billpeppas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2003 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2003 Επειδή σκέφτομαι σοβαρά την δημιουργία ενός Internet Cafe , καλύτερα LAN Gaming Cafe , ρίξτε διάφορα παιχνίδια που ενδιαφέρουν τους χρήστες για multiplayer on lan gaming. Βεβαίως εξαιρέστε τα all time classics: -Unreal Tournament -Unreal Tournament 2003 -Unreal Tournament 2004 (εν αναμονή) -Half Life: Counterstrike 1.6 -Championship Manager 4 -Quake III Arena -Colin McRae Rally 2.0 -Need For Speed:Hot Pursuit 2 -Need For Speed:Underground -Return To Castle WolfensteinOk?Περιμένω ιδέες.
Dellodas Δεκέμβριος 2, 2003 #3 Δεκέμβριος 2, 2003 Υπάρχει και το Battlefield 1942 το οποίο είναι όλα τα λεφτά σε multplayer. Όποιος δεν έχει παίξει χάνει πολύ γέλιο. Σε single player όμως δεν λέει και πολλά.
billpeppas Δεκέμβριος 2, 2003 Author #4 Δεκέμβριος 2, 2003 Α , και το Worms World Party , καθώς και το Worms 3D.Το Soldier Of Fortune 2: Double Helix παίζει multiplayer?Το έχω το παιχνίδι , αλλά βαριέμαι να το εγκαθιστώ από τα cd...
kingrim Δεκέμβριος 2, 2003 #5 Δεκέμβριος 2, 2003 λοιπον φιλε μου δουλευω 3 χρονια σε net cafe και ενα εχω να πω : counter strike online και lan diablo2 online warcraft3 online και multi vice city δεν παιζει λαν αλλα ολοι το παιζουν age of empires παλιο αλλα αντεχει ακομα mame Battlefield βασικα δεν ηταν ενα αλλα πολλα επισεις να δεις το ενδεχομενο να βαλεις ταινιες σε divx και πολλα mp3 θα περνεις λεφτα παρεχοντας την υπηρεσια του να γραφουν cd συγουρα θα κανεις members που θα εχουν δικο τους κωδικο και username και καπιο προνομιο το γουσταρουν τρελα θα οργανονεις τουρνουα παντα φερνει κοσμο οτι αλλες αποριες εχεις στειλε u2u εχω και ενα φιλαρακι λαμια που δουλευαμε μαζι
billpeppas Δεκέμβριος 2, 2003 Author #6 Δεκέμβριος 2, 2003 Thanks Kingrim , αυτά είχα κατά νου. Τα tourneys πάντα μαζεύουν κόσμο. Ο φίλος σου στην Λαμία σπουδάζει , ή απλώς μένει εδώ?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.