dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2010 παιδιά έχω την συγκεκριμένη MoBo και έχω παρατηρήσει πως έχει πολύ ασυνήθιστα αργή εκκίνηση των BIOS.εδώ στο βιντεάκι έχω ποστάρει πόση ώρα κάνει από το On ώσπου να ανοίξει.έχω δοκιμάσει να κάνω bios update αλλα τίποτα και γενικά δεν έχω βρει κάτι πάνω στο θέμα.απλά 13" από το ON έως το Bios boot κάπως πολύ δεν είναι?http://www.youtube.com/watch?v=tUHlEqdmurI Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Ιανουάριος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2010 Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσα αλλάζοντας ολα τα sata καλώδια με καινούργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 28, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Μην σε ανησυχει, και εμενα η UD7 κανει τοσο περιπου σε αντιθεση με την Ρ6Τ που κανει τον μισο χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιανουάριος 28, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 Η Classified είναι από την "μαμά" της αργή στο boot έτσι και αλλιώς. Φλάσαρε το S61A bios, αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είχε βελτιωθεί το αργό boot με αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 28, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 http://www.evga.com/forums/tm.aspx?high=&m=146727&mpage=1ούτε εκεί βγάζω άκρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Ιανουάριος 28, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2010 και εγω με μια evga 760 ειχα το ιδιο προβλημα μονο που στην δικια μου το εκανε με τα τελευταια bios ενω με τα παλια bios επαιζε μια χαρα δοκιμασε ολα τα bios μηπως με καποιο παει καλητερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 29, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2010 μηπως εχεις συνδεδεμενο καποιο εξωτερικο σκληρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 29, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2010 μηπως εχεις συνδεδεμενο καποιο εξωτερικο σκληρο?nop Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 29, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2010 Tσεκαρε τοτε για αρχη τα options του bios, μπορει να ειναι το αντιστοιχο quick boot off, να διαβαζει καποιο removable HDD η κατι .... συνηθως τα μεγαλα μπουταρισματα στο bios ειναι το self check των controllers.. Αν δεν βρεις ακρη, τοτε δοκιμασε καινουριο bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 29, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2010 Tσεκαρε τοτε για αρχη τα options του bios, μπορει να ειναι το αντιστοιχο quick boot off, να διαβαζει καποιο removable HDD η κατι .... συνηθως τα μεγαλα μπουταρισματα στο bios ειναι το self check των controllers.. Αν δεν βρεις ακρη, τοτε δοκιμασε καινουριο bios.δεν έχει καθόλου quick boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 30, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2010 Απενεργοποιησε απο το bios οτι δεν χρησιμοποιεις. Δηλαδη... FDD, ide, καμια serial αν εχει, κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subzero Ιανουάριος 31, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2010 hardware problemrma it Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 1, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 hardware problemrma it Link to comment Share on other sites More sharing options...
kezm Φεβρουάριος 1, 2010 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Έλα που σε χάλασε ααχαχαχα :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 1, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Έλα που σε χάλασε ααχαχαχα :man_in_love:μην μου λέτε τέτοια... καρδιακό θα πάθω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 1, 2010 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Δοκίμασε να βάλεις ρεύματα και timings στις μνήμες χειροκίνητα και όχι με auto (από το bios). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 1, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 μπα... τίποτα. έχω απενεργοποιήσει τα πάντα μιλάμε και δεν υπάρχει καμια διαφορα, δοκίμασα και παλιότερο βίος και πάλι τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Φεβρουάριος 1, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 ρε παιδιά, στάνταρ πάει για rma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 1, 2010 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 Δεν είπα να απενεργοποιήσεις κάτι βρε...Απλά να βάλεις τα ρεύματα και τα timings εσύ manually. Αν το έχεις ήδη κάνει διευκρίνισε το μου. Merci. Y.Γ. Μου έχει τύχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε 3 διαφορετικά boards με 3 διαφορετικά chipsets γι'αυτό στο πρότεινα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subzero Φεβρουάριος 1, 2010 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2010 ειχα το ιδιο προβλημα και εκανα ρμα:patsak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.