kaminia7 Φεβρουάριος 3, 2010 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 φιλαράκο έχω το ίδιο mobo και πριν το overclocking πήγαινε normal στο boot μόλις το ανέβασα στα 4mh αργούσε να bootari υπερβολικά... πριν 3-4 μέρες flashara τα βίος στην έκδοση S61J και πλέον βοοταρι σφαίρα μιλάμε τρελή διαφορα!!! δοκίμασε το και θα δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 3, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Το είχα δοκιμάσει και τίποτα.το βιντεάκι είναι με τα συγκεκριμένα βίος... αλλα και κανένα 2 εκδόσεις που δοκίμασα πάλι το ίδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaminia7 Φεβρουάριος 3, 2010 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Για του λόγου το αληθές πήγα και το μέτρησα από την ώρα που άνοιξε η πρώτη οθόνη μέχρι να μπει στα windows 42 sec ,και από την ώρα που πάτησα επανεκκίνηση μέχρι να μπει στα windows 1 λεπτό και 11 δευτερόλεπτα.... μετά είδα το βιντεάκι σου και κατάλαβα τι λες νσκ αυτό είναι τις mobo θέμα δεν φταίνε τα βίος εγώ νόμιζα πως πήγαινε αργά το μηχάνημα σου την ώρα που έμπαινε στα βίος και αργούσε να "βοοταρι" μέχρι να μπει στα windows... εγώ είχα τέτοιο πρόβλημα και το έλυσα με βίος update .. κατά τα αλλα μια χαρούλα είσαι τόσο χρόνο κάνουν πιστεύω όλα τα συγκεκριμένα "μοβος" το έχει και ένας φίλος μου και σε αυτόν τόσο κάνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 3, 2010 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 με meter το rr παίρνει 1:12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.