Jump to content

EVGA E760 X58 SLI Classified αργό BIOS boot start

dunkel_Stern

Recommended Posts

παιδιά έχω την συγκεκριμένη MoBo και έχω παρατηρήσει πως έχει πολύ ασυνήθιστα αργή εκκίνηση των BIOS.

εδώ στο βιντεάκι έχω ποστάρει πόση ώρα κάνει από το On ώσπου να ανοίξει.

έχω δοκιμάσει να κάνω bios update αλλα τίποτα και γενικά δεν έχω βρει κάτι πάνω στο θέμα.

απλά 13" από το ON έως το Bios boot κάπως πολύ δεν είναι?

http://www.youtube.com/watch?v=tUHlEqdmurI

Tσεκαρε τοτε για αρχη τα options του bios, μπορει να ειναι το αντιστοιχο quick boot off, να διαβαζει καποιο removable HDD η κατι .... συνηθως τα μεγαλα μπουταρισματα στο bios ειναι το self check των controllers..

Αν δεν βρεις ακρη, τοτε δοκιμασε καινουριο bios.

Tσεκαρε τοτε για αρχη τα options του bios, μπορει να ειναι το αντιστοιχο quick boot off, να διαβαζει καποιο removable HDD η κατι .... συνηθως τα μεγαλα μπουταρισματα στο bios ειναι το self check των controllers..

Αν δεν βρεις ακρη, τοτε δοκιμασε καινουριο bios.

δεν έχει καθόλου quick boot

Δεν είπα να απενεργοποιήσεις κάτι βρε...

Απλά να βάλεις τα ρεύματα και τα timings εσύ manually. Αν το έχεις ήδη κάνει διευκρίνισε το μου.

Merci.

Y.Γ. Μου έχει τύχει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα σε 3 διαφορετικά boards με 3 διαφορετικά chipsets γι'αυτό στο πρότεινα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.