Jump to content

EVGA E760 X58 SLI Classified αργό BIOS boot start

dunkel_Stern

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδιά έχω την συγκεκριμένη MoBo και έχω παρατηρήσει πως έχει πολύ ασυνήθιστα αργή εκκίνηση των BIOS.

εδώ στο βιντεάκι έχω ποστάρει πόση ώρα κάνει από το On ώσπου να ανοίξει.

έχω δοκιμάσει να κάνω bios update αλλα τίποτα και γενικά δεν έχω βρει κάτι πάνω στο θέμα.

απλά 13" από το ON έως το Bios boot κάπως πολύ δεν είναι?

http://www.youtube.com/watch?v=tUHlEqdmurI

Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσα αλλάζοντας ολα τα sata καλώδια με καινούργια.

Μην σε ανησυχει, και εμενα η UD7 κανει τοσο περιπου σε αντιθεση με την Ρ6Τ που κανει τον μισο χρονο.

Η Classified είναι από την "μαμά" της αργή στο boot έτσι και αλλιώς. Φλάσαρε το S61A bios, αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είχε βελτιωθεί το αργό boot με αυτό!

και εγω με μια evga 760 ειχα το ιδιο προβλημα μονο που στην δικια μου το εκανε με τα τελευταια bios ενω με τα παλια bios επαιζε μια χαρα δοκιμασε ολα τα bios μηπως με καποιο παει καλητερα

Tσεκαρε τοτε για αρχη τα options του bios, μπορει να ειναι το αντιστοιχο quick boot off, να διαβαζει καποιο removable HDD η κατι .... συνηθως τα μεγαλα μπουταρισματα στο bios ειναι το self check των controllers..

Αν δεν βρεις ακρη, τοτε δοκιμασε καινουριο bios.

Tσεκαρε τοτε για αρχη τα options του bios, μπορει να ειναι το αντιστοιχο quick boot off, να διαβαζει καποιο removable HDD η κατι .... συνηθως τα μεγαλα μπουταρισματα στο bios ειναι το self check των controllers..

Αν δεν βρεις ακρη, τοτε δοκιμασε καινουριο bios.

δεν έχει καθόλου quick boot

Απενεργοποιησε απο το bios οτι δεν χρησιμοποιεις. Δηλαδη... FDD, ide, καμια serial αν εχει, κλπ...

Δοκίμασε να βάλεις ρεύματα και timings στις μνήμες χειροκίνητα και όχι με auto (από το bios).

μπα... τίποτα.

έχω απενεργοποιήσει τα πάντα μιλάμε και δεν υπάρχει καμια διαφορα, δοκίμασα και παλιότερο βίος και πάλι τίποτα :hm::fie:

Δεν είπα να απενεργοποιήσεις κάτι βρε...

Απλά να βάλεις τα ρεύματα και τα timings εσύ manually. Αν το έχεις ήδη κάνει διευκρίνισε το μου.

Merci.

Y.Γ. Μου έχει τύχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε 3 διαφορετικά boards με 3 διαφορετικά chipsets γι'αυτό στο πρότεινα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.