ψαξει ο πωλητης! Εχετε ακουσει τιποτα για αυτην? Πολυ πολυ μικρη μου φαινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 8, 2003 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 φωτο φωτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 8, 2003 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Απο οσο γνωριζω αυτη ειναι μονο βυθιζομενη και εχει 3/8 εισοδο.Εαν εχεις τανκ τοτε κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 8, 2003 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Εχω τανκ. Η εξωδος ειναι 1/2 αρα δεν εχει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 8, 2003 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Αρχική απάντηση από .38-.45 [08-12-2003 και 23:23] φωτο φωτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 8, 2003 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Αρχική απάντηση από DragonFlight Εχω τανκ. Η εξωδος ειναι 1/2 αρα δεν εχει προβλημα? Mια χαρα εισαι.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 8, 2003 Author #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Πρεπει να προσεξω τιποτα αλλο που αναφερει εκτος απο τα 900L/h? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 8, 2003 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Για αρχη οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 8, 2003 Author #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Κατι λεει για Height Max cm = 80cm, ενω για την L20 μιλαει για 135cm. Τι σχεση εχουν αυτα?Υ.Γ....Παρτε και μια ιδεα του πως μοιαζει. http://briefcase.pathfinder.gr/contents/DragonFlight/16344o (οι 4 τελευταιες φοτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 8, 2003 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Αυτα τα νουμερα απο οσο εχω σηζητησει και μου εχουν πει ειναι περισσοτερο θωρητικα παρα πρακτικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 8, 2003 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 οι απωλεις φορτιου λογω τριβων σε ενα κυκλωμα, μετρουνται σε cm. οσο μεγαλυτερο το Height Max= ολικο υψος απωλειων, τοσο περισσοτερο ικανη ειναι η αντλια να κινησει το νερο μεσα στο κυκλωμα σου, δινοντας μεγαλυτερη ταχυτητα αρα και μεγαλυτερη ροη, δηλαδη καλυτερη αποδοση.ολα αυτα βεβαια στη θεωρια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 8, 2003 Author #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Ναι αλλα η δικια μου λεει για 900L/h και 85cm, ενω η L20 λεει για 700L/h και 135cm. Κατι δεν παει καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 8, 2003 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2003 Τι ωρα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 9, 2003 Author #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Αρχική απάντηση από Vagouridis Τι ωρα εχεις? E???? Δεν καταλαβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 9, 2003 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Αρε συντροφε , στην ερωτηση : δεν πας καλα ή κατι δεν παει καλα ρωτας τι ωρα ειναι .Σου λεει αλλος πχ 12.30 και απαντας : ε τοσο ειναι , ολα καλα ειναι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonFlight Δεκέμβριος 9, 2003 Author #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 Βλεπεις....αλλη κουλτουρα εκει ψηλα στα βορεια, και αλλη εδω κατω στην Κυπρο. Που να καταλαβω? Αν θυμασε, καποιος με ρωτησε αν μιλαω Ελληνικα. ΝΑΙ, μιλαω Ελληνικα, αλλα δεν πολυκαταλαβω τους Ελληνικους γρυφους και αστια. Αμα σου πω εγω ενα γρυφο ή αστιο στα Κυπριακα θα καταλαβεις? Μην με παρεξηγεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 9, 2003 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2003 ΛΟΛ....και δεν τον ριχνεις τον γριφο , οσο ζει κανεις μαθαινει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.