nick-firestorm Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2010 Υπαρχει ενα μεγάλο δέμα 20 κιλών στην Αθήνα και πρεπει να σταλθει με μεταφορικη, δηλαδη να το παραλαβουν απ το μερος που βρισκεται και να ερθει σε μενα (Κοζάνη). Ξερει κανεις τη πιο φτηνή, και γενικότερα να με διαφωτίσει με τιμές και τι παίζει; Δεν θελω courier, θα βγει πανω απο 100 ευρώ και 4 και 5 εργάσιμες να κανει δεν πειράζει. Ευχαριστώ!
nick-firestorm Ιανουάριος 27, 2010 Author #3 Ιανουάριος 27, 2010 Η πρωτη μου σκεψη, αλλα το προβλημα ειναι η μεταφορα του δεματος στα Κτελ Ειχε γινει μια αποπειρα με ΕΛΤΑ Δεμα, και το γυρισαν πισω επειδη σκιστικε ταχα... χαμενα 20 ευρω :weep: Δεν χωραει σε αμαξι και ειναι πολυ βαρυ.....και ο Κηφισσός ειναι μακρυα!
Nephiλiμ Ιανουάριος 27, 2010 #4 Ιανουάριος 27, 2010 Οι μεταφορικες most of them ειναι Ρεντη.Εκει σε βολευει καλυτερα?
nick-firestorm Ιανουάριος 27, 2010 Author #5 Ιανουάριος 27, 2010 Υπαρχει ενα μεγάλο δέμα 20 κιλών στην Αθήνα και πρεπει να σταλθει με μεταφορικη, δηλαδη να το παραλαβουν απ το μερος που βρισκεται και να ερθει σε μενα (Κοζάνη). Ξερει κανεις τη πιο φτηνή, και γενικότερα να με διαφωτίσει με τιμές και τι παίζει; Δεν θελω courier, θα βγει πανω απο 100 ευρώ και 4 και 5 εργάσιμες να κανει δεν πειράζει. Ευχαριστώ! αυτο ζηταω...παραλαβη απο το σπιτι !
Nephiλiμ Ιανουάριος 27, 2010 #6 Ιανουάριος 27, 2010 αυτο ζηταω...παραλαβη απο το σπιτι !Γκαβομαρα.Καλα ρε 20 κιλα και δεν μπορεις να το πας?Εγω απο πατρα επαιρνα tower/οθονη/ καθε καλοκαιρι μεχρι το νησι.Αμαν ρε νεολαια.20 κιλα ειναι οχι 120.-Δεν εχω υποψην μου μεταφορικη που να ρχεται σπιτι για παραλαβη.και αν το κανει θα στοιχιζει οσο το κουριερ-
nick-firestorm Ιανουάριος 27, 2010 Author #7 Ιανουάριος 27, 2010 Δεν το στελνω εγω...εγω ειμαι ο παραληπτης! Ahahaha η αγαπη για το pc...pc ειναι και αυτο που μου στελνει, full tower μαζι με τα κουτια/παρελκομενα απο το hardware που εχει μεσα...απλα δεν εβρισκε χαρτονι να τα βαλει ολα μαζι και βρηκε ενα που περισσευει 40% κενος χωρος...με αποτελεσμα να μη χωραει πουθενα -.- Το προβλημα πιο πολυ ειναι ο ογκος που δεν χωραει σε αμαξι , και δεν υπαρχει διαθεσιμο κανα αγροτικο με καροτσα ξερω γω
GoMaR Ιανουάριος 27, 2010 #8 Ιανουάριος 27, 2010 εδω 42αρα οθονη χωρεσα στα πισω καθισματα με την συσκευασια του κουτιου που ειναι πανω απο 1 μετρο η καθε πλευρα και για να χωρεσει ανοιξα τα πισω παραθυρα για να βγουν οι γωνιες της κουτας εξω. ^^ ολα αυτα σε alfa romeo btw την λυση του ΟΣΕ την σκεφτηκες ; η δεν στελνει δεματα ;
nick-firestorm Ιανουάριος 28, 2010 Author #9 Ιανουάριος 28, 2010 Αν το στελνα εγω κατι θα κανα σιγουρα ...δεν ειναι στα χερια μ ομως :( ΟΣΕ ειναι τα τρενα; ακομα και να στελνει δεματα, δεν πληρει τη βασική προυπόθεση: παραλαβη του δεματος απο το μερος που βρισκεται, αγια παρασκευη συγκεκριμενα
nick-firestorm Ιανουάριος 28, 2010 Author #10 Ιανουάριος 28, 2010 Η λυση τελικα είναι Courier. 50 κατι ευρώ ομως δυστηχώς... :rant::rant:
Karavaneas Ιανουάριος 28, 2010 #12 Ιανουάριος 28, 2010 λογικη τιμη για τετοιο δεμαΟντως,εγω ειχα πληρωσει 19 ευρω για ενα δεματακι μεγεθους 3.5 σκληρου δισκου....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.