Jump to content

EVGA E760 X58 SLI Classified αργό BIOS boot start

dunkel_Stern

Recommended Posts

φιλαράκο έχω το ίδιο mobo και πριν το overclocking πήγαινε normal στο boot μόλις το ανέβασα στα 4mh αργούσε να bootari υπερβολικά... πριν 3-4 μέρες flashara τα βίος στην έκδοση S61J και πλέον βοοταρι σφαίρα μιλάμε τρελή διαφορα!!! δοκίμασε το και θα δεις :D

Για του λόγου το αληθές πήγα και το μέτρησα από την ώρα που άνοιξε η πρώτη οθόνη μέχρι να μπει στα windows 42 sec ,και από την ώρα που πάτησα επανεκκίνηση μέχρι να μπει στα windows 1 λεπτό και 11 δευτερόλεπτα.... μετά είδα το βιντεάκι σου και κατάλαβα τι λες :p νσκ αυτό είναι τις mobo θέμα δεν φταίνε τα βίος εγώ νόμιζα πως πήγαινε αργά το μηχάνημα σου την ώρα που έμπαινε στα βίος και αργούσε να "βοοταρι" μέχρι να μπει στα windows... εγώ είχα τέτοιο πρόβλημα και το έλυσα με βίος update .. κατά τα αλλα μια χαρούλα είσαι τόσο χρόνο κάνουν πιστεύω όλα τα συγκεκριμένα "μοβος" το έχει και ένας φίλος μου και σε αυτόν τόσο κάνει :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.